Gebruiker:  Login

Camping Camping Ried

WebsitearrowCamping Ried
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ried 18
Plaats A-5360 St. Wolfgang
GPS Coördinaten N 47° 45' 1'' , E 13° 24' 48''
(47,75017 / 13,41336)
Telefoon +43/(0)61383201
Email Camping-Ried@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 40 / 40
Open van/tot 6-april / 31-oktober
   Direct aan meer     Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Ried Heropening ” Camping Ried, een kleine komfortabele familie camping, direkt aan het meer met een watersportcentrum. Aan gesloten bij een watersportcentrum, Surf en Zeilschool ” Tuberiding” waterski-en met de tweede wereldkampioen Raudaschl. vanaf de camping heeft men een schitterend uitzicht over de Wolfgangsee, en is heerlijk rustig gelegen weg van het massatoerisme.

Meningen over Camping Camping Ried

Mening nr: 2045
Datum: 10-06-2009
Geplaatst door: Mevrouw Debbie    Stuur Mevrouw Debbie een e-mail over Camping Camping Ried
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:6
Camping viel heel erg tegen. Het tentgedeelte is één groot hellingoplopend grasveld.Het gedeelte dat we toegewezen kregen voor onze tent liep erg schuin. Veel andere campinggasten waren hierover ook niet te spreken. Het slapen beviel slecht, we zijn dus i.p.v.7 maar 2 nachten gebleven i.v.m. rugklachten door schuine helling. De douches zijn schoon maar erg klein. Afwassen met koud water viel ook niet mee. De camping ligt ook niet direct aan het meer er loopt een weg (waar auto's rijden) tussendoor. Aan de andere kant van die weg is een prive stukje van 10 bij 4 meter met kiezelstenen, hierop staan enkele strandstoelen maar verder kun je hier niet op je handdoek liggen. Als je klachten had en dit netjes kwam melden, gedroeg de eigenares zich erg nors. Kortom een camping waar ik nooit meer naar toe zou gaan .Caravans staan wel op een vlak stuk, maar heel erg op elkaar.
Mening nr: 1460
Datum: 16-08-2006
Geplaatst door: Linda    Stuur Linda een e-mail over Camping Camping Ried
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Kleine camping met uitzicht over het meer. Ligt rustig, ongeveer 2km voorbij het toeristische St Wolfgang en 45 km van Salzburg. Omgeving prachtig, meer azuurblauw, schoon en aangename temperatuur. Mogelijk voor (gratis) zwemmen vanaf het kiezelstrandje van de camping. Minder geschikt voor tenten, caravans hebben mooie plaatsen. Het tentenveld is enigzins hellend en tenten staan bij slecht weer vol in de wind. De camping is heel erg milieubewust (beetje te) en alles moet worden gescheiden. Ook is er geen mogelijkheid om een klein wasje te doen. Men moet gebruik maken, tegen vergoeding, van één kleine (mini) wasmachine. Sanitair is nieuw, afwasgelegenheid sober met alleen koud water. Warm water via wastafels in sanitair. Gebruik douche met douchemunten (7min heet water EUR 0,80). Geen animatie voor kinderen, geen speeltoestellen en speelveld. Wel mogelijkheden bij camping voor waterrecreate. Kostprijs: 2V en 2Tieners (14+16) ongeveer EUR 37,00. Website: http://members.aon.at/camping-ried Omgevingstips: Verschillende meren, Bad Issl, St Wolfgang (Weissen Rössl uit Sisi film), In omgeving zijn opnames gemaakt voor Sound of Music, IJsgrotten van Dachstein.
Mening nr: 812
Datum: 09-12-2004
Geplaatst door: Geert van Dalen    Stuur Geert van Dalen een e-mail over Camping Camping Ried
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
in 2004 bouwvakvakantie hier 2½ week gestaan, mooie kleine camping met vrij kleine plaatsen, St. Wolfgang ligt op plm. 10 minuten loopafstand (centum). Wij waren met z'n tweeen 50+ ers, camping is minder geschikt voor kinderen in de e leeftijd van 5-16 jaar. geen vertier op de camping. klein strandje op 20 mtr. afstand van camping. zeer mooi uitzicht over de st. Wolfgangsee. goede fietspaden vanaf de camping van vlak rond het meer, en met flinke stijgingen op de hoger gelegen wegen, fietspaden. Er is plm. 100 mtr. van de camping een voetgangers/fietspontje om niet iedere keer langs de noordpunt van het meer te hoeven fietsen. Wij zijn zonder reservering aangekomen, en konden nog uitzoeken uit een paar plekken. Het viel ons wel op dat er zeer veel campers kwamen voor een paar dagen. veel Duitsers, Oostenrijkers, en Nederlanders. Mooie camping als u van fietsen en rust houdt.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[16]