Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1176)

Forum - Reacties

mooie bergcamping tirol of vorarlberg gezocht
Geplaatst door: judith , Datum: 16.06.2010 19:54
waar we lekker kunnen wandelen met kids 9 en 11 en hond. op zonnige kant van de bergen is misschien wel lekker....
Geplaatst door: rockfire , Datum: 17.06.2010 21:50
Hallo,

Misschien is dit iets voor jullie : http://www.camping-edelweiss.com/
Wij trekken er ook naar toe dit jaar, nadat ik goede verhalen had gelezen over het stubai-tal. Het dal ziet er aangenaam uit om te wandelen en er zijn ook liftjes om met de kinderen al eens het eerste deel van een tocht te kunnen overbruggen. Je vindt goede verslagen over camping en wandeltochten op de website van de familiesuper : http://www.superfamilie.nl/

Geplaatst door: francy , Datum: 19.06.2010 15:33
een supermooi wandelgebied is kleinwalsertal, er zijn daar een paar campings, de afstand valt ook mee, ca. 800 km. Kijk maar eens op de site
Geplaatst door: dd , Datum: 23.07.2010 11:51
Er zijn daar veel mooie gezinscampings. Wij doen al jaren Tirol(met 2kids 9+11j). Maar nu net terug van 1e x Vorarlberg, camping Nenzing: aanrader: mooi nieuw zwembad, netjes, zeer vriendelijk, mooi uitzicht (als je bovenaan staat zoals wij). Maar vinden het wel (te) duur in hoogseizoen! Het is trouwens de enige camping in die streek met zwembad. Verder zeer mooie wandelingen te doen daar: vb. Montafontal, Brandnertal, Gargellen tot aan Zwitserse grens kippevel mooi!, Lüner See... Nadeel met Zillertal is dat je je auto meestal verder moet parkeren om een stevige wandeling te starten.
Voor Tirol : Zillertal is en blijft oneindig mooi na vele jaren. Camping Hell is super voor kinderen, netjes, leuk zwembad en lekker restaurantje en betaalbaar. Camping Aufenfeld : ook al veel goed van gehoord!
Camping Langenfeld in Otztal ook prima!
voila ! hopelijk heb je hier iets aan?
Geplaatst door: Ton Duin , Datum: 23.07.2010 14:04
Misschien is dit iets voor jullie Alpencamping Nenzing http://www.alpencamping.at/default.asp?navig=1&lng=nl. Wij komen hier al 10 jaar met onze twee honden en vinden nog steeds nieuwe plekken om te wandelen. Vanaf de camping worden er wandeltochten georganiseerd onder begeleiding van een gids. De wandelingen zijn in verschillende gradaties van familie wandeling tot gevorderden wandeling. Vanuit Vorarlberg kun je alle kanten op met 10 minuten zit je in Liechtenstein en nog 10 minuten en je zit in Zwitserland.
Met vriendelijke groet, Ton
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[110]