Gebruiker:  Login

Camping Waldcamping Feldkirch

WebsitearrowWaldcamping Feldkirch
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Stadionstraße 9
Plaats A-6805 Feldkirch
GPS Coördinaten N 47° 15' 29'' , E 9° 34' 60''
(47,258 / 9,58326)
Telefoon +43(0)5522 / 76001-3
Email waldcamping@feldkirch.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 128 / 64
Open van/tot 1-april / 31-oktober
    Zwembad    Wifi beschikbaar     Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Waldcamping Feldkirch "Boscamping Feldkirch ligt in een heerlijke natuur, aan de bosrand, in de nabijheid van de stad Feldkirch met een historisch centrum uit de middeleeuwen. De omliggende bergen bieden alles voor zomer- en wintersport. Zomers zorgt het aangrenzende gerenoveerde en verwarmde zwembad met vele sport- en speelmogelijkheden voor de beste vakantiebestemming. (Entree gratis voor onze kampeerders! -zie ook overige uitrusting) .Uw plaats biedt een optimaal vertrekpunt voor talrijke dagtochten naar het “”4-landenpunt”” (Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein en Duitsland) . De nabij gelegen stad Feldkirch met het historisch centrum en veel oude kultuur, biedt ook voldoende uitgangsmogelijkheden. Levensmiddelen tijdens de zomer op de camping verkrijgbaar. Supermarkt op ongeveer 500 m afstand.

Meningen over Camping Waldcamping Feldkirch

Mening nr: 2074
Datum: 09-08-2009
Geplaatst door: tielen    Stuur tielen een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
zomer 2009 gestaan. Plekken varieren klein tot groot en schaduw/ zon. Het zijn gelukkig niet van die rijtjes plekken die je veel in duitsland en oostenrijk ziet. Wel redelijk veel nederlanders, heeft ook weer voordelen voor de kinderen natuurlijk. Er is in de buurt erg veel te doen, zien, wandelen etc. Met een half uurtje rijden zit je midden in een prachtig dal waar s'winters wintersport is, en nu mooi te wandelen is. Wij hadden een pas voor alle gondelbanen in het gebied, super! Feldkirch zelf erg leuk, wij hadden het geluk van het Gaulker Cultuur festival (1 augustus). Rodelbaan in Golm erg mooi om te doen1 Direct bereikbaar vanuit camping zijn een super gemeente zwembad, lekkere voetbal velden en een tennisclub (voor 10,- per uur kun je daar een baan huren). Sanitair was prima schoon, zeker als je frankrijk in gedachten hebt. ook niet druk. S'avonds was het na 22.30 rustig op de camping
Mening nr: 2052
Datum: 06-07-2009
Geplaatst door: Wilma    Stuur Wilma een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: april - juni  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
5 dagen gestaan. weg langs woonwijk loopt achter camping langs; daar wordt hard gereden. hier zul je verderop de camping natuurlijk geen last van hebben. gezellige, vrolijke beheerder. sanitair was goed schoon ( nog net voorseizoen; laatste dagen juni/begin juli) zwembad prima en gratis voor campinggasten. ik zou hier geen drie weken willen staan, maar voor een klein weekje was het prima!
Mening nr: 1488
Datum: 03-09-2006
Geplaatst door: P.Mantel    Stuur P.Mantel een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Een reactie op de mening van Dhr.Embregts,wij hebben 6 afvoerputten geteld op de camping of het voldoende is weten wij niet ,hebben 2 1/2 week zon gehad. Ver rijden naar de bergen valt mee bij Rankweil ± 5km rij je bergen in.Sanitair voor op de camping is netjes en schoon maar niet nieuw en het water is heel heet.Als zwembad dicht is zijn er geen speelmogelijkheden voor de kinderen en voor de jeugd was er helemaal niets te doen.
Mening nr: 1442
Datum: 12-08-2006
Geplaatst door: wendy    Stuur wendy een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:9
We hebben een paar dagen op deze camping gestaan. Het was redelijk weer maar het zwembad is geen 1 keer opengeweest!! We hadden deze camping uitgezocht om het mooie zwembad. Op zich best een leuke camping met hele mooie sanitair en mooie afwas gelegenheid. Maar de kinderen verveelden zich en stonden steeds achter het hek verleidelijk naar het mooie zwembad te kijken wat maar niet open ging. Ook de speeltoestelen waren achter dat hek! Voor ons geen waldcamping meer.
Mening nr: 1209
Datum: 02-11-2005
Geplaatst door: P. Embregts    Stuur P. Embregts een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2000
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:5
Redelijke camping. Matig sanitair, vooral achter op de camping niet schoon. Om bij bergen te komen eerst nog een aardig stukje rijden. Kleine kiosk, geen campingwinkel. Matige verblijfsruimte, is meer een jeugdhonk. Let op: Geen afvoerputten op de camping, wegen liggen hoger dan plaatsen, daardoor bij veel regen wateroverlast. Zwembad is wel prachtig, maar gemeentelijk. Gaat bij iets minder weer meteen dicht.
Mening nr: 802
Datum: 16-11-2004
Geplaatst door: P. Embregts    Stuur P. Embregts een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2000
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:5
Dp de camping heb je niet echt het idee dat je in de bergen zit. (Plateau). Je moet al een eindje gaan rijden wil je in de echte bergen komen. Feldkirch is wel een leuke, historische stad met genoeg winkel-mogelijkheden . Wel heel behulpzame mensen op de camping. Maar pas op! Het is een gemeentecamping en per definitie wordt er dan niet veel geinvesteerd. Een prachtig (jawel) gemeentezwembad, gratis voor de campinggasten, maar bij de minste regendreiging wordt het gesloten . En dan is er voor de jeugd dus niets meer. Voor op de camping matig sanitair, achter op de camping ronduit slecht, vies sanitair. Bij genoeg regenval ontzettend veel last van wateroverlast wegens ontbreken van afvoerputten, de weg door de camping ligt iets hoger dan de plaatsen, dus veel plaatsen hebben last van wateroverlast. Is bij ons voorgekomen dat de brandweer er aan te pas moest komen om de camping leeg te pompen, het water stond een halve meter hoog in de voortent. Personeel doet z'n best, maar moet roeien met de (slechte) riemen die ze hebben. Helaas. Voor ons is deze camping geen aanrader.
Mening nr: 762
Datum: 17-09-2004
Geplaatst door: antoinette    Stuur antoinette een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
mooie ruim opgezette camping.geweldig voor de kinderen [6/9jaar] zwembad FANTASTIES zeer schoon .Winkels op loopafstand . Mooie oude binnenstad.Neem ook een kijkje in de schattenburg
Mening nr: 639
Datum: 13-08-2004
Geplaatst door: ???    Stuur ??? een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:5
een hele leuke camping echt een aanrader. het zwembad was echt geweldig een mooie voetbalplaats waar af en toe een wedstrijd werd gespeelt door het plaatselijkke team. Het brood was er alleen wel erg duur 4.60 voor acht broodjes. Het sanitair vond ik belachelijk slecht omdat er overdag wel warm water was maar dat viel savonds altijd weg alleen in de eerste paar dagen hebben savonds met warm water kunnen douchen.
Mening nr: 358
Datum: 05-01-2004
Geplaatst door: Anton Blok    Stuur Anton Blok een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke camping, We zijn er in 2002 en in 2003 geweest. Prachtig zwembad, ruimte om te voetballen. Erg centraal gelegen. Misschien gaan we in 2004 weer (ons zoontje van 11 wil wel naar Oostenrijk ald we maar naar Feldkirch gaan!!)
Mening nr: 346
Datum: 26-12-2003
Geplaatst door: Verhagen    Stuur Verhagen een e-mail over Camping Waldcamping Feldkirch
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke niet al te grote camping met goede plaatsen in een schaduwrijke omgeving, zeer mooi zwembad sanitair achter op de camping wordt matig schoongehouden en er wordt maar weinig voor de kinderen gedaan echter toch een leuke camping voor 1 week en dan naar de volgende.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[18]