Gebruiker:  Login

Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede

WebsitearrowCamping Gasthof Pension Bergfriede
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Mitterberg 3
Plaats A-9754 Steinfeld
GPS Coördinaten N 46° 45' 43'' , E 13° 14' 35''
(46,762 / 13,24307)
Telefoon 0043(0)4717/401
Email camping.bergfriede@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 30 / 30
Open van/tot 1-mei / 30-september
    Zwembad        Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede Als agrarisch bedrijf bieden wij naast het verhuren van moderne en rustige kampeerplaatsen ook een traditioneel Gasthof met familiepension. Daarbij willen wij onze gasten een inkijk geven in in het natuurlijke en bespiegelende plattelandsleven. Het goede van het eigen boerenbedrijf, uitstapjes en gezamenlijke activiteiten ronden het veelzijdige programma af. De ontspanningsfactor in de rustige, idyllische natuur in Oberkärnten wordt door onze gasten door de veelzijdige sportieve en vrijetijdsbeoefening bijzonder gewaardeerd. Fiets-, wandel- en klimtochten, zwemplezier, culturele evenementen en gemeenschappelijke feesten in een onaangetaste natuur.

Meningen over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede

Mening nr: 2341
Datum: 22-07-2013
Geplaatst door: H.N.Geikens    Stuur H.N.Geikens een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: april - juni  2013
Samenstelling: Senioren

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:10
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:10
Leiding v/d camping:10
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Zeer gast vrije ontvangst van de eigenaar Eliezabet. Leuke terras, waar je zeer goed kunt eten. Er worden grilavonden georganiseerd, wat heel leuk en gezellig is. Dit is zeker een aanrader om hier te kamperen en voor herhaling vatbaar. Het geheel hebben wij zeer positief ontvangen.
Plus
Zeer rustige camp: mooie uit zicht.
Min
Geen
Mening nr: 2296
Datum: 18-07-2011
Geplaatst door: André en Ellie Verstrate    Stuur André en Ellie Verstrate een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: april - juni  2011
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:9
Leiding v/d camping:9
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Wij zijn dit jaar voor de zesde keer op deze camping geweest en het is ons weer goed bevallen. Gezelligheid, rust, zeer mooi uitzicht over het dal. Zeer vriendelijke en behulpzame familie. Het is als of je een beetje thuis komt.
Plus
Rust en gezelligheid
Mening nr: 2227
Datum: 15-08-2010
Geplaatst door: Maarten Jan & Froukje, Jaap en Anneke Bijl    Stuur Maarten Jan & Froukje, Jaap en Anneke Bijl een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn deze zomer voor het eerst op camping Bergfriede geweest met onze zoon van 16 en onze dochter van 11. Camping Bergfriede is een heerlijke camping, met een prachtig uitzicht op de omringende bergen en het dal. Familie Steiger is vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen zijn ruim en origineel (er is geen plek gelijk), de camping ligt rond de boerderij en er is privacy voor ieder. De toiletvoorzieningen zijn schoon en modern. Bovenal: het is er gezellig, veel kleinere kinderen: echt een plek voor zoekers van mooi weer, bergen en gezelligheid. De bezoekers zijn bijna allemaal nederlanders met vouwwagens, tenten en caravans. Twee kleine nadelen: niet iedere plek heeft schaduw en kinderen boven de 16 jaar daar zijn er niet zo veel van. Voor ons: een heerlijke camping!
Mening nr: 2197
Datum: 29-07-2010
Geplaatst door: Douwe en Hetty Bosgraaf    Stuur Douwe en Hetty Bosgraaf een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: april - juni  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
juni-juli 2010 we zijn inmiddels alweer voor de derde maal op camping Bergfriede geweest en hebben ons uitstekend vermaakt,maar wat wil je met een gastvrouw uit duizenden algemene indruk zeer mooie camping met veel ruimte voor caravan of tent uitzicht op het dal met het plaatsje Steinfeld vooral "s avonds uitzonderlijk,sanitair prima inorde en superschoon kortom bij de familie Steiger voel je je altijd welkom en we zijn zeker niet voor het laatst geweest.
Mening nr: 1921
Datum: 30-07-2008
Geplaatst door: fam. van der zee.    Stuur fam. van der zee. een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij hebben het erg naar onze zin gehad op deze camping. vooral onze oudste zoon vondt het geweldig, met name de vanilleijsjes van liesbeth.voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 1810
Datum: 05-10-2007
Geplaatst door: Frans van den Broek    Stuur Frans van den Broek een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hebben het hier weer erg naar onze zin gehad.Zie me er nog voor de eerste keer staan met de vouwwagen in 1986 op een toen nog niet bestaande camping.De weide liep toen nog van boven schuin naar de weg beneden.Sanitair was er toen nog niet. We maakten toen gebruik van de toiletten in huis,de zijdeur werd opengehouden s'nachts.In 1986 kwam in een gesprek met Herman naar voren ,dat hij een camping wilde beginnen. Samen hebben we toen het bovenste platvorm uitgemeten. Het jaar daarop stonden wij er met enkele vrienden uit nederland op een mooi recht stuk platvorm.Er paste precies 5 caravans op.Onze kinderen komen er ook nu nog met hun kinderen.Wil toch zeggen dat ze het er heel erg naar hun zin hebben.Wil nog wel reageren op de reactie van Jan.We hebben van velen gehoord.dat het een notoire kankeraar was,die ze toen allemaal graag hebben zien vertrekken.
Mening nr: 1806
Datum: 27-09-2007
Geplaatst door: Geraldine    Stuur Geraldine een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: september - oktober  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn net terug van de vakantie op de camping we waren er voor de tweede keer en het is ons net zo goed bevallen als de eerste keer. Het sanitair is schoon en de familie Steiger is erg vriendelijk en gastvrij. Je hebt vanaf de camping prahtig uitzicht, het is in september rustig op de camping maar niet minder gezellig, wij gaan volgend jaar zeker weer, maar dan in het voorjaar.
Mening nr: 1704
Datum: 09-08-2007
Geplaatst door: fam. Wiersma    Stuur fam. Wiersma een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn net weer terug van een geweldige vakantie in karinthië, op camping Bergfriede in Steinfeld. Voor ons was het de eerste keer in Karinthië en ook voor het eerst op deze camping. Alle lof voor de gastvrije fam. Steiger een gezellige kleine camping met prima plekken helemaal niet te klein en ook het sanitair is goed. Onze zoons van 8 en 11 vonden het ook prachtig , vooral door de kleinschaligheid, de vrijheid ( op de hele boerderij hadden ze vrij toegang) en het zwembad.( niet groot maar genoeg om even lekker af te koelen ). De ritjes met de boerenwagen, het kampvuur en de grillavond met live muziek maakten het helemaal kompleet. Kortom een camping om terug te komen.
Mening nr: 1671
Datum: 30-07-2007
Geplaatst door: rieks sloots    Stuur rieks sloots een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
wegens overlijden van zwager(2005)en zus(2007)en ziekte moeder is het niet meer mogelijk om meer naar deze prachtige camping te gaan. wij ,moeder(79)zus,zwager,oomzegger en nog 3 honden hebben er 14 jaar met plezier gestaan. als je er al zolang staat is het geen personeel maar vrienden. het is eenenal gezelligheid en veel plezier(ook voor kinderen). wij
Mening nr: 1620
Datum: 27-06-2007
Geplaatst door: fam. lammers    Stuur fam. lammers een e-mail over Camping Camping Gasthof Pension Bergfriede
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
prachtige rustige camping welliswaar gelegen aan een steile berg, dus even goed gassen.Kinderen (6 en 7 jaar) hebben zich super geammuseerd en dus de ouders ook!Geweldige wandelgebied en veel te zien en te doen in de omgeving. Vergeet niet de karntencard aan te schaffen!Gastvrijheid staat hier met koeienletters voorop.Zwembad is klein maar is groot genoeg om in af te koelen.Heerlijk terras en een redelijk goede keuken. Komend seizoen staan we er weer.(wat we eigenlijk niet doen 2x dezelfde camping!)
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[266]