Gebruiker:  Login

Camping Naturpark Schluga seecamping

WebsitearrowNaturpark Schluga seecamping
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Presseggersee
Plaats A-9620 Hermagor
GPS Coördinaten N 46° 37' 58'' , E 13° 26' 46''
(46,63273 / 13,44619)
Telefoon +43/(0)42822760
Email camping@schluga.com
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 342 / 301
Open van/tot 3-mei / 20-september
        Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Naturpark Schluga seecamping De “Naturpark Schluga Seecamping” ligt maar 300 meter van de Pressegger See – het water is van drinkwaterkwaliteit. Daar vindt u ons grote badgebied met een naturistengedeelte, van buitenaf niet zichtbaar. Ons aqua-jump-watertrampoline zal veel plezier opleveren. De grote, comfortabele plaatsen in een natuurlijke omgeving zullen ook uw hart sneller doen kloppen. Zeer schoon sanitair is voor ons een must – en vast ook voor u! Om uw vakantie onvergetelijk te maken, hebben wij een kompleet programma voor u : begeleide bergtochten, wandelingen en fietstochten, Topi-kinderen-club, indianenfeestjes, bioscoop en nog veel meer…
Komfort plaatsen met water, afvoer en elektriciteit direct op de kampeerplaats, animatie van 0 tot 99 jaar.

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Naturpark Schluga seecamping

Mening nr: 2337
Datum: 03-01-2013
Geplaatst door: Maurice    Stuur Maurice een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:9
Faciliteiten:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Ik ben een klim- en wandelgek, en bij aankomst kon ik meteen beginnen. Ik ben naar de spitzegel gelopen (en klimmen). Is super vet, maar als je bang bent voor hoogtes of snel last hebt van je longen (je klimt +/- 1000 meter), is het niet aan te raden. Ook moet je een redelijke conditie hebben. Als je dit doet, is het een tip om bij de VVV bij Hermagor een stempelboekje te halen (ben ik vergeten), want boven is een kruis met daaraan een metalen kastje met daarin een boekje om dingen in te schrijven en een stempel, na 10 stempels (ofzo) krijg je een medaille. Ik deed er een hele dag over. Ook is er een waterval als je zo'n 50 minuten loopt. Bij het meer is veel te doen en het is lekker en helder water. (Een tip) als je een berg gaat bezoeken of een watertje met stenen, sla ze stuk want er is een grote kans dat u fossielen tegenkomt. Op de camping aardige en nette werknemers en kinderen van alle leeftijden.
Plus
Veel te beleven in de omgeving
Mening nr: 2262
Datum: 10-10-2010
Geplaatst door: Richard    Stuur Richard een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn in augustus 2010 twee weken op deze camping geweest. We hadden een bungalowtent gehuurd. Mooie camping. Prima sanitair. Wat ons tegen viel was de beloofde animatie voor de kinderen. Onze zoon (7 jaar), en dochter (3 jaar) hebben 1 keer met een meisje van het animatieteam gedanst. In twee weken!! Verder hebben we niemand gezien van de animatie. Jammer. Vriendelijk personeel. Tip: koop de Karntencard.
Mening nr: 2203
Datum: 02-08-2010
Geplaatst door: Otten    Stuur Otten een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
2 Weken met de tent in juli 2010; 2 volw. + 2 kids (7 en 8 jaar). Het is een leuke en nette camping met ruime plaatsen en aardig personeel. We waren dan ook uitermate tevreden tot de laatste paar dagen. We hebben toen last gehad van lawaaimakende jongeren tot diep in de nacht (wordt niet tegen opgetreden) en een aanvaring gehad met Frau Schluga zelf. De aanvaring betreft de dag van ons vertrek, waarbij door onze kinderen teveel is betaald in de supermarkt. Aangezien ze geen Duits spreken, hebben we ze goed voorbereid op pad gestuurd om broodjes te halen. Dus: precies gezegd wat te halen; en absoluut zeker weten dat ze voldoende geld bij zich hebben. Toch komen onze kinderen met 5 Euro te weinig terug. Frau Schluga blijft er echter bij dat ze een billet van 5 Euro bij zich hadden en niet van 10 Euro. Wij weten 100% zeker dat het anders is en geven ook aan waarom we dit zo zeker weten (goed voorbereid op pad gestuurd). Frau Schluga is echter niet te verwurmen... Zeer jammer, want tijdens de terugreis hebben we het er nog vele malen over gehad en het geeft net even een vervelende bijsmaak...
Mening nr: 2060
Datum: 29-07-2009
Geplaatst door: Wilma    Stuur Wilma een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: april - juni  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
WIJ HEBBEN HIER IN JUNI 2 WEKEN GESTAAN; MET EEN WEEK WAARIN VEEL REGEN VIEL. WE HEBBEN DAAR ONS HUMEUR NIET DOOR LATEN VERGALLEN EN HEBBEN VELE LEUKE DINGEN BEZOCHT EN GEZIEN IN DE OMGEVING. PRACHTIGE NATUUR.! OVER DE CAMPING NIETS DAN LOF. ZELDEN ZO'N SCHONE , COMPLETE CAMPING GEZIEN. WC'S SCHOON EN COMPLEET MET BRIL EN TOILETPAPIER. DOUCHES VOORZIEN VAN VEEL HAKEN EN EEN PLANCHET. CENTRIFUGE EN DROOGKAP AANWEZIG. VRIEZER AANWEZIG. ATTENTE NETTE RECEPTIEMEDEWERKERS. LOOPAFSTAND NAAR HET MEER GOED TE DOEN. ETEN OP CAMPING VOLDOENDE; MAAR OOK LEUKE PIZZERIA MET VROLIJKE BEDIENING AAN HET MEER AANWEZIG. RUIME KAMPEERPLAATSEN IN NATUUROMGEVING; ELKE DAG CONCERT VAN KOEKOEK.... DOOR HET WEER WERDEN SOMMIGE ACTIVITEITEN GECANCELD; LOGISCH VONDEN WIJ.. AANRADER ALS MEN VAN RUST EN NATUUR HOUDT!
Mening nr: 1962
Datum: 17-08-2008
Geplaatst door: Huizing    Stuur Huizing een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Voor het eerst op deze camping geweest.TOP camping veel groen,ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijke mensen bij receptie. We hadden een comfortplaats. De looptijd naar het meer was ongeveer 10 minuten. De kinderen konden zich hier prima vermaken, trampoline, ijsberg en waterfietsen en een grote ligweide. In de omgeving zijn veel activiteiten te ondernemen. Bergwandelen, moutainbiken,raften,rodelen. De campingwinkel is heel duur. We kwamen er alleen voor de verse broodjes en een krant.Voor de boodschappen kun je naar Hermagor rijden +/- 4 km. In deze plaats zijn meerdere supermarkten.Het restaurant op de camping is WAARDELOOS, diepvries pizza’s krijg je er geserveerd, onvriendelijke bediening. Maar hierover is al door meerdere campinggasten geklaagt. Het restaurant is verpacht en wordt niet door de camping zelf gerunt. In de omgeving zijn uitstekende andere restaurants te vinden. Waar je voor weinig geld goed kunt eten b.v 2 gezinnen (9 pers) 119 euro.
Mening nr: 1839
Datum: 07-01-2008
Geplaatst door: Karin    Stuur Karin een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij waren in de zomer van 2007 op deze camping. Vooraf voor drie weken besproken en verzocht om een wat rustige plek, niet dicht bij sanitair en/of speeltuin. We kwamen aan en kregen een plek.....naast de speeltuin en de drukke doorgaande weg. De plek zelf was groot en er was wat schaduw. Naast ons twee gezinnen met een zelfgemaakte crea-club voor hun kinderen, waaronder twee adhd-jongetjes. Je kunt het zo treffen. Eerst geprobeerd niet de moed te laten zakken: luifel opgezet en tentje van dochterlief. Luchtbed opgeblazen, lampje geinstalleerd. Maar toen werd het avond. De kinderen kwamen van het strand en gingen lekker los in de speeltuin en daar is'ie ook voor bedoeld. Jammer dat wij er vlakbij stonden. Dit geluid samen met de overlast van het verkeer deed ons besluiten de volgende dag ons beklag te doen. Dus wij de volgende dag over de camping gelopen en wat meer bovenin de camping heerste een zalige rust en bevonden zich ook hele mooie grote terrasplekken met uitzicht op de prachtige bergen en zelfs een stukje van het meer. Maar helaas, alles bleek bezet. We gaven aan dat we de volgende dag dan zouden vertrekken. In de namiddag werd ons plotseling meegedeeld dat er toch een plek voor ons was voor de volle drie weken (??) Hoe dan ook, de plek was fantastisch. Weinig schaduw maar gelukkig hadden we een grote parasol bij ons. Inderdaad is een minpuntje dat je een giga-end naar het meer moet lopen. De heenweg naar beneden met je spullen gaat nog wel, maar terug bergop is iets minder. Wel een leuk meer en een leuk strand. Sanitair was prima. Voldoende wasmaschines, dus je hoefde niet lang te wachten. Al waren er natuurlijk mensen die de sleutel van de wasmachine niet direct na gebruik terugbrachten. Winkeltje is niet veel soeps, maar Hermagor is niet ver rijden en daar heb je keuze genoeg wat supermarkten betreft. Ook een leuk stadje om even doorheen te kuieren. Wat we wat jammer vonden is dat je voor verschillende activiteiten, zoals een wandeling bijvoorbeeld, eerst de dag ervoor naar de andere Schluga-camping moest voor een "bespreking". Verder op de camping niet veel te doen. Onze dochter is 14 jaar en voor haar was het moeilijk om contact te leggen. Daar is de camping net iets te massaal en onpersoonlijk voor.
Mening nr: 1798
Datum: 21-09-2007
Geplaatst door: lorenz    Stuur lorenz een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: september - oktober  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij waren er laatste week augustus eerste week sept. Erg mooi aangelegde camping. wij hadden een comfortplek, die zeer groot was. wij stonden bij het restaurant waar we overigs geen last van hadden. Wij hadden niet zo'n hoge pet op van de kwaliteit van het restaurant. de pizzaria vlak bij het meer of het restaurant naast het zwemstrand van de camping waren duidelijk beter. sanitair was top ruime douches en lekker warm. winkel zeer beperkt alleen gebruikt voor de telegraaf of het AD en "verse broodjes". Wij waren er in het naseizoen met onze kleine van 3 en er waren idd hoofdzakelijk (met respect) oudere mensen ondanks dat heeft die kleine zich uistekend vermaakt het hangt natuurlijk ook wel een beetje van je zelf af. voor volwassende zeer veel georganiseerd zelfs in het naseizoen. Ik vond het wel een aanrader en wat de kleine zei : pap en mam dit was mijn lievelings vakantie
Mening nr: 1728
Datum: 14-08-2007
Geplaatst door: A. Strijbos    Stuur A. Strijbos een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijke mensen bij receptie. Meer was 10 min. lopen, mooie trampoline en "ijsberg" in het water, maar kinderen kunnen daar niet staan. Bij drukte wordt er regelmatig op elkaar gesprongen, dus ik zat niet echt rustig aan de kant van het water. Er was ook helemaal geen toezicht. Animatie was er heel weinig, meeste was op de Schluga-camping, 4 km. terug richting Hermagor. Er worden films gedraaid, maar alles in het Duits, terwijl zo'n 90% uit Nederland komt. Jammer. Deze camping hadden wij via internet gevonden, en hij wordt veel mooier voorgeschreven dan hij is.
Mening nr: 1692
Datum: 07-08-2007
Geplaatst door: hans, esther en mike    Stuur hans, esther en mike een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
De camping was top. de confortplaatsen waren zeer groot. Sanitair was ook heel goed bijgehouden. Het restaurant was ook goed, lekker eten en niet duur! Het is wel een eind lopen naar het meer. maar een maal daar is het goed te toefen. Prachtige omgeving en je kunt veel doen, zoals rodelen, karten, bootje varen en met de kabelbanen omhoog. deze camping is zeker een aanrader.
Mening nr: 1683
Datum: 04-08-2007
Geplaatst door: Tom    Stuur Tom een e-mail over Camping Naturpark Schluga seecamping
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Net terug van deze camping , hij doet zijn naam ANWB Eurotopcamping wel eer aan , Goede standplaatsen , netjes sanitair , heerlijke douches... Zelf na enkele flinke hoosbuien waren de plaatsen niet zeiknat......... In de spitsuren tussen 7 en 8 wel even wachten bij de afwasplaatsen maar ja logisch..... , in het restaurant kon je onder de 10 euro een goed hoofdgrecht bestellen en de afhaalpizza's waren ook goed te eten, verder werd er door het schluga team veel georganiseerd voor degenen die daar interesse in hadden, wel veel op de andere camping... Winkel was makkelijk voor broodjes en krantje de grote boodschappen kan je beter in hermagor gaan halen...... voor de oudere jeugd niet echt superveel op de camping te doen, het meer ligt niet aan de camping maar is nog wel een eindje (lopen) ... maar verder alles echt perfect.....
Eerste 1 2 3 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[21]