Gebruiker:  Login

Camping Schwimmbad- Camping Mößler

WebsitearrowSchwimmbad- Camping Mößler
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Glanzerstraße 24
Plaats A-9873 Döbriach
GPS Coördinaten N 46° 46' 28'' , E 13° 39' 20''
(46,77436 / 13,65552)
Telefoon +43/(0)42467735
Email camping@moessler.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 200
Open van/tot 23-maart / 24-oktober
    Zwembad    Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Schwimmbad- Camping Mößler Geniet van een omvangrijke komfort camping. Een idyllisch, als een park aangelegd terrein omgeven door een groene gordel, met verzorgde standplaatsen en moderne camping inrichtingen staat tot uw beschikking. Slechts 500 meter afstand tot de Millstätter See met al zijn mogelijkheden voor actieve vakantie (gratis gebruik van alle openbare standbaden). Het verwarmde buitenzwembad op de camping zorgt voor veel badplezier. U vindt op deze camping heel veel vrijetijdsmogelijkheden en animatie. de camping word door de ADAC als voorbeeldig aangezien en behoort tot Europa’s 50 Superplätze! Kabeltelevisie aansluiting op de plaatsen; sanitaire cabines te huur; individuele wascabines; wasdroger; keuken; verwarmd buitenbad; verhuurcaravans.

Meningen over Camping Schwimmbad- Camping Mößler

Mening nr: 2332
Datum: 30-08-2012
Geplaatst door: Joyce   
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:7
Leiding v/d camping:8
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Nette camping met veel Nederlanders. Plaatsindeling vond ik niet optimaal. omdat je direct tegenover elkaar staat en dus op elkaars bord kunt kijken. De geparkeerde auto's van de autovrije plekken gaven een wat rommelige aanblik. Wij stonden op plek 80 vlakbij een paardenwei, daardoor vliegen- en stankoverlast. Zwembad, zonder toezicht, is wat klein bij een volledig bezette camping. Het meer is ook geen optie, want daar lijkt het wel Scheveningen op een zonnige dag, zo overbevolkt. Koop een Karntencard om uitstapjes in de prachtige omgeving te maken. Sanitair oogt oud, maar is wel schoon. Helaas heeft de naastgelegen camping regelmatig luidruchtige animatie, o.a. Nederlandstalige muziekavonden. Het is wel om 23u stil. Internet kost voor een week 19 euro. Restaurant is prima voor als je niet wilt koken en in het dorp zit een Spar.
Mening nr: 2129
Datum: 26-01-2010
Geplaatst door: Anton Berends    Stuur Anton Berends een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Schwimmbad-Camping Mossler is een prima camping. We hadden niet geboekt en met behoorlijk veel geluk kregen we een prachige plek op de camping . De camping ligt in een schitterende omgeving en op loopafstand van de Millstattersee. Het sanitair oogt wat verouderd maar wordt wel prima schoongemaakt. We hebben ongeveer 14 dagen op de camping gestaan, helaas hadden we vanwege technische gebreken wel regelmatig koud water. De gastvrijheid op deze camping is geweldig. Kleine winkel waar je 's morgens verse broodjes kunt kopen en de krant van de vorige dag. We hebben - mede door het geweldige weer - een fantastische vakantie gehad op deze camping. Op mijn site www.antonberends.nl heb ik naast een kort verslag, vele foto's van de camping en omgeving gepubliceerd.
Mening nr: 2005
Datum: 14-12-2008
Geplaatst door: Fam. r. Biegelaar    Stuur Fam. r. Biegelaar een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn jarenlang naar camping Lieseregg geweest en toen deze zijn poorten sloot zijn we uitgeweken naar deze camping. Wij vinden het er echt geweldig. Er is iedere dag animatie voor de kinderen en het zwembad is pas vernieuwd (en lekker warm), onze dochter was er bijna niet uit te krijgen. Verder zijn meneer en mevrouw Mössler ontzettend aardig en kennen ze vanaf dag 1 je naam al (dit in tegenstelling tot de meeste campings). Ook het restaurant is perfect, de prijzen zijn laag en het personeel supervriendelijk. Het sanitair is prima, inderdaad wat gedateerd qua kleur maar enorm schoon. Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar!
Mening nr: 1785
Datum: 09-09-2007
Geplaatst door: Marloes    Stuur Marloes een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:6
Erg mooie en nette camping mooie grote plaatsen waar je je auto niet bij hoeft te zetten. Sanitair wel erg verouderd maar goed schoon en lekkere warme douches. wij zijn nu 1 week geweest maar gaan volgend jaar voor 3 weken terug
Mening nr: 1685
Datum: 04-08-2007
Geplaatst door: Stommels    Stuur Stommels een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
wij zijn in juli 2007 16 nachten op deze camping geweest en hebben het er fantastisch gehad. Mooie schone en groene camping met veel kinderen, een leuk (nieuw) zwembad eenvoudige maar leuke kinderanimatie. Zeer vriendelijk personeel. Met pas krijg je gratis toegang tot de strandbaden aan het meer die allemaal te belopen zijn (ongeveer 700 meter). Het sanitair is modern niet qua kleur maar wel met mengkranen in de doches, met hangende toiletten met sprayautomaat om toiletbril schoon te maken voldoende babybaden, en sanitair voor kinderen. Van genoemd kliekgedrag niets gemerkt wel dat er mensen zijn die er al lang komen maar deze zijn vriendelijk en behulpzaam Al met al een geweldige tijd gehad en alvast geboekt voor volgend jaar
Mening nr: 1663
Datum: 29-07-2007
Geplaatst door: Fam Boomsma    Stuur Fam Boomsma een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Helaas heb ik voor het sanitair een foute waarde ingevuld. Hierbij dus mijn cijfer. Wij wensen een ieder een fijn verblijf op deze mooie rustige camping.
Mening nr: 1657
Datum: 24-07-2007
Geplaatst door: Fam.Boomsma    Stuur Fam.Boomsma een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:6
Er zijn diverse mensen die schrijven over kliekjesgedrag. Wij komen al 21 jaar ieder jaar aug/sept weer met veel plezier terug op deze camping.Wat bedoelen de mensen met kliekjesgedrag? Dit ligt niet aan de gasten die er al jaren komen. Wij hebben hier totaal geen last van. Wel kom je natuurlijk ieder jaar veel gasten tegen die je al lang kent. Wij zijn erg gesteld op privacy en willen absoluut onafhankelijk zijn van anderen en geen verplichtingen. Je hoeft dus niet ergens alleen te staan, gewoon laten merken wat je wilt en hoe je wil omgaan met buren. Wij doen nooit iets gezamenlijks met mensen om ons heen en dit wordt gerespecteerd en we worden er niet minder vriendelijk om behandeld in tegendeel. Het is toch ook wel leuk als je binnenkomt en er altijd mensen zijn die je even begroeten en helpen. We hebben in de vele jaren regelmatig andere campings bekeken maar toch komt voor ons deze camping er steeds weer uit als de juiste keuze voor ons. Gelukkig denkt niet iedereen er zo over want dan zou deze kleine gezellige camping geen plaats genoeg hebben. Er blijven altijd mensen die iets aan te merken hebben. Als u echte klachten hebt geef dit dan door aan de eigenaren. Dit werkt meestal beter dan negatieve commentaren op welke referentie-site dan ook neer te zetten. Het moge duidelijk zijn als er niets veranderd hopen wij nog jaren hier te mogen komen.
Mening nr: 1623
Datum: 30-06-2007
Geplaatst door: fam van Genderen    Stuur fam van Genderen een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke camping voor jong en oud beetje kliek , maar daar moet je boven staan toch wij gaan voor de 8e keer een dag of tien en gaan dan weer verder maar het verveelt nooit groeten fam van genderen
Mening nr: 1551
Datum: 22-01-2007
Geplaatst door: fam. de Rooij ('s Hertogenbosch)    Stuur fam. de Rooij ('s Hertogenbosch) een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
wij zijn in 2005 en 2006 op deze fijne camping geweest en hebben er beide jaren een hele gezellige tijd gehad. we hebben met onze vouwwagen 2x in het straatje van de nr's 168 t/m 175 gestaan en dat is ons fantastisch bevallen. grote van de plaats was ok. en we hebben er leuke mensen ontmoet. de eigenaren zijn heel vriendelijk en meteen als je aankomt weten ze je naam en die onthouden ze ook erg goed gedurende je verblijf daar. ook de aktiviteiten die plaatsvinden zijn erg leuk. we zijn 2x met een wandeling mee gegaan en dan kom je op plaatsen die je echt alleen niet vind. Echt een aanrader om met Herbert mee te gaan met de kruidenwandeling in de nockbergen. Heel gezellig!! en een oogverblindende omgeving. Ook onze zoon van 17 heeft met een vriend op een apart plaatsje met de tent gestaan en dat is ook heel goed gegaan en ook zij hebben het fantastisch gehad. onze andere 2 kids (15 en 12)wilde toch het komende jaar naar een andere camping (met zwembad en glijbanen), maar wij komen denk ik echt nog wel een keer terug naar Dobriach. hebben fijne herinneringen aan deze camping en omgeving. advies: neem een karntenkart, er is zoveel daarmee in de omgeving te doen. die heb je er echt zo uit!
Mening nr: 1539
Datum: 05-01-2007
Geplaatst door: a.vd waal    Stuur a.vd waal een e-mail over Camping Schwimmbad- Camping Mößler
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
We zijn geen kampeerders die elk jaar naar dezelfde camping gaan. Camping Mössler is een camping zoals je die mag verwachten en waar we een prima vakantie hebben gehad. Het viel inderdaad wel op dat iedereen elkaar kende en dat hadden we nog niet in die vorm mee gemaakt (en we camperen al een jaar of 20). Niet iets waar we verder wakker van lagen. Al met al een camping die ons positief is bevallen en waar we ooit nog eens terug zullen komen.
Eerste 1 2 3 4 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[29]