Gebruiker:  Login

Camping Terrassencamping Sonnenberg

WebsitearrowTerrassencamping Sonnenberg
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Hinteroferst 12
Plaats A-6714 Nüziders bei Bludenz
GPS Coördinaten N 47° 10' 10'' , E 9° 48' 33''
(47,16932 / 9,80929)
Telefoon +43/(0)5552/64035
Email sonnencamp@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 120 / 120
Open van/tot 28-april / 3-oktober
        Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Terrassencamping Sonnenberg Camping van het jaar 2002 (ANWB)!” Terrascamping Sonnenberg heeft echte topklasse en behoort tot de mooist gelegen campings van de gehele Alpen. In de zonnige stads- en bosnabijheid kunt u rustig genieten van het indrukwekkende uitzicht op de 3000 meter hoge bergkolossen. Familie Dünser zorgt voor uw welbevinden en biedt u topservice in de vorm van een uitvoerig recreatieprogramma in de zomer.Goed onderhouden grote afgebakende plaatsen. Het nieuwe comfortabele toiletgebouw met vloerverwarming wordt door de ADAC, ANWB en ASCI als zeer goed beoordeeld. Nüziders bij Bludenz is het ideale vertrekpunt voor de mooiste Alpendalen en Hoogalpenwegen, een reusachtig wandelparadijs voor jong en oud, een eldorado voor mountainbikers en vele andere sporten.

Meningen over Camping Terrassencamping Sonnenberg

Mening nr: 2238
Datum: 22-08-2010
Geplaatst door: Fam. Bakker    Stuur Fam. Bakker een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Mooie camping met een geweldig uitzicht vanaf het hoogste terras. Grote ruime plaatsen en de caravan wordt keurig voor je neergezet. Vriendelijke ontvangst. Supermooi en schoon sanitair. Helaas de douches niet optimaal warm. Veel gasten die jaarlijks terugkomen. Helaas heeft het Vorarlgebergte zijn naam waar gemaakt: het regende er bijna de hele week. Daarom zijn we eerder vertrokken en hebben we dus niet veel in de bergen kunnen lopen. Boete 50 euro. Het buitenzwembad wat gratis toegankelijk is voor campinggasten is met slecht weer niet geopend. Jammer, want de buiten temperatuur was wel redelijk. Voor het binnenbad moet wel betaald worden. Kortom, met de camping niets aan de hand, maar gezien het slechte weer zoeken we voortaan toch weer een ander deel van Oostenrijk op.
Mening nr: 2236
Datum: 19-08-2010
Geplaatst door: Menno van der Wal    Stuur Menno van der Wal een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Dit jaar zijn we voor de 5e keer geweest. Het is als thuis komen. De eigenaar en z'n vrouw zijn fantastische vriendelijke mensen.Vanaf deze camping kun je prima bergwandelingen maken. Gratis bergwandelingen worden georganiseerd door de campingeigenaar. Bij slecht weer kunnen kinderen (Nederlandse) kinderfilms kijken in de blokhut, er worden tafeltennistoernooien georganiseerd (voor kinderen en volwassenen). De sfeer op de camping is bijzonder prettig. Het sanitair is fantastisch schoon!!! We kijken iedere keer met veel plezier terug op onze vakantieperiode op deze camping. Een absolute aanrader!!
Mening nr: 2041
Datum: 07-06-2009
Geplaatst door: fam de jong uit Wouw    Stuur fam de jong uit Wouw een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn hier 3 dagen geweest waren eigenlijk veel te kort, maar om dat je met een camper niet lang op een plaats blijft was het wel jammer. Maar we komen zeker nog een keer terug, want het was fantastisch hier. Vriendelijke beheerder mooi uit zicht en zeker een helemooi omgeving. grt
Mening nr: 1615
Datum: 24-06-2007
Geplaatst door: Sjoerd van Riel    Stuur Sjoerd van Riel een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
hallo, Ik ben Sjoerd van Riel, ik kom uit Nijkerk en ik ben 14 jaar oud Ik kom al 6 jaar bij deze camping en ik vind het echt fantastisch leuk! Er is voor mensen die van disco's enz houden niet echt veel te doen aar voor mensen die van wandelen en van sfeer houden is het echt fantastisch! er is een fantastisch sanitair gebouw en de plaatsen vind ik ook heel goed. verder is er voor de jeugd een 'jeugdhonk': een gezellige kamer waar je met zn allen spelletjes kan spelen , kan darten, enz. ook worden er verschillende dingen georganiseerd zoals een georganiseerde wandeling, tafeltennistoernooien, broodbakken en films kijken, wat altijd heel gezelig is! je kan ook fantastisch wandelen in de omgeving, er zijn talloze mooie bergen en dalen in de omgeving! je wordt altijd heel hartelijk ontvangen door de mensen van de camping, en mathias en beathe ( de mensen van de camping ) spreken en verstaan ook goed Nederlands! ik denk dat ik nu al heel wat positiefs over de camping verteld heb als u bijv. nog iets aan mij wilt vragen, dan kan u mij gerust maillen, groetjes, Sjoerd van Riel uit Nijkerk
Mening nr: 1598
Datum: 11-05-2007
Geplaatst door: Fam. Hogeveen    Stuur Fam. Hogeveen een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode:   2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ook wij komen op Camping Sonnenberg al 5 jaar met zeer veel plezier. Wij hebben het gevoel “thuis” te komen, altijd worden wij vriendelijk en hartelijk ontvangen en uitgezwaaid bij het laten van de camping. Het nieuwe sanitair gebouw is prachtig en wat de wachttijden betreft, daar hebben wij geen problemen mee. Je hebt vakantie, dus niets moet, alles mag. Deze camping is voor mensen die rust en natuurschoon zoeken. Voor mensen, die van wandelen houden zijn er zeer veel wandelmogelijkheden, kortom een prachtige camping en omgeving. Wij hebben na 5 jaar ook nog steeds niet alles gezien en bewandeld, dus gaan ook wij dit jaar naar deze camping. Wij verheugen ons erop en kijken er weer naar uit om naar ons “TWEEDE THUIS” bij de Fam. Dünser in Nüziders te zijn. Dus onze ervaring is ook alleen maar zeer positief. De periode wanneer wij gaan is meestal van eind juni tot half juli.
Mening nr: 1557
Datum: 31-01-2007
Geplaatst door: Fam. Snijders    Stuur Fam. Snijders een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode:   2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Camping Sonnenberg daar komen wij al 9 jaar met zeer veel plezier we hebben het gevoel thuis te zijn, altijd vriendelijk en hartelijk ontvangen en uitgezwaaid bij het vertrekken wat iedere keer weer moeilijk is. Het nieuwe sanitair gebouw is prachtig en wat de wachttijden betreft geen probleem al heb je 100 plaatsen om de afwas te doen kan het alsnog druk zijn dus die ervaring hebben wij niet. En ja als iedereen tegelijk wil douchen moet je even wachten maar ja je hebt vakantie dus geen gehaast. En de camping is voor mensen die rust en natuurschoon zoeken, veel wandel mogelijkheden dus een prachtige omgeving wij hebben na 9 jaar nog steeds niet alles gezien en bewandeld dus gaan we heel graag voor de 10e keer deze zomer. We kijken er weer naar uit om daar in Nüziders thuis te zijn. Dus onze mening is alleen maar zeer positief. de periode wanneer wij gaan is meestal eind Juni tot half Juli fijne temperaturen dus zeer goed vertoeven bij de Fam. Dünser.
Mening nr: 1534
Datum: 30-12-2006
Geplaatst door: Fam Jorissen, Urmond    Stuur Fam Jorissen, Urmond een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Met onze 3 meiden weer een toffe vakantie gehad. Het was warm, maar daarvoor was de vrije toegang tot het zwembad Val blu nu een geweldige uitkomst. Een aantal wandeltochten gelopen met als gids Beate. Gezellig met een groepje gasten en Stefan (begeleiding vanuit de camping) na een stukje wandelen een open vuurtje gestookt, waarop we het meegenomen vlees konden barbecueën. De camping is voor ons ideaal: lekker rustig, nette sanitair, watervoorziening vlak bij de tent, diverse activiteiten zoals tafeltennistoernooi, film-, dia-en muziekavonden etc. En bovendien zeer gastvrije, behulpzame en aardige familie Dünser. Dus waar willen onze meiden volgend jaar op vakantie? Naar camping Sonnenberg in Nüziders!
Mening nr: 1529
Datum: 15-12-2006
Geplaatst door: fam. Baard uit Den Haag    Stuur fam. Baard uit Den Haag een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wel een leuke vakantie, maar de camping vond ik qua ligging erg tegenvallen, de kampeerplaatsen leken op de site en de folder die we thuis kregen veel mooier. Wij stonden met ons kleine tentje onderaan bij de parkeerplekken en met name deze plekken vond ik zeer tegenvallen, je keek tegen allemaal huizen aan en je zag bijna de bergen zoals het plaatje op internet. Verder wel goed sanitair en vriendelijk, behulpzame mensen!
Mening nr: 1516
Datum: 20-11-2006
Geplaatst door: Dinderloort    Stuur Dinderloort een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ondanks het slechte weer hebben wij ons hier uitstekend vermaakt. Een gezellig camping met uitstekend sanitair en hele vriendelijke mensen. Ook voor jongeren is het een prima camping veel jeugd aanwezig en een goede sfeer. Echt een aanrader
Mening nr: 1475
Datum: 21-08-2006
Geplaatst door: S van Strijdhoven    Stuur S van Strijdhoven een e-mail over Camping Terrassencamping Sonnenberg
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ik ben niet zo enthousiast. Iedereen staat in rijen achter elkaar. Als je pech hebt en je staat beneden, dan sta je op de parkeerplaats. Het sanitair is inderdaad perfect, maar ga niet afwassen rond een uur of half 8 want dan sta je gegarandeerd in de file. 's avonds douchen zonder een half uur te moeten wachten valt ook niet mee. Wel vriendelijke mensen, veel tamme mussen en waterkraantje in de buurt.
Eerste 1 2 3 4 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[15]