Gebruiker:  Login

Camping Terrassencamping Ossiach

WebsitearrowTerrassencamping Ossiach
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ostriach 67
Plaats A-9570 Ossiach
GPS Coördinaten N 46° 39' 51'' , E 13° 58' 30''
(46,66412 / 13,97487)
Telefoon +43.4243 436
Email martinz@camping.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 520 / 470
Open van/tot 1-mei / 30-september
   Direct aan meer     Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Terrassencamping Ossiach Wij van CampingBad Ossiacher See stellen ons graag even voor: De landschappelijk gelegen camping ligt in het hartje van Karinthiê, de streek met de meeste zonuren, direct aan de westelijke oever van het meer van Ossiach. Hier vindt u talloze mogelijkheden voor afwisselende en veelzijdige fiets- en wandeltochten. Doordat onze kinderspeeltuin direct aan het meer grenst en het grote kinderzwembad heel licht afloopt, is de camping uitermate geschikt als gezinscamping. De terrassen, heggen, struiken, bomen en beken, stranden en vijvers geven de hypermodern ingerichte terrassencamping het karakter van een natuurlijk park.

Meningen over Camping Terrassencamping Ossiach

Mening nr: 2375
Datum: 27-11-2015
Geplaatst door: annet    Stuur annet een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:7
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:9
Leiding v/d camping:8
Animatie / activiteiten:7
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
10
Zowel in de zomer van 2015 als 2013 met drie tieners hier geweest. Het laatste jaar hadden we zelfs een vierde tiener mee, en met een tentje naast de driekamer-stacaravan was dat goed te behappen, zeker omdat een aantal mensen elders douchten. Het sanitair was altijd erg schoon. Het laatste jaar waren de mensen op de camping veel aardiger geworden en minder stug. Tieners vinden elkaar aan de andere kant van de weg bij het voetbalveld en het jeugdhonk en treffen elkaar ook regelmatig op het strandje aan het meer. Er is veel te zien in de buurt aan stadjes, bergen, musea, kloven en met een Karinthekaart kun je goedkoop en veel op pad. Slovenïe en Italië zijn vlakbij, maar wij zijn er nog niet aan toe gekomen. De middagrust bij de slagboom heb ik niet als storend ervaren. Het zijn regels en het is wel zo rustig op het middaguur met auto's en wil je weg of terug dan parkeer je de auto even buiten de camping. We hebben het beide keren erg getroffen met het weer, tussen de 25 en 35 graden, waardoor het koel in de bergen was en een enkele regendag. Ik zou zo weer gaan, ware het niet dat de tieners een keer niet naar Oostenrijk willen.
Plus
Mooie omgeving, heerlijke camping
Min
geen zwembad
Mening nr: 2180
Datum: 22-06-2010
Geplaatst door: peter    Stuur peter een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben op deze camping een mobilehome gehuurd via vs. Camping ligt echt prachtig. Strandje is keurig en steiger uitermate geschikt om te vissen. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met hun opblaasbootjes. Ook wordt er veel georganiseerd; zoals voetbaltoernooi, pingpong, etc. Omgeving is ook mooi. Veel te doen icm kaerntencard. Prachtig weer gehad
Mening nr: 2083
Datum: 13-08-2009
Geplaatst door: koomen    Stuur koomen een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:6
eind juli 2009 bij gebetsroither een caravan gehuurd was prima lekkere bedden en compleet inventaris nadeel was dAT er maar 4 ampere was zodat electisch koken niet kon maar er was een gasfles met 2 pitten en we hadden de skottelbraai bij ons. winkel was goed niet al te duur en ook afhaalrestaurant was goed en niet duur( € 6,50 voor een pizza) strandje bij het meer is niet groot maar volstaat wel met voldoende schaduw,meer is heerlijk om in te zwemmen ook voor kleine kinderen,paar minpuntjes zijn dat je niet tussen 1300 en 1500 met de auto het terrein af en op kunt en de wc en douche worden tussen 13.00 en 16.00 schoongemaakt!kun je er dus niet op (officieel) verder klantvriendelijkheid hoef je niet te verwachten op deze camping ze zijn bijna onvriendelijk behalve in het restaurant.omgeving is schitterend met karnten pas kun je zoveel doen en zien. aanrader
Mening nr: 1956
Datum: 15-08-2008
Geplaatst door: Fam. Bax    Stuur Fam. Bax een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Voor de periode eind juli-begin augustus hadden wij een grote plaats gereserveerd voor onze caravan met voortent met uitzicht op het meer. We hadden inderdaad plaats maar groot was deze absoluut niet, als we de voortent uitliepen hadden we nog ruim 1 meter om te lopen en dan ging het naar beneden voor het volgende terras. Gelukkig waren we met andere aan het kamperen zodat we op hun plaats konden zitten. Het uitzicht op het meer hadden we in het begin niet maar nadat de struiken van 2,5 mtr hoog volledig waren weggehaald hadden we prima zicht. De wegen zijn inderdaad nogal krap, je moet goed kunnen rijden om er met de caravan schadeloos doorheen te komen. Ook wij vinden dat de dames aan de receptie veel vriendelijker kunnen, daar moeten ze echt aan gaan werken. Verder werden we om 24:00u naar bed gestuurd door de security, terwijl we rustig aan het kletsen waren. .
Mening nr: 1937
Datum: 10-08-2008
Geplaatst door: Fam beima periode van juli-augustus 2008    Stuur Fam beima periode van juli-augustus 2008 een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
We hebben een leuke tijd gehad in Oostenrijk op terrassencampning ossiach. Er zijn toch nog wel een paar puntjes van kritiek over deze camping. Op de camping , of er vanaf met de auto is tussen 13.00 - 15.00 niet mogelijk i.v.m mittag ruhe Om je kinderen wat te plezieren mogen ze trampoline springen. Dat springen kost je dan wel elke keer €2,00 per 10 minuten dat wordt bijgehouden d.m.v een kookwekker , daarna wordt je er (meestal) meteen afgestuurd. dat is nog al wat voor 10 minuten springen waar is de straatverlichting op de camping , want op bepaalde punten is het aarde donker. sanitair is nou niet bepaald fris te noemen (wel schoon ) maar het ruikt er behoorlijk soms. wel was machines , geen centrifuge , wel was drogers eten in het restaurant is nou niet iets om over naar huis te schrijven. pizza is wel erg lekker , de patat niet , vlees wel. klant vriendelijkheid bij de receptie is niet erg vrolijk. Waar halen ze die 5 sterren vandaan die in de brochure stond. Wij vinden het niet meer dan 3 waard. Verder is de omgeving schitterend , en is er veel te doen en te zien. Dagje Italie , of Slowenie is slechts 40 minutjes rijden vanaf de camping de ossiacher see is een zeer schoon meer om in te zwemmen waar ook gretig gebruik van wordt gemaakt.
Mening nr: 1927
Datum: 05-08-2008
Geplaatst door: Fam. de Groot    Stuur Fam. de Groot een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Begin juli 2008, twee weken, met vrienden die een (prima!) toercaravan hadden gehuurd. Caravan/voortent/bijzettentje. Camping mooi, sanitair wordt heel goed schoon gehouden. "Grote" plaats gereserveerd. Prima in orde. Middagsrust is niet meer van deze tijd; wij als gasten moeten zelf kunnen bepalen hoe wij onze dag indelen ! Inrijden met caravan naar de plaatsen is nogal krap, er wordt veel schade gereden, oppassen dus ! Eten in restaurant op de camping vonden wij minder. De pizza's daar zijn gewoon vies. In het dorp- op loopafstand - is een goede pizzeria! Winkel prima maar duur. Minpuntje: de dames aan de receptie mogen wel wat vriendelijker. Zoveel norsheid zijn wij niet gewend van de Oostenrijkers. In één van de sanitairgebouwen was het water niet te mengen, óf heel heet (gevaarlijk) of ijskoud. Hebben dit doorgegeven. Gebouw vooraan was wel goed, met ééngatsmengkranen. Op een bepaald moment waren er "defect" bordjes bij wasmachine, droger, centrifuge, voetbaltafel. Onze jongens van 10 en 15 hadden het prima naar de zin. De tieners klitten gezellig wat bij elkaar, maken geen herrie. Tieners waren overigens zeer te spreken over hoe de nachtbewaking met hun om ging. Disco aan overkant vd straat vond zoon (15) leuk. Omgeving is geweldig! Veel te doen in omgeving.
Mening nr: 1922
Datum: 01-08-2008
Geplaatst door: Eertink    Stuur Eertink een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:6
We hebben vooraf besloten in deze omgeving te willen kamperen. We hebben gezocht en uiteindelijk zijn we terrecht gekomen op de terrassen camping in Ossiach. De camping is verder best goed en de plaatsten zijn ruim. Er zijn echter ook behoorlijke nadelen zoals de mittag ruhe. Van 13.00 uur t/m 15.00 uur mag u niet met de auto de camping op rijden. Eveneens mag u er niet af rijden. Op zich is dit niet erg maar wanneer u besluit weg te gaan bedenk dan eerst dat het 5 minuten over 13.00 uur is en u dus NIET weg kunt. ERG VERVELEND en wedden dat het u ook over komt! Ook kunt u betalen voor draadloos internet in het restaurant. Alleen jammer dat de internet verbinding de meeste tijd niet werkt. Als u hiervoor niet wil betalen vraag dan aan iemand die zit te internetten of u zijn password mag, u krijgt namelijk allemaal het zelfde password. Echt geldklopperij dus! Het was gezellig met de buren samen wat te drinken. Inmiddels was het 23.30 en kwam de bewaking ons melden dat wij het biertje wat wij voor ons hadden staan nog mochten opdrinken en daarna naar bed moesten! Een erg vreemde gewaarwording dat u naar bed wordt gestuurd! Dit betekende niet dat de andere mensen om ons heen geklaagd hadden en we luidruchtig waren integendeel. Wij zijn hier dus eenmaal geweest en dit is tevens de laatste keer! Of men moet de mittags ruhe afschaffen en wat klantvriendelijker worden. Wij zijn hier (waren) toch de gast!?
Mening nr: 1918
Datum: 26-07-2008
Geplaatst door: steenbergen    Stuur steenbergen een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad op deze camping.Wij hadden een stacaravan via vacansoleil,een schone nette caravan. Het sanitair op de camping ziet er bijzonder netjes uit. Het meer is erg leuk voor jong en oud. Een aanrader voor iedereen die naar Oostenrijk wil!!
Mening nr: 1824
Datum: 25-11-2007
Geplaatst door: Hans    Stuur Hans een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Kun je op en rond deze camping ook fietsen? We willen onse fietsen meenemen en ook voor ons zoontje van 5 zodat hij over de camping kan fietsen.
Mening nr: 1740
Datum: 18-08-2007
Geplaatst door: Mansveld    Stuur Mansveld een e-mail over Camping Terrassencamping Ossiach
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
11 dagen op deze camping gestaan met onze jongens van 11 en 15 jaar. Hadden een werkelijk schitterende plek aan de rand van het meer. Genoeg leeftijdsgenoten voor de jongens. Aan de overkant van de weg is er een pingpong tafel, een voetbal en volleybalveld en een jeugdhonk. 's-avonds disco. Wij hebben ons prima vermaakt en komen hier zeker volgend jaar weer terug.
Eerste 1 2 3 4 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[231]