Gebruiker:  Login

Camping Camping Mauterndorf

WebsitearrowCamping Mauterndorf
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ferienpark Schizentrum Hammer 415
Plaats A-5570 Mauterndorf
GPS Coördinaten N 47° 8' 5'' , E 13° 41' 2''
(47,13469 / 13,68396)
Telefoon +43/(0)6472 - 72023
Email office@bergbahnen-lungau.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 163 / 163
Open van/tot 1-januari / 31-december
        Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Mauterndorf De in 2002 opnieuw ingerichte en gerenoveerde camping Mauterndorf ligt in het hart van de Lungaus (Salzburgerland) direkt aan de B99 met verbinding autobaan Nähe (15 km naar de A10)De camping is terras vormig aangelegd en voor zien met alle denkbare exstra’s voor groot en klein. Wij kunnen onze gasten een direkte toegang bieden tot het skigebied ” Großeck-Speiereck” Het is al snel merkbaar aan het dagelijks wisselende ontspannigsprogramma dat wij ons hebben ingesteld op familie kampeerders. Exstra mogelijkheden tegen meerprijs zijn o.a Kabel tv, Sat, en Internet aansluiting. Aansluitend beschikken wij over een familie pension met 30 bedden ( overnachting+ontbijt of halfpension) .

Meningen over Camping Camping Mauterndorf

Mening nr: 1511
Datum: 01-10-2006
Geplaatst door: mevr m.l van Herk    Stuur mevr m.l van Herk een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn afgelopen zomer met ons gezin 2 weken op de camping in een appartement geweest, en dat was ons zeer goed bevallen. Keurig apartement, jammer was alleen geen grotere en lagere ramen, konden niet naar buiten kijken en moesten op een stoel staan.en er hing geen vitrage voor het raam wat op te lossen was met grote handdoeken. dat was ook het enigeminpuntje dat we hadden. skilift op loopafstand wat de kinderen geweldig vonden. uitstekend beginpunt voor wandelingen. Aanrader vonden wij de zalsburg kaart, hebben er ook gretig gebruik van gemaakt. Prachtige omgeving, er werden leuke dingen voor de kids georganiseerd bij de skischool. Zomer was er heerlijk en het lijkt mij zeker de moeite waard om er eens te gaan skieen.
Mening nr: 1233
Datum: 30-12-2005
Geplaatst door: Harrie    Stuur Harrie een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode:   2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Ben op deze camping geweest tijdens de kerstdagen van 2005. Camping is uitstekend wat betreft sanitair, voorzienigen etc. Op 100 meter van de skilift. Ski gebied is niet zo groot maar leuk (minder geschikt voor de ervaren skier). Op kerstavond had de campingbaas een klein blaas ensemble geregeld met gluwein. Een aanrader voor een wintervakantie met het gezin.
Mening nr: 1102
Datum: 13-08-2005
Geplaatst door: Berry    Stuur Berry een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Uitstekende camping. Veel en goede voorzieningen, misschien zelfs iets te luxe (voorbeeld: Miele wasmachine en -droger, vaarwasser). Saniair van topkwaliteit en goed schoon. Mooi vlakke en ruime plaatsen, goede ondergrond voor tentkampeerders. Ligt aan weg, maar door geluidswallen is geluidsoverlast beperkt, kies anders plaats aan rivier, dan hoor je weg helemaal niet. Op 100 meter van lift (met boven overigens beperkte wandelmogelijkheden, deel landschap is compleet verwoest door ski-gedoe). Prima wandel- en fietsroute naar mooie plaatsje Mauterndorf (kasteel is aanrader).
Mening nr: 804
Datum: 29-11-2004
Geplaatst door: dhr roden    Stuur dhr roden een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
perfecte doorreis camping aleen maar lof toilettegroep perfect is niks voor langer verblijf, ongezellig. deze camping is een aanrader
Mening nr: 596
Datum: 03-08-2004
Geplaatst door: Luc Langendries    Stuur Luc Langendries een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
We zijn in juli 2004 4dagen op de camping blijven hangen op onze terugreis uit het zuiden. Voor ons was ket kwalitatief een uitstekende doorgangscamping, waar je ook een paar dagen meer je gading kan vinden. Over de uitrusting niets dan lof en ook de verantwoordelijke personen ter plaatse verdienen een vermelding voor hun inspanningen het de campeerders toch zo aangenaam mogelijk te maken. Bovenal een schittenrende streek met tal van uitstapmogelijkheden en zeker een wandelparadijs in de zomer. Een aanrader ook door zijn ligging nabij de A1O snelweg(10 km)!
Mening nr: 498
Datum: 20-06-2004
Geplaatst door: r.a.boelens    Stuur r.a.boelens een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode:   2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij brachten (na 15 jaar winterkamperen in Tirol) een aantal bezoeken aan deze geheel nieuwe camping ( zomer en najaar 2003 en kerst/ nieuwjaar en krokus 2004). De voorzieningen (sanitair, diverse sauna's, TV/Internet op de plaats etc) zijn meer dan voortreffelijk. In vergelijking met andere campings met een vergelijkbaar uitrustingsniveau zijn de prijzen redelijk. De ligging direct onderaan een piste, de ruime oefenweides met liftjes en vlakbij de 8-p gondellift is uniek, vooral voor skieers en gezinnen met kinderen. Met een hond bent U zo in het bos. Alle medewerkers zijn nieuw in deze tak van sport, hun klantvriendelijkheid hebben wij duidelijk zien groeien in de loop van de tijd. Niets op aan te merken bij ons laatste bezoek. Iedere positieve suggestie vond gretig gehoor. Conclusie: absoluut een aanrader.
Mening nr: 356
Datum: 04-01-2004
Geplaatst door: M.L.Pronk    Stuur M.L.Pronk een e-mail over Camping Camping Mauterndorf
Periode:   2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:7
een zeer ongezellige camping waar mensen die camping beheren er niets van begrijpen wat en campinggast nu zou willen.Volgens mij is er spraken van de aanlegkosten moeten er zo mogelijk uit.De camping ligt aan de voet van de pieste dit houd in dat je de dag en nacht de herrie van de de baan en lift hoord,en niet te vergeten de sneeuwkanonnen. Wij zijn hier slecht behandeld in de Kerstvacantie 2003/04 Bent U echt van plan deze camping te bezoeken bel dan gerust met de ANWB daar ligt ons volledig verhaal
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[3]