Gebruiker:  Login

Camping Camping Auwirt

WebsitearrowCamping Auwirt
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Salzburger Str. 42
Plaats A-5400 Hallein
GPS Coördinaten N 47° 42' 17'' , E 13° 4' 10''
(47,70481 / 13,06941)
Telefoon +43/(0)6245/80417
Email info@auwirt.com
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 50 / 50
Open van/tot 16-april / 15-oktober
 1-december / 16-januari
        Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Auwirt Deze goed verzorgde camping met moderne sanitaitere voorzieningen ligt maar enkele auto minuten zuidelijk van Salzburg en is uitermate geschikt voor stadsbezichting in Mozart stad en de daarbij behorende cultuur gedeelten. De camping met bijbehorende hotel en restaurant bevind zich direkt aan de Tauern Fietsroute, en zo komt u dus snel met de fiets naar het centrum van Salzburg. Ook de prachtige gastentuin van het hotel en de babijgelegen golfbaan maken camping Auwirt tot een voortreffelijk uitgangspunt voor uw kampeervakantie. Bijbehorend Hotel en Restaurant direkt aan de camping, Wasdroger, Bushalte voor de deur, ideaal voor een stadsbezoek aan Salzburg. Ideaal voor een bezichtiging van Salzburg, Bushalte aan huis.

Meningen over Camping Camping Auwirt

Mening nr: 1652
Datum: 23-07-2007
Geplaatst door: Anja    Stuur Anja een e-mail over Camping Camping Auwirt
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij hebben 4 dagen in het hotel zelf verbleven en dit verblijf was zeer fijn. We wilden dit jaar iets anders dan 14 Tirol en kozen voor de Salzburger Card en de Mozart Tour.Zeer vriendelijke uitbaters en zeer propere kamers. Handig was het echter wel om een camping in de buurt te hebben met een wasmachine en droogkast. Zeker met kleine kids van 2jr. Lekker eten, verzorgd ontbijt buffet. Ook was men steeds bereidt bij elke uitstap die we wilde maken met de 2 gezinnen, enkele nuttige tips te geven. Er werd speciaal gelet op de wensen van de kinderen. Wel hebben we gemerkt dat men niet gewoon is van gasten te hebben in het hotel die langer blijven dan 1 nacht. Voor de rest kan ik zeggen dat we er volgend jaar weer zullen verblijven voor +/- 3 dagen. Wij zijn nu echter op zoek naar een hotel/pension in de buurt van de A12-Kufstein voor 1 overnachting. Wie ons daar mee kan helpen, alvast bedankt!!!
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[11]