Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1027)

Forum - Reacties

Camping aan meer (Karinthie) bij gezellig plaatsje
Geplaatst door: Teun , Datum: 17.11.2008 11:11
Kan iemand me vertellen of er in Karinthie een camping is aan een meer op loopafstand van een gezellig plaatsje met winkeltjes/restaurants etc? Dus, waar je 's avonds gezellig kunt rondlopen en af en toe een terrasje kunt pakken?
Al vast bedankt!
Geplaatst door: Karin , Datum: 06.01.2009 10:55
Hallo Teun,
Zo te horen houd je dus van wat drukte. Dan ben je wel vaak aangewezen op toeristisch gebied. Bijvoorbeeld de Faakersee heeft een levendig karakter. Er liggen veel campings aan dit meer, mar weet wel dat deze vaak kleine plekken hebben en in het hoogseizoen overvol zijn. Je hebt er een boulevard waarbij je langs campings en kioskjes loopt. Bij camping Arneitz is een groot terras, supermarkt en regelmatig muziek en andere activiteiten voor iedereen toegankelijk.
De Klopeinersee ligt een stuk oostelijker. Is veel kleiner, maar heeft een boulevard die helemaal rond het meer loopt. Zo kom je bijvoorbeeld bij St.Kanzian waar wat terrasjes, winkeltjes, hotels en supermarkten zijn.
De Wörthersee is wel heel toeristisch. Hier heb je bijvoorbeeld de plaats Velden. Dat is een wat dure badplaats waar wel veel te doen is.
De Millstättersee is bij ons favoriet als het gaat om Karinthische meren. Je kunt daar de drukte opzoeken als je wilt, maar ook een camping zoeken aan de kant van Seeboden waar het wat rustiger is. De plaatsen Seeboden en Millstatt zijn leuk en er is in de zomer regelmatig wat te beleven.
Aan de kant van de plaats Döbriach is de concentratie van de meeste campings en daar kun je langs het water wandelen en een terrasje pakken. Maar ook hier geldt: de kampeerplekken zijn niet riant.
Hoop dat ik je hiermee een beetje heb geholpen. Succes bij je keuze!
Geplaatst door: Ordittifs , Datum: 20.03.2009 16:35
Was ist das?
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[9]