Gebruiker:  Login

Reageer op dit onderwerp (nr:1044)

Forum - Reacties

Kiezen tussen Tirol en Karinthië
Geplaatst door: Els , Datum: 14.01.2009 23:05
Al vaak gehoord dat vele doortrekken tot Karinthië voor het weer,je zit er al wat dichter tegen Italië.Maar is het weer er nu zoveel beter als in Tirol.Of trekken de meeste door voor de mooie bergenn de prachtige uitstappen.Wat is bij u de rede.
Geplaatst door: Hanna , Datum: 15.01.2009 10:02
Hallo
wij zijn wel naar beide geweest,en voor ons maakt het niet uit waar je heen gaat wij vinden heel Oostenrijk prachtig behalve Steiermark waar we overigens alleen doorheen zijn gereden,maar dat is mij te vlak.maar als je jeugd meehebt dan zou ik persoonlijk voor Karinthie gaan daar is meer voor oudere jeugd tedoen.en wat het weer betreft,afgelopen jaar hebben we nog een paar dagen in Karinthie gestaan aan de Ossiachersee en toen hadden we elke avond regen en dat was wel een beetje een tegenvaller,we kwamen uit Kroatie met elke dag heel mooi weer.maar toch blijven we Oostenrijk opzoeken.
Geplaatst door: Lut , Datum: 16.01.2009 10:32
Hoi
bedankt , jeugd hebben we niet meer bij.Gewoon met ons tweetjes en de hondjes.
Geplaatst door: petern , Datum: 18.01.2009 11:43
Hoi Els,

Het weer in karinthie is stabieler dan in Tirol en de meren zijn prima van temperatuur om in te zwemmen. Zowel Tirol als Karinthie zijn prachtig. Alleen wordt in Karinthie de toerist nog meer in de watten gelegd met de karinthiecard. Voor ongeveer 36 euro pp kan je 14 dagen lang veel bergbahnen, zwembaden, musea's, rondvaarten en dierenparken gratis bezoeken, bij elkaar zo'n 100 bedrijven. Daarnaast krijg je bij een aantal bedrijven nog een stevige korting, zie http://www.kaerntencard.at

Peter

© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[11]