Gebruiker:  Login

Camping Camping Zelfen

WebsitearrowCamping Zelfen
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Zelfenstraße 79
Plaats A-6774 Tschagguns
GPS Coördinaten N 47° 4' 3'' , E 9° 54' 59''
(47,06762 / 9,91643)
Telefoon +43/(0)6642002326
Email 
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 100 / 70
Open van/tot 1-januari / 31-december
          Winter camping   Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Zelfen Of het nu het frisruikende voorjaar, een bloeiende zomer, een schilderachtige herfst of een versneeuwde winter is, de grandioze bergwereld Montafon fascineert altijd. Met middenin de Zelfen camping. 100 plaatsen, familiair, persoonlijk, overzichtelijk, modern sanitairgebouw, persoonlijke waskabines, stoombad, droogautomaten, kiosk, restaurant, bus, kinder- en jeugdprogramma. Winterfaciliteiten 70 liften van 700 tot 2400 m, 200 km geprepareerde pisten, besneeuwd tot in het dal, skiën, carven, snowboarden, pretpark, skischolen, skidepots, rodelbanen, overdekte schaatsbaan, gemarkeerde langlauf en winterwandelwegen. Montafoner alpendecor voor jong- en jongvoelenden. Stoombad, solarium, skidroogruimte met moderne droogtoestellen, wasdroger etc.<

Meningen over Camping Camping Zelfen

Mening nr: 2359
Datum: 05-07-2014
Geplaatst door: Margot    Stuur Margot een e-mail over Camping Camping Zelfen
Periode: september - oktober  2014
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:5
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:4
Faciliteiten:2
Accomodatie/Plaats:5
Comfort:1
Leiding v/d camping:1
Animatie / activiteiten:1
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
5
Het is een keurig verzorgde camping, maar de sfeer is niet goed. De beheerder en eigenaar zijn niet vriendelijk en beïnvloeden je verblijf negatief. Wij hadden een half jaar plaats. Zoek een andere camping voor je plezier, want je zult negatieve ervaringen opdoen. Wij hadden ons goed ingelezen en meenden dat het niet zo'n vaart zou lopen. Maar ook wij zijn zeer ontevreden over het ontvangst en de afwikkeling van het verblijf.
Plus
mooie omgeving
Min
norse beheerder en eigenaar
Mening nr: 1159
Datum: 01-09-2005
Geplaatst door: Van Diesen    Stuur Van Diesen een e-mail over Camping Camping Zelfen
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben op deze camping gestaan van 17 t/m 22 augustus 2005. De bedoeling was een dag of 8 à 9, maar vanwege de voorspelde overstromingen in dit gebied eerder vertrokken. Camping opgezocht via internet. Viel bij aankomst wel wat tegen. Voor de wat oudere kinderen is hier, buiten het Montafon Activepark + zwembad overdag om, 's avonds niets te beleven. Zelfs nog geen tafeltennistafel! Wat men daar verstaat onder een Kiosk, is ons ook niet duidelijk. Bij het binnentreden van deze Kiosk werden we er nog net niet uitgemept! Het bleek de voorraadkast van het restaurant te zijn en daar hadden wij niets te zoeken (!?) Restaurant bleek dit jaar weer geopend en de kwaliteit van het eten was perfect! Dat mag gezegd worden. Het sanitair doet ouderwets aan, maar was wel schoon. Deze camping houden wij voor gezien, de omgeving zeer zeker niet!
Mening nr: 814
Datum: 11-12-2004
Geplaatst door: Monninkhof    Stuur Monninkhof een e-mail over Camping Camping Zelfen
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ook wij zijn hier geweest. We hadden geboekt voor 3 weken . zijn echter na 1 nacht weggegaan. De gereserveerde plaats ( veel gras i.v.m. 3 kinderen )was er gewoon niet. Er was helemaal niets voor de kinderen. Het gratis zwembad en de gehele omgeving was wel schitterend. Volgende dag zijn we naar de camping in Bludenz gegaan . Ook daar veel wintercaravans en weinig voor de kinderen.
Mening nr: 611
Datum: 08-08-2004
Geplaatst door: P. Janssen    Stuur P. Janssen een e-mail over Camping Camping Zelfen
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:7
Sluit mij geheel aan bij de familieHoutkamp. Geen aanrader deze camping. Ik heb nog wat in de omgeving rondgereden. maar deze campings zijn idem dito. 80-90 % vaste plekken.
Mening nr: 609
Datum: 08-08-2004
Geplaatst door: Fam Houtkamp    Stuur Fam Houtkamp een e-mail over Camping Camping Zelfen
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
De camping is ons ontzettend tegen gevallen, hij bestaat voor een groot gedeelte >80% uit sta-caravans. Zaken zoals deze op internet en de folder vermeld staan zijn niet aanwezig of ingebruik, bv kiosk, bar, restaurant en der abenteuerspielpltz. Voor kinderen is op de camping weinig te doen (geen speeltuintje, speel/hangplek), een geluk is dat er met de ‘gastekarte’ vrij intree is het Motafon Activepark met een groot zwembad en overige activiteiten (op ca 5min lopen).
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[512]