Gebruiker:  Login

Camping Camping Arlberg

WebsitearrowCamping Arlberg
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Pettneu 235 c
Plaats A-6574 Pettneu am Arlberg
GPS Coördinaten N 47° 8' 32'' , E 10° 20' 30''
(47,14217 / 10,34165)
Telefoon +43/(0)544822266
Email info@holiday-camping.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 200
Open van/tot 21-mei / 30-oktober
 27-november / 30-april
    Zwembad    Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Arlberg De super 5 sterren de luxe camping in het midden van Arlberg-Schiarena, het gehele jaar door geopend. Uitgerust met de modernste middelen. Probleemloos te bereiken ook in de winter, ski-bus, overdekt zwembad, sauna, verwarmd buitenbad in de zomer, restaurant, levensmiddelen- en sportwinkel op de camping, afgebakende plaatsen met aansluitmogelijkheid voor stroom, Sstelite tv, afvoerwateraansluiting, wateraansluiting (alleen in de zomer)...ideale plaats in de zomer voor fraaie wandelingen, kinderprogramma, vissen, uitstapjes….ideale aanrijroute via de Arlberg snelweg. Wasstraat voor caravan en camper. Uitsluitend éénpersoons wascabines, overdekt zwembad van de gemeente Pettneu bevindt zich direkt naast de camping.

Meningen over Camping Camping Arlberg

Mening nr: 1862
Datum: 14-03-2008
Geplaatst door: Andre Sonneveld    Stuur Andre Sonneveld een e-mail over Camping Camping Arlberg
Periode:   2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij waren hier met de crocus van 2008. Aardige camping. Ligging tov ski pistes prima. Gratis skli bus om het kwartier, top. Huur ski's op de camping, lekker gemakkelijk en goedkoop. Aparte, afsluitbare opberg mogelijkheden vopor ski uitrusting, gratis. Eigen blokhutje met douche, WC etc geweldig. Keurig verzorgt. Verder is er weinig te beleven. Zwembad wel leuk, maar kostbaar (7,- p.p.). Omgerekend (incl stroom) komt deze camping trouwens ook op z'on 80,-Best veel geld eigenlijk. Weg en trein zijn wel wat rumoerig. Dorpje op looptafstand. Gas prima verkrijgbaar op camping (huurflessen). Al met al leuke 1e ervaring met wintercamperen. Maar het wer zat ook wel echt mee!! Ligging tov aanrijroute is overigens perfect.Ik geloof nu wel dat je hier ook met sneeuw goed kan komen.
Mening nr: 1749
Datum: 19-08-2007
Geplaatst door: Jeroen de Oie    Stuur Jeroen de Oie een e-mail over Camping Camping Arlberg
Periode:   2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij stonden op deze camping met kerst en oud-en nieuw 2006/2007 in een stacaravan. Caravans zijn nieuw (hobby Landhaus)met 2 eenpersoonsbedden. Met 2 kinderen moet je de zithoek ombouwen tot bed. Naast de stacaracan staat een nieuw sanitairhuisje met douchecabine,wastafel en toilet , electrische verwarmd. Voor de electra moet je extra betalen.ongeveer 100 euro voor een week Er rijdt een bus naar de skipistes.Wel een stuk lopen naar de bus. Wij gingen met de auto 7 euro per keer parkeren. S,nachts raakte het gas op,niet prettig als het vriest. Gelukkig nog een beetje warmte van de vloerverwarming. Zwembad naast de camping tegen betaling. Weinig te beleven op deze camping. Mooi skigebied maar gaan niet meer naar deze camping
Mening nr: 1261
Datum: 05-02-2006
Geplaatst door: van Wieren    Stuur van Wieren een e-mail over Camping Camping Arlberg
Periode:   2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Dit jaar 2006 voor de 2e maal achtereenvolgens geweest voor de wintersport. Kerst / nieuwjaar 2005 en 2006 eind januari. Voor de wintersporter ideaal, goede busverbinding, binnen 6 minuten in Sankt Anton vervolgens prefect gebied tot aan Lech. De caming is sfeerloos waarschijnlijk door de badhuizen en inrichting, de prive badhuizen zijn goed echter naar eigen wens wel of niet benodigd. De directie van de de camping is zeer zakelijk, niet echt vriendelijk. De sportzaak Matz op de camping is perfect, het zwembad is niet meer in de prijs inbegrepen, de sauna ( well-ness ) is erg onrustig en textiel. Kortom wie wil skieen in Sant Anton en Lech de perfecte mogelijkheid mede ook naar Ischgl tussendoor te gaan. Wie de combinatie met gezelligheid wil moet hier niet naar toegaan, de camoing is niet goedkoop.
Mening nr: 1160
Datum: 02-09-2005
Geplaatst door: Richard Dulk    Stuur Richard Dulk een e-mail over Camping Camping Arlberg
Periode:   2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:9
Het is een nieuwe camping. Ver gelegen van de ski pistes. Er is wel een gratis busverbinding. Door de luxe was, douche en toiletruimtes naast iedere caravan lijkt het wel een beetje op huttendorp. Doordat niemand over de camping hoeft te lopen is het sfeerloos. Iedereen rijdt met grote snelheden over de camping. Levens gevaarlijk voor spelende kinderen. Toen wij er waren gingen de prijzen bijna per dag omhoog. Februari 2004. Het zwembad wat bij de prijs is inbegrepen is mooi. Voor ons een nieuwe ervaring, maar wij gaan er nooit meer terug!
Mening nr: 600
Datum: 04-08-2004
Geplaatst door: J. Vivie    Stuur J. Vivie een e-mail over Camping Camping Arlberg
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Deze camping is in december 2003 geopent. Men is nog volop bezig met de opbouw en inrichting. Elke plaats heeft zijn eigen blokhut met douche,toilet, wastafel en aanrecht. Tevens kabel TV en rioolaansluiting.Men staat op rotsbodem, dus rotspennen nodig. De S-16 loopt langs de camping, maar men heeft er geen last van en ook niet van de spoorlijn aan de andere zijde. Het zwembad binnen is gratis voor de gasten. Er worden wandeltochten georganiseerd. De campingwinkel is klein,maar er zijn supermarkten in de omgeving. Al met al een mooie camping,geen middagsrust en de omgeving is prachtig. Men staat niet op velden.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[17]