Gebruiker:  Login

Camping Alpencamping Nenzing

WebsitearrowAlpencamping Nenzing
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Garfrenga 1
Plaats A-6710 Nenzing
GPS Coördinaten N 47° 10' 55'' , E 9° 40' 55''
(47,18198 / 9,68204)
Telefoon +435525624910
Email office@alpencamping.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 168 / 168
Open van/tot 1-januari / 31-december
    Zwembad    Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Alpencamping Nenzing Alpencamping Nenzing is een prachtige camping waar U in de zomer en in de winter terecht kunt voor een heerlijke vakantie, deze camping is van alle moderne faciliteiten voorzien, er is een spacentre, zwembad, prive douches etc. De camping beschikt over een restaurant en een shop-kiosk. Er is een wandel en animatie programma voor jong en oud op de zomerdag, en op de winterdag kunt u hier heerlijk skien, deze camping is door de ANWB eurotopplatz en door ADAC superplatz erkend.

Meningen over Camping Alpencamping Nenzing

Mening nr: 2311
Datum: 16-01-2012
Geplaatst door: Samantha   
Periode: juli - augustus  2011
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:10
Faciliteiten:10
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:10
Leiding v/d camping:10
Animatie / activiteiten:10
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Mooie camping, mooi sanitair, fijn binnen/buitenzwembad. Voldoende te doen voor de jeugd. Leuke/mooie georganiseerde wandelingen. Nenzinger Himmel bezoeken is echt een aanrader. Dit was de 2e keer voor ons op deze camping. Normaal gaan we nooit 2 x naar dezelfde camping. We zitten er zelfs aan te denken om er weer heen te gaan; dat zegt genoeg denk ik! Ik heb niks gezien van klef gedoe van mensen die al 15 jaar elkaar hier ontmoeten. Mensen zijn juist allemaal erg aardig. En ...het restaurant is geweldig.
Plus
Rustig gelegen camping.
Mening nr: 2289
Datum: 22-02-2011
Geplaatst door: Harry    Stuur Harry een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Vraag: is dit zo'n kleffe camping waar iedereen al voor het 15e jaar komt ? Zo ja, zijn er leuke alternatieven in de buurt ? Ps; Harry, wanneer ga jij ? Dan gaan wij in een andere periode.
Mening nr: 2287
Datum: 04-02-2011
Geplaatst door: René ||Dekkers    Stuur René ||Dekkers een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: april - juni  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
zojuist heb ik weer geboekt op deze camping, dit voor de 12e of 13 e keer. Een camping met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. De familie Morik heeft jaren geinvesteerd in deze camping. EN DIT NIET ALLEEN FINANCIEEL!! Ze doen er alles aan om de gasten een perfecte vakantie te laten ervaren. Geen inspanning is hen te veel. dit geld ook voor alle medewerkers van de camping, geweldig gastvrij en vriendelijk. De lokatie is fantastich en de omgeving leent zich voor de mooiste wandelingen en vergezichten. Voor ons is er geen betere plek om weer bij te komen van een jaar werken. Wie weet zien we elkaar in juni 2011. René Dekkers
Mening nr: 2286
Datum: 04-02-2011
Geplaatst door: F.de Vries    Stuur F.de Vries een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode:   2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn toch nog toe 15 keer op deze uitstekende camping geweest. Tot grote tevredenheid. Deze camping biedt door zijn ligging vele mogelijkheden voor wandelen fietsen en autotochten. Maar wat ons altijd heeft getrokken was het familie gevoel, de persoonlijke belangstelling vooral de laatste keer hebben wij veel medewerking gehad.Wij wilden als familie( 3 caravans)met mijn zieke vrouw ( ALS) nog eenmaal naar Nenzing.De familie Morik heeft deze vakantie tot een onvergetelijke laatste familie samenzijn gemaakt.Ook de vele reactie's van campeervrienden na het overlijden 11 januari 2011 bevestigd het familie gevoel. Gertie en Jozef nomaals bedankt.Franz en kinderen. Wij waren bij jullie augustua - september
Mening nr: 2279
Datum: 11-01-2011
Geplaatst door: Clara    Stuur Clara een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: april - juni  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Een uitstekende camping voor wie van rust (Ik bedoel geen geluidsiverlast), netheid ,vriendelijkheid, natuur , behulpzaamheid en een ontspannen sfeer houdt. Zeker een camping om vaker naar toe te gaan. Wij gaan in ieder geval in 2011 weer die richting op.
Mening nr: 2253
Datum: 19-09-2010
Geplaatst door: Jeannette    Stuur Jeannette een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
perfecte camping, nu uitgebreid met 3 sauna's, binnen- en buitenbad, prima slechtweer accommodatie. uitstekende camping met vriendelijke eigenaren en personeel; heel mooi restaurant en sanitair; prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en per auto te bekijken
Mening nr: 2244
Datum: 29-08-2010
Geplaatst door: Fam Vogelzangs    Stuur Fam Vogelzangs een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Camperen op topniveau. Bij aankomst, werden we meteen onder het genot van een kopje koffie, door de hele familie welkom geheten in het super gezellige restaurant. Wilfried heeft ons naar onze mooie plaats gebracht, we hadden fantastisch uitzicht op het dal. Ik heb nog nooit zo'n schone camping gezien. Ondanks dat er een paar regendagen bij waren, was er nog geen voetspoor of modder te vinden in het sanitaire gedeelte. Compliment voor de poetsploeg. Alleen al voor het "Badhuus" moet je eigelijk een kijkje nemen op deze camping. Het is zo mooi en gezellig aangekleed. Onlangs hebben ze er een welness ruimte bijgebouwd met een binnen/ buiten zwembad. Echt fantastisch!! De kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd, terwijl moeders in alle rust op het zonnedak haar boekje kon lezen Voor deze toch wat kleinere familiecamping is het echt een aanwinst, hoewel er toch op vrij korte afstand ook grote gemeentebaden te vinden zijn. De mogelijkheden op deze camping zijn enorm, georganiseerde natuur en berg wandelingen met een zingende Wilfried en Opa Jozef, de prachtige fietsroutes, watervallen, te veel om op te noemen. ik raad u aan om dit zelf maar eens te gaan beleven. Je heb gegarandeerd een topvakantie. Ook bij wat minder weer, staat het vriendelijke personeel met allerlei tips voor je klaar.
Mening nr: 2243
Datum: 28-08-2010
Geplaatst door: Evelien    Stuur Evelien een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:9
Over de properheid van het sanitair kan geen discussie bestaan. Perfecte staat van onderhoud. Ook het terrein wordt keurig onderhouden. De camping is schitterend gelegen. Dat er her en der sprake was van wateroverlast, was gezien de weersomstandigheden niet verwijtbaar en is m.i. op een terassencamping ook moeilijk te voorkomen. Tot zover geen klachten. Toch kan camping Nenzing ons niet bekoren. Het is allemaal iets te gelikt en te ordentelijk. Dit trekt ook een publiek aan dat je niet op een wat soberder camping aantreft. Wij voelen ons wat beter thuis op een camping waar het allemaal wat minder strak geregeld is. Dat het vaste publiek een streepje voor heeft, viel ons ook op. Ronduit belachelijk is het dat passanten, ook al sta je er een week, niet met een pinpas mogen betalen, terwijl vaste klanten deze faciliteit wel aangeboden krijgen. Ook de schnaps en de koffie was er voor ons niet bij.
Mening nr: 2233
Datum: 18-08-2010
Geplaatst door: Pos    Stuur Pos een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ons is tegengevallen dat wij bij aankomst te horen kregen (van een erg onvriendelijke en chagarijnige medewerkster) dat we een dag eerder moesten vertrekken ondanks de reservering en bevestiging die ons was toegestuurd. Na navraag hierover bleek dat er ruim na onze reservering een andere aanvraag was gekomen voor een vakantie van 3 weken en deze wilden ze voor laten gaan(vaste gasten?) Op de site wordt geadverteerd met terrasplaatsen van 80 tot 100 m2. Hierbij wordt niet vermeld dat je maar de helft van deze plekken kunt gebruiken omdat er elke dag auto's en caravans moeten kunnen passeren. Het houdt in dat mensen met een grote tent de scheerlijnen tot het minimum moeten inkorten. Op de terrassen zijn alleen maar met grid verharde plaatsen.(Dus niet aantrekkelijk voor tenten) Na een paar harde buien( waar de eigenaar niets aan kon doen) hadden wij veel wateroverlast. Van vaste campinggasten hoorden wij dat dit al langer een bekend probleem was. Speelgelegenheid voor de kinderen is op de uithoeken van de camping uit het zicht van de ouders . Voor de wat oudere jeugd(14/15 jaar) is er boven op de berg ruim een half uur lopen een blokhut. Wij werden zeker niet met koffie en snaps ontvangen zoals hier onder werd beschreven (misschien alleen voor vaste gasten). Volgens ons is de camping gericht op mensen zonder kinderen die het zwembad zonder bal en in alle stilte willen gebruiken en ouderen met caravans.We hebben een leuke vakantie gehad maar wilden ook de mindere punten wel eens laten horen en bekend maken.
Mening nr: 2202
Datum: 02-08-2010
Geplaatst door: Jo en Geert Lubbers    Stuur Jo en Geert Lubbers een e-mail over Camping Alpencamping Nenzing
Periode: april - juni  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Op deze prachtige camping in het Vorarlberg komen wij al jaren. De plaatsen zijn ruim genoeg. [onze caravan is 6.57 mtr lang ] Ga zo door Gertie en Josef en personeel.
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[18]