Gebruiker:  Login

Camping Camping Hirschenwirt

WebsitearrowCamping Hirschenwirt
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Bundesstraße 1
Plaats A-5600 St. Johann im Pongau
GPS Coördinaten N 47° 20' 6'' , E 13° 11' 19''
(47,33486 / 13,18851)
Telefoon +43 (0)64 12 / 60 12
Email hirschenwirt@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 60 / 30
Open van/tot 1-mei / 31-oktober
 1-november / 30-april
    Zwembad    Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Hirschenwirt Camping Hirschenwirt is het hele jaar open en beschikt over moderne en schone faciliteiten, en een zwembad, sauna, solarium en skikelder. In de omgeving zijn er mogelijkheden voor talrijke aktiviteiten zoals skien, langlaufen, wandelen, fietsen etc. Met maar 60 kampeerplaatsen heerst er absoluut een gemoedelijke sfeer, Alle plaatsen zijn op vlakke weidegrond en beschikken over een stroomaansluiting met eigen teller, en een Kabel tv aansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn modern en absoluut goed verzorgd. Prive badkamer met toilet, wasbak en douche, kunt u tidens uw verblijf huren en alleen met uw gzin benutten. Onze beiden restaurants zijn een geliefde plek als trefpunt voor een paar gezellige uren.

Meningen over Camping Camping Hirschenwirt

Mening nr: 2149
Datum: 17-04-2010
Geplaatst door: monique    Stuur monique een e-mail over Camping Camping Hirschenwirt
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke kleine camping iedereen is er erg vriendelijk en behulpzaam, maar dat zie je dan ook weer terug aan de kleine camping. Het sanitair is beneden in een gebouw, dus voor mensen die moeilijk te been zijn is dit echter een nadeel. een klein zwembadje waarvan het water erg koud is. Je kunt broodjes bestellen aan de receptie die je netjes de volgende morgen op kunt halen. Maar voor het geld hoef je het niet te laten om te gaan ontbijten in het restaurant, want dat is ronduit geweldig. ook de maaltijden zijn zeer goed evenals de service. wij zijn op de dooreis naar deze camping gegaan en dit is voor iedereen een grote aanrader. als je een paar dagen langer wilt blijven geen probleem er is veel te zien en te doen in de omgeving. voor ons was deze camping geweldig. wel zijden onze kinderen dat het een oma camping was, maar dat kwam door het kleinschalige. vaak zie je op een camping dat de vaste gasten verwaand doen, maar dat is hier echt niet van toepassing.
Mening nr: 1526
Datum: 11-12-2006
Geplaatst door: ien foederer    Stuur ien foederer een e-mail over Camping Camping Hirschenwirt
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
de camping is een leuke camping en niet al te groot. er is een klein zwembadje. voor het sanitair kun je terecht in het bijgelegen skihotel. ook voor gebruik sauna. tevens kun je in gasthof Hirschenwirt heerlijk eten. wat wel jammer is dat het aan een zeer drukke weg ligt. het verkeer raast tot 's avonds laat door. vlak bij de camping ligt een berg. hoewel deze niet al te hoog is verdwijnt de zon er om 18.00 uur achter en is het er erg vroeg donker.
Mening nr: 1438
Datum: 11-08-2006
Geplaatst door: rianne    Stuur rianne een e-mail over Camping Camping Hirschenwirt
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Mooie camping! niet erg groot maar wel erg gezellig. Het sanitair is altijd schoon, geen drukte je hoeft nergens voor te wachten + radio muziek. Mooi zwembad!
Mening nr: 331
Datum: 30-11-2003
Geplaatst door: Piet van Brussel    Stuur Piet van Brussel een e-mail over Camping Camping Hirschenwirt
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Leuke gezellige camping, niet duur.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[47]