Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1404)

Forum - Reacties

Regenactiviteiten Karinthië (omgeving Villach)
Geplaatst door: Tine , Datum: 28.06.2016 00:09
Binnen enkele dagen vertrekken we voor de eerste keer kamperen in Oostenrijk. We hebben onze camping (helaas) al geboekt en de weersvoorspellingen zien er niet denderend uit. Regen en onweer! Mogen we er van uit gaan dat het eens even onweert en dan weer opdroogt? Heeft er iemand tips om de regenachtige dagen op een leuke manier door te brengen? Leuk binnenzwembad, ... ? Onze kinderen zijn 11 en 9 jaar en houden van wat actie. Moest je tips hebben, laat maar komen. ;-)
Geplaatst door: Chantal5 , Datum: 28.06.2016 23:18
We zijn verleden jaar naar camping Mentl geweest in de buurt van Villach met onze kinderen van toen 7 en 9 jaar. Bij aankomst hebben we bij de VVV in Villach de Karinthië kaart gekocht. Een grote aanrader, want je ontvangt daarbij een boekje waarin de activiteiten van de gehele regio exact staan aangegeven. 100 activiteiten zijn daarbij gratis. Afhankelijk van het weer kan je een passende activiteit kiezen. Van grotten bezoek, binnen- of buitenzwembad en musea tot kloofwandeling en kabelbaantocht. Erg leuk en genoeg keuze.

Vanzelfsprekend hoop ik dat het weer meevalt, maar zelfs met minder weer is er veel te zien en te doen. Wij gaan er zeker nog een keer heen, terwijl we bijna iedere dag wel iets hebben ondernemen. Veel plezier!
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[4]