Gebruiker:  Login

Camping Camping Mayrhofen

WebsitearrowCamping Mayrhofen
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Laubichl 125
Plaats A-6290 Mayrhofen
GPS Coördinaten N 47° 10' 33'' , E 11° 52' 9''
(47,17586 / 11,8693)
Telefoon +43/(0)5285/62580-51
Email camping@alpenparadies.com
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 150
Open van/tot 1-januari / 1-november
 21-december / 31-december
    Zwembad    Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Mayrhofen Deze moderne zomer en winter camping bevindt zich in een rustige zonnige omgeving aan de noordzijde van Mayrhofen direkt aan de bosrand. Direkt vanuit de camping brengt de gratis ski bus u naar elk ski gebied van uw keuze. Voor ontspanning vind u bij ons een Sauna, Solarium, Stoombad en relax ruimte evenals een zwembad, in de zomer of winter onze camping is een heerlijk uitgangspunt voor alle ski belevenissen en de mooiste wandeltochten. Mayrhofen in het Zillertal is één van de geliefste en bekenste vakantieoorden in Tirol. Verwarmd zwembad met zomer en winter bedrijf, Skischoendroogcabine, Solarium, Verharde plaatsen voor campers (kiezel) Huurkabines voor familie’s, ook apartementen en kamers te huur aangeboden.

Meningen over Camping Camping Mayrhofen

Mening nr: 2389
Datum: 24-01-2019
Geplaatst door: Hans    Stuur Hans een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode:   2019
Samenstelling: Senioren

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Geweest in Januari 2019. Niet al te grote camping op loopafstand van het gezellige dorp Mayrhofen in het Zillertal. De ingang naar de camping (met auto en caravan) is niet al te breed en zeker in de winter niet. Deze winter is natuurlijk erg veel sneeuw gevallen waardoor de sneeuwwallen langs de paden hoog waren. Door de sneeuw waren de paden ook nog eens erg smal. Het ontvangst in de receptie was vriendelijk en duidelijk. Duidelijke uitleg over het zwembad, de sauna, verwarmde skiruimten, het winkeltje en het restaurant. Met onze 2.30 meter brede caravan moest goed gemanoeuvreerd worden om de walkanten niet te raken. Wel hulp gekregen om naar boven te rijden. Wij hadden een grote plaats boven bij het nieuwe sanitairgebouw. De plaats moest nog wel van sneeuw (half meter ongeveer) ontdaan worden. Dat was dus even wat minder omdat men wist of kon weten dat wij zouden aankomen, we hadden immers gereserveerd. Maar dat was ook het enige minpuntje. De plaatsen beneden, zeg maar het grote veld, zijn klein en soms erg klein. Mooi genoeg voor campers maar niet echt voor caravans. Onze plek was wel lekker ruim met eigen afvoer, kabelantenne met HD-uitzendingen van diverse zenders en 10 of 16 ampere stroom, in ieder geval genoeg. Het sanitair was erg mooi en schoon. Je kan eigen sanitair huren maar de doucheruimtes door een ieder te gebruiken, waren al zeer luxe. Echt een eigen badkamer met een heerlijke goed regelbare douche. Het zwembad(je) was overdekt en verwarmd, echt warm water. Bij een volle camping lijkt mij het zwembad te klein. Mayrhofen is een gezellig dorp waar genoeg eettentjes, restaurants en (apresski-)bars zijn. Het restaurant op de camping was goed tegen redelijke prijzen.
Plus
Ruime plaats en mooi uitzicht
Min
Geen
Mening nr: 1816
Datum: 14-10-2007
Geplaatst door: Jan en Hillie Abbing    Stuur Jan en Hillie Abbing een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn in augustus op deze camping geweest met z'n vieren. Wij hebben daar drie weken gestaan. Het is daar een prachtige omgeving. Midden tussen de bergen en naar Mayerhofen was niet ver lopen. Sanitair was keurig en de camping ook,zwembad was heerlijk. Alleen èèn minpuntje de plaatsen zijn zeer klein.(heel erg klein zelfs).
Mening nr: 1677
Datum: 02-08-2007
Geplaatst door: l.romijn    Stuur l.romijn een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
We zijn dit jaar 2 weken op deze camping geweest. Toen we aankwamen werd er erg weinig tijd voor ons vrijgemaakt. We kregen een extreem klein plekje toegewezen en dat was het dan ook .We kregen onze caravan met voortent er net op . Om je auto op de plaats te kunnen parkeren moest je heel wat parkeer-vaardigheid bezitten.Voor de kinderen werd niets geörganiseerd en was er weinig speelruimte (speeltuintje stelde niet veel voor). Verder maakten erg onvriendelijke campinggasten met een vaste plaats kinderen het spelen onmogelijk.Bij de receptie was men niet echt bereid moeite te doen voor de campinggasten. Op mijn vraag over de dichstbijzijnde winkel voor kampeerbenodigdheden kon men geen antwoord geven.(ook niet erg vriendelijk) Het zwembadje was wel aardig. Over het restaurant niets dan lof , erg goed eten voor een goede prijs. Het sanitair was mooi en redelijk schoon . De campingwinkel was vrij beperkt , hetgeen echter werd goedgemaakt door de buitengewoon vriendelijke en hulpvaardige bediening. Wij zullen deze camping waarschijnlijk geen 2e keer bezoeken.(vooral vanwege de veel te kleine comfort-plaats) Fam Romijn v/d Berg
Mening nr: 1301
Datum: 27-04-2006
Geplaatst door: Daniela     Stuur Daniela  een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Ik en mijn ouders en broer en zusje. gingen 1 week in de maand Augustus. Naar het Zillertal. Wij boeken nooit, dus we weten nooit waar we terecht kwamen. We kwamen uiteindelijk op Camping Mayrhofen. We werden goed ontvangen door de camping baas hij was erg vriendelijk. Verder was Mayrhofen niet ver je hoeften maar 8 minuten te lopen. In Mayrhofen zelf is er ook een hoop te doen. De houtzagenrij daar had ik absullut niks van gemerkt. ik wist dat die er zat naast de camping maar we hadden er geen last van. Wij sliepen zelf in een tent. er was wenig gras voor tent dat was jammer. het sanitair was perfect en schoon. voor de kinderen was er een zwembad. Ze deden ook nog muziekavond houden dat was erg leuk. Het restaurant was goedkoop en lekker.
Mening nr: 705
Datum: 24-08-2004
Geplaatst door: c.huijbers    Stuur c.huijbers een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
zijn er geweest de eerste 3 weken van augustus 2004, leuke camping, vlakbij de houtzagerij gestaan maar absoluut geen last van. retaurant goed eten voor niet te veel geld. alleen 's avonds weinig tot niets te doen om 22.00-22.30 doodstil.
Mening nr: 663
Datum: 16-08-2004
Geplaatst door: P.Rademaker    Stuur P.Rademaker een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:7
Nog geen 30 minuten op deze camping geweest. Volgens de beheerder was er plek zat. Op goed vertouwen in geschreven, maar geen fatoenlijke plek te vinden. De beheerder zou wel even een plekje aanwijzen. Tegen een houtzagerij aan.... Wij wilden dit niet en wilden toen weer weg. Dat vond de beheerder niet goed, we moesten blijven. ECHT NIET!!!!!. Inschrijf formuliertje bij deze onsympathieke man in de handen gedrukt, en vertokken. Naar Camping Hell in Fugen. Daar was men zeer vriendelijk, en werd er nog een prachtig plaatsje voor ons gevonden......
Mening nr: 488
Datum: 06-06-2004
Geplaatst door: Hr.Breugom    Stuur Hr.Breugom een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: april - juni  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn er 3 1/2 week geweest met de wintersport in de mnd Maart. De eigenaar is zeer meewerkend, als je eerder weg moet door omstandigheden wat ons is overkomen maakt hij daar helemaal geen punt van, je betaald gewoon dan de dagen die je gestaand hebt.Dat is op andere campings wel anders.De eigenaar is behulpzaam als je hem nodig mocht hebben, oftewel een zeer vriendelijke camping. Het restaurant is zeer goed en goedkoop om daar te eten, ook zeer vriendelijke mensen. Het sanitair is perfekt en schoon.Alleen de plaatsen mogen wel wat groter gemaakt worden vinden wij. Maar toch hebben wij weer voor 2005 besproken vanaf rond 21-02,voor ongeveer 4 a 5 weken.
Mening nr: 360
Datum: 08-01-2004
Geplaatst door: ann    Stuur ann een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode:   2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn er geweest van 23/12/2003 tot 03/01/2004. Dit was een fantastisch goed verzorgde camping. Voor ons één minpunt : we stonden te dicht op elkaar, maar voor de rest niks anders dan lof.
Mening nr: 96
Datum: 11-02-2003
Geplaatst door: Witjes    Stuur Witjes een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2001
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Leuke camping, heeft een goed en gezellig restaurant. Sanitair is vernieuwd, ruim en schoon. Op loopafstand van het dorpje. Goede fietsmogelijkheden in de nabije omgeving. De plaatsen op de camping vinden wij erg klein.
Mening nr: 41
Datum: 15-12-2002
Geplaatst door: B.Bergman    Stuur B.Bergman een e-mail over Camping Camping Mayrhofen
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij, mijn vrouw en ik vinden dit een geweldige camping. Alleen, er is een nadeel en dat is de houtzagerij die achter de camping zit,die maakt een beetje lawaai,maar niet erg hinderlijk.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[264]