Gebruiker:  Login

Camping Camping Olachgut

WebsitearrowCamping Olachgut
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Kaindorf 90
Plaats A-8861 St. Georgen ob Murau
GPS Coördinaten N 47° 6' 26'' , E 14° 8' 23''
(47,10732 / 14,13971)
Telefoon +43/(0)3532/3233
Email office@olachgut.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 100 / 60
Open van/tot 1-januari / 31-december
   Direct aan meer       Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Olachgut Midden in de zon- en skiregio Murau ligt onze mooie, comfortabele familie camping met buitengewoonlijk sanitair en een uitstekend resultaat volgens de ADAC inspektie. Nieuw: Mooier, moderner en comfortabeler sanitair. Houten bungalows in verschillende groottesmet absoluut rolstoel vriendelijke uitrusting; gezellig gastenhuis met vakantiewoningen in verschillende groottes en comfort kamers. Familie- en invalidenvriendelijke sanitair cabine’s, baby verschoon en badkamers, droogruimte met wasmachine en droogtrommel, skiruimte, sauna, festiviteiten paviljoen voor gezellige dansavonden en een eigen inkoops kiosk. Vrijetijdsaanbod: Mooie boerderij met veel dieren, eigen vis- en badevijver, sportweide voor meerdere doeleinden, Street-Soccer plaats, Inline-Skate-baan met halfpipe, Indianententen,

Meningen over Camping Camping Olachgut

Mening nr: 1852
Datum: 29-01-2008
Geplaatst door: Jan Jansen en de kinderen    Stuur Jan Jansen en de kinderen een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hallo, wij willen naar deze camping toe in de zomer van 2008 is het wat ? met 4 volwassennen en 2 kinderen.?????????? Groetjes van J.J H.j J.S R.J
Mening nr: 1453
Datum: 14-08-2006
Geplaatst door: marian    Stuur marian een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Nou onze vakantie zit erop. We zijn op camping olachgut geweest en onze ervaringen zijn zeer positief. We hebben geen enkele klacht over deze camping. Mooi sanitair, vriendelijke beheerders, zeer mooie omgeving ook, en het koude water viel nog wel mee. De prijzen van de maaltijden die je daar in het gezellige restaurant kunt gebruiken zijn best laag vinden wij, en je krijgt er een goed bord eten met voorafje en toetje. Nee, wij hebben niets te klagen over deze camping en we gaan volgend jaar zeker weer.
Mening nr: 1265
Datum: 10-02-2006
Geplaatst door: Jos Kuiper    Stuur Jos Kuiper een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Onze enige camping in het buitenland waar we vaker dan 1 keer zijn geweest. Zowel in de winter als in de zomer. Het onderste deel is inmiddels opgeknapt, veel bomen gesnoeid. Het hogere deel is lekker zonnig en biedt heel ruim plaats. De omgeving is geweldig, zuivere lucht. Ook mooi om te fietsen als je van klimmen houdt. Niet zo toeristisch, dat is overal te merken. Ook in de restaurants waar de maaltijden goed en de prijzen nog zeer redelijk zijn. Met een lekker glas Murauer bier erbij is het genieten: De Schafferwirt vlakbij de camping is een aanrader. Tijdens ons laatste bezoek zomer 2005 viel ons de schoonmaak van het sanitair tegen.
Mening nr: 875
Datum: 12-02-2005
Geplaatst door: mieke smit    Stuur mieke smit een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een mooie camping, grote plaatsen, het winkeltje is heel erg klein, alleen broodjes, eieren en de krant. Het nieuwe sanitair is heel erg mooi, het oude is gedateerd. Het meertje is vooral bedoeld om te vissen, of om op te varen om te zwemmen moet je niet bang zijn voor koud water. Er wordt niet zo heel veel georganiseerd maar de kinderen vermaken zich prima op de trampoline, voetbalveld en de half pipe. Het is een erg mooie omgeving. Nog niet zo erg toeristisch.
Mening nr: 382
Datum: 18-01-2004
Geplaatst door: flores    Stuur flores een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
prachtige camping!!!! echt de moeite waard! wij zijn er nu 3 jaar geweest en het was fantastisch. ikzelf ben 12 en er waren erg veel nederlanders van mijn leeftijd. als je van paardrijden houd moet je er zeker heengaan! lekker door de bergen en over de weilanden galloperen. er was geen zwembad maar het meertje was ook heel leuk. het sanitair was echt prachtig...altijd schoon. het zag er allemaal heel mooi uit! zeker een aanrader!
Mening nr: 327
Datum: 24-11-2003
Geplaatst door: Bouwman    Stuur Bouwman een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Een camping met erg mooi sanitair. De plaatsen zijn ruim en door dennen omzoomd. Wat mij erg tegenviel was de hoogspanningsmast midden op de camping. Ook het meertje viel bij ons niet zo in de smaak, meer een modderig poeltje, maar dat kwam mischien omdat we het met het weer niet zo troffen. Wij zijn een week eerder vertrokken als wij hadden gereserveerd en hoefden deze ook niet te betalen.
Mening nr: 322
Datum: 18-11-2003
Geplaatst door: van Kins    Stuur van Kins een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: september - oktober  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Dit wordt onze uitvalsbasis voor de wintersportvakantie met de caravan. Hebben zelfs daarvoor een directe gasaansluiting. Stroom is gezekerd op 16A Sanitair prachtig. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaren.
Mening nr: 318
Datum: 13-11-2003
Geplaatst door: Corinne Oostrom   
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij waren met drie gezinnen. Kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar.Allen hebben zich prima vermaakt. Er wordt niet zoveel georganiseerd voor kinderen en jongeren. Sanitair was erg goed en schoon. Kampwinkel is zeer beperkt open.Broodjes wel vers en warm! Fam. Feiel is erg behulpzaam. Het meertje is heerlijk om te zwemmen en te roeien, niet voor echte koukleumen. Ponyrijden voor de kleintjes is iedere dag!Prima uitvalbasis voor wandeltochten. Het stadje Murau is in 5 minuten bereikbaar per auto. Voor de dagelijkse boodschappen kan men daar prima terrecht. Wij hebben allemaal een leuke vakantie gehad.
Mening nr: 175
Datum: 18-06-2003
Geplaatst door: Fam Lentjes    Stuur Fam Lentjes een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij vinden het een mooie camping en rustig en zeer schoon. Het sanitiar is heel goed en mooi. De Fam. Feiel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Mening nr: 120
Datum: 14-03-2003
Geplaatst door: Anita Veenman    Stuur Anita Veenman een e-mail over Camping Camping Olachgut
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Heerlijke Camping , Schoon, schitterend sanitair. Grote plekken Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad en zijn van plan om dit jaar weer naar Olachgut te gaan.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[41]