Gebruiker:  Login

Camping Camping Klagenfurt Wörthersee

WebsitearrowCamping Klagenfurt Wörthersee
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Metnitzstrand 5
Plaats A-9020 Klagenfurt
GPS Coördinaten N 46° 37' 10'' , E 14° 15' 21''
(46,61943 / 14,25592)
Telefoon +43 (0) 463 287810
Email info@campingfreund.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 370 / 370
Open van/tot 20-april / 30-september
   Direct aan meer     Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Klagenfurt Wörthersee en als u dan uiteindelijk in Karinthië bent aangekomen, de zon op uw huid kunt voelen, de zuivere lucht inademt en het schone bronwater hoort klateren, dan vindt u in de pittoreske oostelijke baai van de Wörthersee onze camping. Daar verheugt zich ons familiair, vriendelijk team al bijzonder op uw komst: Servus in het zuiden! Direct naast het strandbad Klagenfurt, een van de grootste en meest veelzijdige binnenstrandbaden van Europa vindt u precies dat wat uw kampeerdershart begeert: rust, veel ruimte, sappig groene bomen, een speeltuin en een kinderopvang, uitstapjes, een winkel, een camping bioscoop, een café met tuin en veel aardige mensen. En wie er tussendoor toch even heimwee naar het stadsleven heeft, is in 10 minuten midden in het stadscentrum van Klagenfurt.

Meningen over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee

Mening nr: 2062
Datum: 03-08-2009
Geplaatst door: bakker    Stuur bakker een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij waren hier van 17 juli t/m 1 aug. + punten : nette camping, rustig, aardig personeel. Klein restaurant, weinig keus maar wat je krijgt is goed. Tv, flipperkast en soort racespel. Keurige douches en wc's. Internet € 0,50 per 15 min. of gratis met eigen laptop. Klein winkeltjes buiten de camping, wel duur. Strandbad is gratis (wel even kaartjes halen bij receptie, € 10,00 borg) Klagenfurt op fietsafstand. Genoeg te doen in de mooie omgeving - punten: caravan is niet van deze tijd. kleine bedden, weinig bergruimte, alleen koud water, toilet zit in een soort kast en moet je steeds zelf legen. Geen ligbedden aanwezig zoals op de site vermeld staat. Alles staat dicht op elkaar. Ga ook niet de laatste week van juli want dan wordt er een beachvolleybal georganiseerd. Extreme overlast van dronken jeugd . Toen wij er waren stonden ze overal met hun tenten, zelf tegen het hek van de camping aan. Ze smeten met bierglazen en flessen over het hek en gebruikten de struiken als toilet. Over de enorme rommel op straat en in het strandbad maar niet te spreken. Vreselijk gewoon wat een enorme bende. De muziek ging door tot 's-ochtends half 4. U bent gewaarschuwd!! gaat u buiten deze periode, dan staat u hier prima met uw eigen tent/caravan. Wij raden de caravans ten stelligste af.
Mening nr: 2031
Datum: 02-04-2009
Geplaatst door: De Vries    Stuur De Vries een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn er afgelopen jaar geweest, gewoon met onze tent. Het is een hele mooie camping. Schoon sanitair. Leuke (cocktail) bar. Op fietsafstand van Klagenfurt. Wij zijn er geweest op het moment dat er beachvolleybal wedstrijden waren. Dit is dan geplaatst naast de camping leuk voor kinderen en ouderen. Alleen soms s'avonds een beetje onrustig maar echt een aanrader voor familie met kinderen bijvoorbeeld. Klagenfurt is een mooie plek. Mooie natuur. Het standbad is een leuk en schoon strand waarbij je als campingbezoeker alleen een kaartje moet afhalen deze is gratis alleen betaal je borg die je na je verblijf moeiteloos terugkrijgt. Er is ook een pingpong tafel ect. een grote televisie met Nintendo WII. Het personeel van de camping is aardig en probeert het naar ieders zin te maken. Je kunt tevens ook de sauna huren.
Mening nr: 1901
Datum: 06-07-2008
Geplaatst door: ankie zeller    Stuur ankie zeller een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij vinden deze camping super mooi alles allemaal bij dehand.........de leiding is erg aardig,ze proberen het ieder naar de zin te maken.....
Mening nr: 1768
Datum: 27-08-2007
Geplaatst door: connywestera    Stuur connywestera een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn van 11 aug op deze camping aangekomen. Wij hebben daar een caravan gehuurd. Deze was totaal niet wat wij verwacht hadden. Veel te klein oud vies met een chemisch toilet in een soort kast. Te kleine bedden. De party tent voor de caravan lekte door daaronder was er zand dat je steeds naar binnen liep. De wc en douches waren schoon. De camping was niet volgens de folder. Geen kantine geen snackbar, de minigolf was al een paar jaar verdwenen. Geen animatie. Bij de receptie wisten ze niet veel en ze hadden zelfs niet genoeg Kärntenkaarten. Moest je de stad in om de kaart aan te schaffen. Kortom er was alleen een douche en wc op de camping. Volgens de receptie was niet druk meer in aug. dus geen fac. het animatie team was al weer naar school. Verder lag de camping wel mooi dicht bij het strandbad. Dus wil je iets meer dan moet je er in juni of juli zijn. Het speeltuintje was ver in een uithoek. Laat je je kind niet alleen heen gaan. Heb je geen wensen en wil je gewoon camperen is het er prima en schoon. Maar de caravans zijn zoals wij (de mensen die we daar spraken die ook in de caravans zaten) niet acceptabel. Niet van deze tijd.
Mening nr: 1266
Datum: 16-02-2006
Geplaatst door: Loes Pahlplatz    Stuur Loes Pahlplatz een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Het is een prima camping om vanaf juli t/m half augustus te verblijven, ook met kinderen, want er wordt heel wat voor kinderen georganiseerd w.o. straattekenen, lampionnenoptocht, rummikub etc. en ook de volwassenen worden niet vergeten (klaverjassen) tijdens deze periode. Daarna is het seizoen eigenlijk bijna over. Men kan er goed wandelen, fietsen, uitstapjes naar Slovenië en Italië maken. Ook kan men bij de camping, via een reisbureau (boeken bij de campingreceptie) met de bus naar Venetië, Postojna. Het sanitair is schoon en de service is buitengewoon. De receptie beschikt zelfs over internet, waar men gratis kan inloggen om webmail te lezen. Het personeel zal alles doen om je het naar de zin te maken.
Mening nr: 1208
Datum: 31-10-2005
Geplaatst door: j greven    Stuur j greven een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn eind augustus op deze camping geweest , had erg schoon sanitair ,1 gebouw was helemaal nieuw .Kinderannimatie was belooft was toen wij er waren al weg gegaan i.v.m slechte weer .Er is een heel klein speeltuintje op de camping er is aan het na nabij gelegen park nog wel wat meer maar daar lieten wij onze kinderen niet alleen heen gaan .Strandbad ging om 21.00 uur dicht ,je kon er dan niet echt ver meer bij het water lopen .Worthersee was erg mooi en schoon ,veel mogelijkheden in de omgeving om wat te doen met de kartnencard.Soms lawaai van jongeren en auto's op een parkeerplek naast de camping .Mooie plek voor een camping maar wij vonden het met kinderen niet echt ideaal .
Mening nr: 547
Datum: 11-07-2004
Geplaatst door: J.D.Hekkers    Stuur J.D.Hekkers een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
zeer schone en goed onderhouden camping op alle gebied,wij komen hier al 22jaar waarvan 17jaar op deze camping,men kan hier zwemmen,( in de glasheldere en schone Whortersee),fietsen,wandelen.de stad klagenfurt in de nabijheid,uitvluchten naar slovenie,italie,er is voor elk wat wils voor groot en klein,de camping is gelegen in het europa park direct gelegen aan de Whortersee(grootste strandbad van oostenrijk) .goed klimaat ,warm aanbevolen.
Mening nr: 484
Datum: 04-06-2004
Geplaatst door: M.Dolleman    Stuur M.Dolleman een e-mail over Camping Camping Klagenfurt Wörthersee
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Mooie camping, erg schoon en vele mogelijkheden in en rond de camping met vrije toegang tot het strandbad. Mooie omgeving met vele mogelijkheden. We gaan er al vele jaren heen.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[19]