Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1238)

Forum - Reacties

Camping Oostenrijk met leeftijdgenoten van 14 jaar en zwembad
Geplaatst door: Plien , Datum: 26.04.2011 16:10
Wie o wie kan ons helpen aan een leuke, gezellige, mooie camping met zwembad waar onze dochters van 14 ook leeftijdsgenoten hebben om mee om te gaan. Verder vinden we het erg gezellig om stadjes te bezoeken en de omgeving te verkennen. We zijn al een keer in Karinthie geweest en willen nu graag naar een ander deel van Oostenrijk. Leuke tips zijn altijd welkom
Geplaatst door: Lea , Datum: 16.05.2011 19:19
Wij zijn in 2009 en 2010 naar Natterersee in Natters geweest. Eerste jaar daar toevallig gekomen en gebleven omdat de kinderen (toen 14 en 16) het daar enorm naar hun zin hadden. Er is geen zwembad, maar wel een meertje om in te zwemmen. Werkelijk super sanitair, vooral de plekken aan het meer en achter het toiletgebouw zijn erg mooi en groot. De plekken " bovenaan" zou ik niet aanraden, zijn kleiner en door begroeiing zie je niet veel van de bergen eromheen.
Je kan er vanzelfsprekend lekker wandelen, ook vanaf de camping leuke kortere wandelingen voor bijv. 's avonds te maken. Er is een restaurant aan het meer waar je lekker eten kunt en bijv. 's avonds nog iets kunt drinken.
Er is ook een bar waar de jeugd 's avonds elkaar ontmoet, maar dat zal voor 14 jarigen nog niet van toepassing zijn... Pingpongtafels bij het meer, daar komt de jeugd ook bij elkaar.
Normaal komen wij nooit 2 x op dezelfde camping, maar op deze camping hebben we voor het eerst 2 zomers achter elkaar gestaan. Eerste jaar erg veel leeftijdgenoten, vorig jaar iets minder, maar toen was het ook slechter weer, dus niet zoveel gezwommen etc., dus de jeugd trof elkaar wat minder.
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[35]