Gebruiker:  Login

Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein

WebsitearrowTextil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Pesenthein 19
Plaats A-9872 Millstatt
GPS Coördinaten N 46° 47' 42'' , E 13° 35' 49''
(46,79497 / 13,59688)
Telefoon +43/(0)4766/2665
Email camping-pesenthein@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 220 / 195
Open van/tot 6-april / 30-september
            Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein Zon, Bergen, Strand en een meer….prachtig terrassen complex op 4 hectare met 230 plaatsen op de zonzijde van de Millstättersee met eigen plaats voor Nudisten kampeerders. Door de helling verkrijgt men een heerlijke blik van alle kanten op het meer. Een eigen weg voert u naar het mooiste stukje strand van het meer (kostenloos) met een afgescheiden gedeelte voor nudisten. Tafeltennis, Cafe en watersportmogelijkheden staan tot uw beschikking aan het strandbad. Wij verhuren ook caravans, terrasplaatsen, gescheiden gedeelte voor nudisten. Alles in de direkte nabijheid, zwemmen, surfen, zeilen, delta vliegen, waterskien, roeien, duiken, vissen…....De ideale vakantie omstandigheden voor familie en kinderen.

Meningen over Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein

Mening nr: 2363
Datum: 21-08-2014
Geplaatst door: daphne    Stuur daphne een e-mail over Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:9
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:7
Leiding v/d camping:9
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
De ontvangst op deze camping is heel hartelijk. Je mag zelf een plaats uitzoeken. Er is een mooi aangelegd strand aan de Millstättersee en een glijbaan. In het restaurant is de bediening zeer vriendelijk en het eten is goed. De douches zijn alleen bedoeld om te douchen. Uitkleden gebeurt buiten de cabine in een gezamenlijke ruimte. Alles is wel super schoon. Het naturistendeel is afgeschermd, van de rest van de camping. Wij stonden op het eerste terras (textielgedeelte), waar je wel verkeerslawaai hoort van de weg, die langs de camping loopt.
Plus
Uitzicht over Millstättersee
Min
Douches
Mening nr: 1778
Datum: 01-09-2007
Geplaatst door: Angelique    Stuur Angelique een e-mail over Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Voor het eerst in Oostenrijk en op deze camping geweest en dat is uitstekend bevallen. Leuk door de combinatie van FKK en textiel. Nu konden we eens spieken hoe het op een "FKK" gaat en volgend jaar gaan we op het FKK deel staan. Volgend jaar dus terug want de prijs/kwaliteit is prima. Vanaf alle plekken een schitterend uitzicht over het meer en de plek waar je wilt staan mag je zelf uitkiezen. Op de camping zelf niet veel te doen (wel zo prettig als je van rust houdt) maar in de omgeving wel. En op 5 minuten rijden ligt Milstatt waar je de boodschappen kan doen.
Mening nr: 1354
Datum: 18-07-2006
Geplaatst door: fam van Dijk    Stuur fam van Dijk een e-mail over Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Het betreft hier een eenvoudige maar zeer nette camping. De sanitaire voorzieningen zijn ruim van opzet en altijd brandschoon. Als campinggast is het gebruik van de zonneweide direkt aan het meer geheel gratis. De prijs kwaliteit verhouding ligt naar mijn mening erg gunstig. Ik kom al ongeveer 10 jaar op deze camping en heb nog nooit een kompleet verregende vakantie gehad.
Mening nr: 1166
Datum: 04-09-2005
Geplaatst door: Roger van Gemert    Stuur Roger van Gemert een e-mail over Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Mooi gelegen camping met schoon sanitair. De douches zijn inderdaad veel te klein om je in om te kleden maar als je dat doet in de wasruimte heb je ruimte genoeg. Op de camping kun je broodjes bestellen, winkels op ca. 2 km. De mensen van de camping zijn heel vriendelijk. Omgeving is prachtig, mooie goed aangegeven wandelpaden, eigen strand (met schaduw).
Mening nr: 850
Datum: 18-01-2005
Geplaatst door: Willemien Beuze    Stuur Willemien Beuze een e-mail over Camping Textil- & FKK-Terrassencamping Pesenthein
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Vrij rustige camping,met een prachtig uitzicht over de Millstattersee. Douchen was even improviseren, want de douchecabine was tevens ook kleedruimte vandaar altijd natte kleding , en er zit een plastic deur in de douche ruimte. Verder zit er een prachtig strandbad bij, waar wij iedere dag gebruik van hebben gemaakt, en tevens zijn er bootjes of kano's te huur . De omgeving is werkelijk schitterend. Broodjes kunnen de dag ervoor worden besteld bij de receptie, tevens kun je dan ook de krant bestellen, is ook echt geen dure camping. De toiletten zijn werkelijk geweldig schoon en groot, volgens ons hebben ze een vergissing gemaakt tijdens de bouw, en had de w.c. de douche moeten zijn.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[88]