Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1277)

Forum - Reacties

Overnachtings hotel Brenner
Geplaatst door: Erprath , Datum: 16.03.2012 15:58
Wij (2 volwassenen en 3 kids) gaan in juli op vakantie naar het Gardameer en zoeken nog een overnachtingshotel in de buurt van de Brenner. Alles lijkt volgeboekt...
Heeft iemand voor ons de gouden tip?
Geplaatst door: peter , Datum: 22.03.2012 15:41
Volgeboekt! vreemd. Kijk eens naar de plaatsen welke dicht bij de snelweg liggen en ga dan naar hun website. Bijne elke gemeente heeft een eigen toeristische website. Hierop kun je dan naar hotels (evt. beschikbaarheid) zoeken.
Het kan ook zijn dat hotels hun kamers voor de zomer nog niet hebben vrijgegeven ivm winterseizoen.

veel succes
Geplaatst door: anke , Datum: 09.04.2012 15:32
Wij hebben hier vorig jaar een nachtje doorgebracht. Waren met de vouwwagen op de camping ernaast aangekomen, maar het regende. We hebben er heerlijk geslapen bij erg lieve gastvrouw. Die voor ons nog een kamer regelde op zolder omdat alles besproken was.Op de camping kun je heerlijk eten.
Als wij ooit nog eens in de buurt zijn gaan we daar zeker weer een nachtje slapen (verwacht geen luxe) maar zeer schoon en ontbijt was erg lekker. Zelfs een zwembad voor de kinderen.

http://lamplhof-wiesing-tirol.hotelwebseite.at/
Geplaatst door: mannus , Datum: 10.06.2012 20:25
ga maar naar hotel rauthoff in kematen onderaan de brenner komt al jaren met de wintersport voor een adres mail mij maar gr mannus
Geplaatst door: John , Datum: 13.08.2012 17:50
Ik ben er zelf reeds 6 keer geweest op doorreis en ook om een weekje te wandelen. Prima Gasthof en niet duur, aan de oostenrijkse kant 10 minuten van de Brenner. Neem afslag Schönberg en vervolgens door Matrei en Steinach naar St. Jodok.
Hier ook nog een beoordeling van een ander: zoover.nl/oostenrijk/tirol/st-jodok-im-schmirntal/geraerhof/gasthof
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[56]