Gebruiker:  Login

Camping Terrassencamping Schloßberg Itter

WebsitearrowTerrassencamping Schloßberg Itter
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Brixentalerstrasse 11
Plaats A-6361 Itter
GPS Coördinaten N 47° 27' 47'' , E 12° 8' 28''
(47,46303 / 12,14101)
Telefoon +43/(0)53352181
Email info@camping-itter.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 140
Open van/tot 1-januari / 15-november
 1-december / 31-december
    Zwembad    Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Terrassencamping Schloßberg Itter Wondermooi in het hart van Tirol aan de voet van slot Itter ligt onze terrassencamping Schlossberg Itter. De 200 plaatsen zijn op terrassen aangelegd en voorzien van stroom, TV en voor een grootdeel met water en afvoer. Ons motto “Topcomfort voor normale prijzen”. Ideaal vertrekpunt voor wandel- en bergtochten ook parachutespringen van onze huisberg de hohe Salve, wildwatervaren in de Brixentalerstroom met vertrekpunt op de camping of mountainbiketochten, alles is mogelijk. Of eenvoudig ontspannen in het zonverwarmde zwembad met kinderspeelbad. In de winter kunt u op de camping, gratis voor gasten, de eigen oefenlift en verlichte sleebaan gebruiken.

Meningen over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter

Mening nr: 2338
Datum: 03-06-2013
Geplaatst door: Jeannette    Stuur Jeannette een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode:   2012
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Wij hebben nu 4 jaar een seizoenplaats van oktober t/m april op deze fantastische camping. In oktober 2013 gaan we weer. Winterkamperen is geweldig.
Plus
prima wintercamping in een super skigebied
Mening nr: 2336
Datum: 30-12-2012
Geplaatst door: Paul en Ella   
Periode:   2012
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:7
Voor de eerste keer hier om te skiën. Zit ver van de piste en de verbinding is slecht. Wat ik heel slecht vind is dat we 1 dag eerder weg gingen en toch het volle pond moesten betalen. We gaan al jaren met de camper op pas, maar dit vind ik echt belachelijk. Ook de stroomprijs is idioot hoog. Betaalde € 7,00 per nacht. Conclusie eens maar noot meer.
Mening nr: 1828
Datum: 11-12-2007
Geplaatst door: Backus    Stuur Backus een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:8
Leuke camping op het eerste gezicht. Er staat een geweldig mooi sanitairgebouw zeer goed afgewerkt. Super grote speeltuin voor de kinderen en annimatie is ook heel goed. Plekken zijn groot genoeg. Het zwembad is een beetje klein en koud. Het is helaas een camping waarbij veel mensen 1 dag blijven staan en dan doorrijden naar Italie. En omdat het in een kom ligt weerkaatst het geluid van de weg en de spoorlijn en de kerktorenklok die heel vroeg in de morgen slaat geeft ook niet veel rust. De bediening in het restaurant is niet altijd optimaal. Helaas hebben wij een heel slordig meisjes dat altijd alles kwijt maakte wat we ook probeerde en dat werd zeker niet gewaardeerd. Cowboy Billy is opzich aardig maar je moet hem niet te veel storen bij de dagelijkse bezigheden want dat vind hij erg lastig. Ik denk niet dat we er ooit nog eens terug komen.
Mening nr: 1795
Datum: 18-09-2007
Geplaatst door: K. Hertogh    Stuur K. Hertogh een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:10
Eind jaren '80 tot 1992 daar een stacaravan gehad en ideaal voor wintersport, maar zeker ook de zomervakanties. In 2004, 2005 en 2006 in de periode eind juli-begin augustus weer terug geweest en nog steeds prima verzorgde camping. Streng beheer wat vooral voor de kinderen wel iets minder zou mogen, maar met de aanwezige voorzieningen (ook het zwembad) is er voor de kinderen tot een jaar of 10 genoeg te doen. Voor oudere kinderen stuk minder. Ideaal voor onthaasten en natuurschoon in de omgeving. Heerlijk wandelen. Last en gevaar door de weg (en het spoor) vind ik minimaal. Aan de website te zien hebben de beheerders zich de aanwezigheid van de weg wel aangetrokken, want die hebben ze op de openingsfoto op hun website er netjes van af gepoetst (loopt linksonder met een brug over het water. Ook de brug is verdwenen???). Ondanks dit "geintje" toch echt een aanrader en ik zal er nog regelmatig komen. Sanitair is overigens erg netjes en restaurant is ondanks aanpassingen nog niet echt top, maar goed voor de eerste hap na een lange reis. Echte aanrader is overigens hotel Landwirt in Hopfgarten om echt nog op zijn oostenrijks heerlijk te kunnen eten en genieten.
Mening nr: 1738
Datum: 17-08-2007
Geplaatst door: Gea de Bergen    Stuur Gea de Bergen een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ik ben nog niet op deze camping geweest, maar wil graag antwoord op mevrouw Anette geven het is inderdaad waar dat campings moeten betalen voor de vermelding "Top Camping". Het kost de camping eigenaar 6.000 euro per jaar. Al is de camping nog zo mooi als men niet betaald worden ze niet vermeld onder het kopje Topcamping.
Mening nr: 1737
Datum: 16-08-2007
Geplaatst door: fam. v/d Werff    Stuur fam. v/d Werff een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn er dit jaar naartoe gegaan met 3 kleine kinderen in de veronderstelling dat wij naar een ANWB TOP camping gingen waarbij de waardering voor het zwembad een 10 zou zijn. Het sanitair is inderdaad het vermelden waard en ook de speeltuin is weinig op aan te merken. Het zwembad was voor onze 8-jarige zoon 1 grote desillusie. Wat wij bovendien erg slecht vonden was dat als je van de camping afliep, gelijk op een nogal drukke straat was. Met kleinde kinderen is dat verre van ideaal. Wij zullen op deze camping niet weer terugkeren.
Mening nr: 1674
Datum: 01-08-2007
Geplaatst door: Marc en Nicole    Stuur Marc en Nicole een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Mooie verzorgde camping. Plaatsen over het algemeen ruim genoeg. Caravan, auto en tentje kunnen allemaal op 1 plek staan. Sanitair is hier uitstekend en er is doorlopend heet water. Zwembad is aan de kleine kant en in juli was deze nog erg koud. Ook het baby/peuter badje was begin juli te koud. Deze warmt door de zon vrij snel op, maar het "diepe" bad natuurlijk niet. NB: duiken, springen, ballen en opblaasbeesten etc. zijn eigenlijk niet toegestaan. Scheiden van afval is verplicht, maar volgens mij is dat overal in Oostenrijk. Zelfs in warenhuizen staan prullenbakken met aanduidingen wat waar in moet. Als je slecht slaapt moet je deze camping links laten liggen, want ook 's nachts rijden er veel (goederen) treinen langs. Ook de kerkklok, die om 06.00 vele malen sloeg, was voor ons een tegenvallen wat betreft het geluidsoverlast. Onze kleine van 1 jaar werd er wakker van en wilde daarna niet meer verder slapen. Speeltuin is groot, en leuk opgezet. In het hoogseizoen is er voor de jeugd iedere woensdag vanaf 22.00 uur disco en vrijdag's is er een tiroler avond (georganiseerd door het restaurant). Wij vonden het de stempel Topcamping wel waard. Daarbij is het een ontzettend mooie omgeving waar heel veel te doen is, dus wij komen zeker een keer terug.
Mening nr: 1613
Datum: 24-06-2007
Geplaatst door: Annette    Stuur Annette een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: april - juni  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima camping, we waren bijna de enige dus hadden de ruimte. Je bent natuurlijk zo opgevoed dat je keurig je auto bij de caravan zet en dan heb je inderdaad weinig plek. Maar omdat het zo rustig was heb je er geen last van. Wij waren met twee kinderen en zijn bij de speeltuin gaan staan. Geweldig. Onze zoon van vier heeft zich prima geamuseerd !! Sanitair is wat gedateerd, dit komt omdat wij misschien naar nog luxere campings zijn geweest, maar prima schoon, zeer ruim en natuurlijk ook luxe!! We zaten langs een zeer drukke weg je hoorde het verkeer en de trein dag en nacht langs razen.... In de ANWB gids stond een tien voor het zwembad.....daar zetten wij toch wel onze vraagtekens bij. Het was nu te koud om te zwemmen dus we hebben het niet ervaren.... Wat het een beetje is, je kiest voor een ANWB Topcamping. En dan kom je daar en is het een prima camping....maar in mijn beleving past hij niet mijn beeld van ANWB topcamping. Toen wij in de auto zaten dachten wij, hebben camping eigenaren betaald voor dat topcamping gebeuren ?! Maar in het kort een Prima camping, in een prachtige omgeving.
Mening nr: 1483
Datum: 31-08-2006
Geplaatst door: B.Wullems    Stuur B.Wullems een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:10
Goede camping met heel mooi sanitair. Hier waan je jezelf in een zeer luxe vakantie hotel. De grootte van de campingplaatsen moet je wel in de gaten houden want die zijn niet allemaal even groot. Als je een kleine plaats hebt kan je je auto niet kwijt en deze kan je ook nauwelijks buiten de camping parkeren. Er zijn te weinig parkeerplaatsen. Er is voor de kleintjes een zeer grote speeltuin. Er is een zwembad maar dat is zeer klein en het water is koud. Voor de wat oudere jeugd (>12) is er op de camping echt helemaal niets te doen (buiten 1 tennistafel). Het campingrestaurant vonden wij persoonlijk ronduit slecht. Er is aan de overkant van de weg een gasthof wat beduidend beter is. Daarnaast is bovenaan de berg in Itter (bij het kerkje) een gasthof wat echt super is. Als laatste nog een opmerking over de campingeigenaar; de beste man is (andermans) kinderen duidelijk niet gewend. Onze kinderen en die van andere campinggasten werden soms letterlijk gevolgd en in de gaten gehouden. Kinderen zijn nu eenmaal enthousiast, zeker op vakantie en op een camping, waardoor ze soms wat drukker zijn dan normaal.
Mening nr: 1383
Datum: 02-08-2006
Geplaatst door: Alice    Stuur Alice een e-mail over Camping Terrassencamping Schloßberg Itter
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:9
Schone camping met een doucheruimte (in centraal gelegen gebouw) waar een 4 sterren hotel trots op zou zijn. Verspreid over de camping 4 huisjes waar enkel een dames en herentoilet is. Voor douchen, afwas en de was dus altijd even klimmen en afdalen. De plaatsen vond ik niet groot. Met een caravan en bijzettent op onze plek konden we de auto niet meer kwijt en moesten die neerzetten op de parkeerplaats bij de ingang. Op het lager gelegen gedeelte van de camping zat je erg dicht op elkaar. Iets waar wij in ieder geval niet zo van houden.De speeltuin was erg leuk, er waren altijd kinderen van verschillende leeftijden te vinden. Het zwembad is rechthoekig, niet groot, je mag niet springen, duiken, met luchtbed o.i.d. (Is het ook te klein voor)Er is naast het zwembad een klein grasveldje om te zonnen, dit zit echter zeer dicht aan de doorgaande weg. Er werd geen "nee"verkocht aan mensen die niet gereserveerd hadden, met als gevolg dat er tenten en caravans op de vreemdste plekken gepropt werden. (naast restaurant, oprit van woning eigenaar, naast camperverzorgingsplaats, op terrein van een niet aanwezige eigenaar van seizoenplaats) Dit gaf de camping een overbevolkte en rommelige aanblik. Als er al enige animatie was, werd daar geen enkele ruchtbaarheid aan gegeven. De camping ligt prima voor mooie uitstapjes en wandelingen. Afval moet tot in den treure gesorteerd worden. Dit werd streng gecontroleerd. Dus een zak bij de caravan voor plastic, blik, brood,bio,kranten, karton en lege batterijen. Of heel vaak lopen...... We hebben wel een fijne vakantie gehad, maar van een camping die euro-top-camping wil zijn hadden we op meer gebieden een dikke 8 willen geven.
Eerste 1 2 3 4 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[17]