Gebruiker:  Login

Camping Camping Gössl

WebsitearrowCamping Gössl
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Gössl 201
Plaats A-8993 Grundlsee
GPS Coördinaten N 47° 38' 24'' , E 13° 54' 15''
(47,64005 / 13,90412)
Telefoon +43/(0)3622/8181
Email office@campinggoessl.com
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 80 / 70
Open van/tot 1-mei / 31-oktober
   Direct aan meer         Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Gössl Een camping in het hart van het Steirischen Salzkammergutes. Aan het einde van de Grundlsee biedt onze camping u rustige en komfortabele vakantie dagen in een natuurgebied, omringt door de bergen van het Toten Gebirges. Een levensmiddelenwinkel en twee restaurants zijn in de direkte nabijheid. Vanaf midden Mei tot midden Juni bloeien de narcissen. Vlak in de buurt ligt de door sprookjes en sage’s omgeven Toplitzsee !. Wij zijn ÖCC partner en zijn eervol vermeld door de ADAC. OCC-partner, Bootverhuur, ideaal om te duiken, vlakbij de beroemde Toplitzsee. Het Steirische Salzkammergut bied alles op gebeid van sport en kultuur, Watersport, Bergtochten, Narcissefeest in Bad Ausse (begin Juni) Bezichtiging van de Salzbergwerken etc

Meningen over Camping Camping Gössl

Mening nr: 1743
Datum: 18-08-2007
Geplaatst door: Mieke van Rijn-Remans   
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij waren op deze camping in de drukke periode. We waren tevreden over de plek en de ruimte die we met onze grote vouwwagen hadden. Het sanitair mocht wel iets vaker worden gedaan (de vloer was altijd groezelig, maar het sanitair was wel schoon ). Wat ons tegenviel is dat er echt niets voor de kinderen te doen is. Onze zonen zijn echt niet veeleisend, maar hadden een tafeltennistafel toch wel erg leuk gevonden, of een trapveldje om te voetballen. Aangezien elke grasspriet op de camping word benut om kampeerders op te zetten, is er gewoon geen plek om te voetballen. Toen wij klachten hadden over een stel luidruchtige jongeren naast ons, werd hier serieus naar geluisterd door de heer Bisschof. ( de eigenaar ). Bij het afrekenen rekende hij de twee nachten dat het kleine tentje van onze jongens er niet stond ( bij aankomst en de nacht voor vertrek ) niet mee, terwijl wij hier geen moment aan gedacht hadden om dit te noemen. Als onze kinderen niet meer mee gaan komen wij hier zeker nog terug, want er is genoeg te doen in de omgeving !
Mening nr: 1336
Datum: 09-07-2006
Geplaatst door: Tim & Mariska Kroeze en Hond Donja    Stuur Tim & Mariska Kroeze en Hond Donja een e-mail over Camping Camping Gössl
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prachtige ligging bij mooi meer, en uitzicht op schitterende bergen. Camping zelf is ook mooi maar nergens schaduw als de zon schijnt wandel routes beperkt maar de routes die je vanaf de camping kunt doen zijn zeker de moeite waard, Eigenaar is zuinig op zijn camping en zeker op het gras waar hij uiteraard gelijk in heeft hij verwacht ook van zijn gasten dat alles netjes gehouden word. Sanitair is ook netjes en de douche is lekker warm. Er is een supermarkt is te vinden langs de weg 5,5 Km terug langs het meer in Grundlsee waar ze alles hebben voor de wekelijkse bootschappen.
Mening nr: 1119
Datum: 18-08-2005
Geplaatst door: R. de Vries    Stuur R. de Vries een e-mail over Camping Camping Gössl
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Prachtige ligging, vlakbij meer met uitzicht op bergen. Bakker met iedere dag verse broodjes vlak naast de camping. Sanitair is ook goed, schoon en warme douches. Eigenaar is vriendelijk en duidelijk er zuinig op zijn camping en verwacht dat ook van zijn gasten. Wel een nadeel is dat voor je dagelijkse boodschappen een eind moet rijden voor je de eerste supermarkt tegenkomt. Maar dat is in die prachtige omgeving niet echt een straf.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[66]