Gebruiker:  Login

Camping Almtalcamping Pettenbach

WebsitearrowAlmtalcamping Pettenbach
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Enengl Nr. 1
Plaats A-4643 Pettenbach
GPS Coördinaten N 47° 59' 31'' , E 14° 1' 16''
(47,99189 / 14,02122)
Telefoon +43(0)75868627
Email 
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 500 / 70
Open van/tot 1-januari / 31-december
    Zwembad      Winter camping    Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Almtalcamping Pettenbach Camping Almtalcamping Pettenbach ligt aan de ingang van het Almtal. De kampeerplaatsen zijn op droog gras met asfalt oprij stroken. Direkt op de camping bevinden zich een restaurant en een mini markt, waar dagelijks verse broodjes en andere levensmiddelen voorhanden zijn. De ligging biedt optimale mogelijkheden voor bv uitstapjes naar de steden Salzburg, Linz, Wenen enz, ook voor wandelingen in het Alpenvoorland. De camping is kindvriendelijk, zij kunnen zich uitleven in het verwarmde zwembad of de speelplaats, in de zomer zijn er folkloreavonden en manescheinnachten, avondwandelingen, fiets tochten enz. Er is een wasdroger en een droogruimte,. De camping heeft ook apartementen te huur, een eigen restaurant direkt op de camping, 2 tennisbanen met verlichting.

Meningen over Camping Almtalcamping Pettenbach

Mening nr: 2027
Datum: 11-03-2009
Geplaatst door: Hans van Wijk    Stuur Hans van Wijk een e-mail over Camping Almtalcamping Pettenbach
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben een heel leuke tijd gehad op deze camping, voldoende plek ook schaduw, mooi zwembad, winkeltje en prima restaurant, de eigenaar maakt regelmatig rondvluchten met campinggasten boven de Alpen waaraan wij ook hebben deelgenomen, sanitair was oud maar wel schoon. Op de camping was een gepensioeneerde Nederlander die alles voor je regelde waneer gewenst. Wij hadden op de campingbeurs in Utrecht de eigenaar al gesproken en een prima prijs gekregen voor deze vakantieweek. Rustige omgeving aan de rand van de Alpen.
Mening nr: 1371
Datum: 30-07-2006
Geplaatst door: Heuvelsland . T    Stuur Heuvelsland . T een e-mail over Camping Almtalcamping Pettenbach
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij zijn voor de tweede keer op deze camping beland en we waren blij verrast dat het zwembad eens zo groot was geworden. Een prima camping zeer geschikt als doorreiscamping. Voor de mensen die 1 of 2 weken blijven is het jammer dat sommige gasten die op doorreis zijn vroeg vertrekken (5 uur) dit in verband met de geluidsverlast. Tevens beschikt de keuken over een prima kok. Eigenlijk mogen wij niet oordelen over deze camping omdat wij goed bevriend zijn met Florian Hendrler (de eigenaar).
Mening nr: 1342
Datum: 12-07-2006
Geplaatst door: Astrid    Stuur Astrid een e-mail over Camping Almtalcamping Pettenbach
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij hebben vorig jaar deze camping aangedaan op weg naar Kroatie en het is ons heel goed bevallen: een lekker zwembad, lekker eten in het restaurant en een mooie en rustige ligging. Ook de winkel heeft heerlijke warme broodjes 's morgens. Kortom een mooie, goed onderhouden en vriendelijke camping!
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[16]