Gebruiker:  Login

Camping Camping Nord Sam

WebsitearrowCamping Nord Sam
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Samstraße 22a
Plaats A-5023 Salzburg
GPS Coördinaten N 47° 49' 38'' , E 13° 3' 45''
(47,82723 / 13,06262)
Telefoon +43/(0)662/660494
Email office@camping-nord-sam.com
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 100 / 100
Open van/tot 4-april / 18-oktober
 27-december / 6-januari
    Zwembad    Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Nord Sam Beste plaats voor staduitstappen! Bushalte ter plaatse. Mooie fietsweg naar het centrum. Fietsenverhuur ter plaatse! Uniek verkavelde parkeerplaats met verwarmd zwembad. Warm water + warme douches gratis. Plaats voor kampeerauto’s. Reservering mogelijk. Erkende ANWB-plaats; DCC-contractant. Aan de receptie wordt ook Engels, Frans en Italiaans gesproken. Verzorgingsmogelijkheid voor baby’s aanwezig; droogtrommel; ontbijt ter plaatse; verwarmd zwembad; Fietsenverhuur aanwezig! Op enkele minuten bent u hiermee direct in het centrum van de Mozartstadt.

Meningen over Camping Camping Nord Sam

Mening nr: 2349
Datum: 20-08-2013
Geplaatst door: E. Stoter    Stuur E. Stoter een e-mail over Camping Camping Nord Sam
Periode: juli - augustus  2013
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:8
Faciliteiten:6
Accomodatie/Plaats:6
Comfort:6
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
3
Camping dichtbij Salzburg om die stad te bezoeken. Bij de camping bushaltes, waarmee je om het kwartier naar de stad kan. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Voor 3,20 pp p dag, vrij reizen. Ideaal. Kleine plekken, wij konden geen luifel aan de caravan doen, anders paste onze auto er niet meer bij. Veel campers. Bij de camping een goederenlijn, waar wij geen last van hadden omdat we aan de andere kant stonden.
Plus
Ideale uitvalbasis voor Salzburg.
Min
Zeer kleine plekken.
Mening nr: 1794
Datum: 17-09-2007
Geplaatst door: S.M.L. van Ommen    Stuur S.M.L. van Ommen een e-mail over Camping Camping Nord Sam
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:6
De camping lijkt uitsluitend bedoeld als overnachtingsplaats. Toch gebruiken veel kampeerders deze camping voor enkele dagen Salzburg. De plaatsen zijn dan veel te klein. Zo smal dikwijls dat slechts een caravan of camper past. De luifel eraan kun je wel vergeten, te weinig plaats. Je auto moet je nog ergens erbij proppen. Voor de prijs die deze campinghouder rekent klinkklare uitbuiterij. Een "normale plaats" is hier gewoon in tweeën gedeeld. Een ander ongemak: bij een forse onweersbui staat de camping onderin voor een gedeelte blank. De beheerder is dan in geen velden of wegen te bekennen. De bereikbaarheid van Salzburg is echter uitstekend in tegenstelling tot wat een mevrouw hierboven schrijft. Meteen achter de camping loopt een fietspad dat je langs het water tot in het centrum van Salzburg brengt. Geheel autovrij dus!
Mening nr: 1495
Datum: 07-09-2006
Geplaatst door: gerrit Dijkhuis    Stuur gerrit Dijkhuis een e-mail over Camping Camping Nord Sam
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ik onderschrijf de mening van de vorige schrijfster niet. Het is een relatief kleine camping, met smalle langgerekte plaatsen. Wij hebben er gestaan op doorreis naar Karinthië. Voor ons was het een ideale overnachtings plaats. De toiletgelegenheden zijn niet modern, maar wel schoon en lekker warn water. Het zwembad is niet erg groot maar wel erg netjes en schoon. Wat mij betreft een ideale camping als doorreiscamping of voor een paar dagen Salzburg.
Mening nr: 1478
Datum: 22-08-2006
Geplaatst door: groeneveld    Stuur groeneveld een e-mail over Camping Camping Nord Sam
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
EEn vreselijke camping waar ik nooit meer naar toe ga ; veel te duur. te kleine plaatsen je staat echt op elkaars lip. de weg naar salzburg is op de fiets met kleine kinderen niet te doen ,je wordt van je sokken gereden. sanitair veel te oud . kijk voor een leukere camping in de buurt van salzburg maar eens in Hallein een stuk goedkoper iets verder van de stad maar eeen stuk beter.
Mening nr: 1476
Datum: 21-08-2006
Geplaatst door: familie Dingemanse    Stuur familie Dingemanse een e-mail over Camping Camping Nord Sam
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Camping Nord Sam, geheel door bomen omgeven. Afgebakende plaatsen, die soms aan 2 klanten worden verhuurd. Er worden dus geen standplaatsen verhuurd, zoals de ANWB gids deed vermoeden die groot en klein zijn. Camping NordSam, plaatst waar mogelijk tenten, caravans en campers, het kan dus zo zijn dat jouw kampeermiddel direct tegenover een ander staat op één plek en je als je buiten op je stoel voor je tent gaat zitten, je knietje vrijt met je buurman die ook voor zijn tentje zit. Iets te intiem voor ons.... Wij hebben dit als negatief ervaren en er viel helaas niet over te praten. Zwembad, klein, maar goed verzorgd. Sanitair verouderd maar doeltreffend. Camping centraal gelegen tov centrum waar je naar toe kan fietsen. fietsen te huur op de camping.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[399]