Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1161)

Forum - Reacties

camping schloss camping aschach in volders
Geplaatst door: astrid , Datum: 11.03.2010 23:16
hallo wie kan ons wat meer vertellen over deze camping, wij willen voor dat we naar het gardameer gaan naar deze camping toe , is het wat , is er wel wat te doen? we hebben een zoon van 8, wie kan ons wat meer vertellen?
Geplaatst door: daphne , Datum: 12.03.2010 16:08
Ik kan je niets over deze camping vertellen want ik ben er nooit geweest. Maar er zijn wel 30 meningen over deze camping gegeven op deze site, hoewel de meeste meningen gedateerd zijn.

Op http://www.campingmening.nl/meningen.php?cid=18487 kun je de meer recentere meningen vinden.
Wat ik het meeste lees, is dat het een doortrekkerscamping is, dus stel je verwachtingen niet te hoog.

Gr. Daphne
Geplaatst door: Lut , Datum: 13.03.2010 22:44
Wij hebben vorige zomer deze camping bezocht en we hadden een mooie vakantie.Het is een goede camping, met proper sanitair. Je kan er ook eten , in het dorp ook goede restaurants. Spar winkel op loopafstand.Heel veel nederlandse gezinnen ,dus u zoon van 8 zal zeker vriendjes hebben.Speelpleintje aanwezig ,en zwembad ( niet groot maar wel aangenaam) Het enge nadeel dat wij vonden, het is een doortrek camping.( wat jullie dus ook zullen doen) vele trekken door of stoppen op weg terug naar huis op deze camping en dat geeft een rommeltje.In de ochtend al veel lawaai van caravans die terug vertrekken.De omgeving is prachtig met veel te zien.Mocht je nog vragen hebben , vraag maar.Als je ze reserveert krijg je de mooiste plekken.In de zomer best druk.De plekken zijn mooi van grote.Kijk ook eens op volgende site, deze mensen komen daar al jaren http://home.versatel.nl/karin.nobbe/volders_in_tirol2005.htm
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[33]