Gebruiker:  Login

Camping Camping Murinsel

WebsitearrowCamping Murinsel
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Teichweg 1
Plaats A-8734 Großlobming
GPS Coördinaten N 47° 11' 43'' , E 14° 48' 9''
(47,19531 / 14,80247)
Telefoon +43/(0)3512/60088
Email office@camping-murinsel.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 80 / 40
Open van/tot 1-januari / 31-december
   Direct aan meer       Winter camping   Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Murinsel Gasten die waarden hechten aan een ontspannen vakantie in een rustige atmosfeer zijn op Camping Murinsel op de juiste plaats. Op een 50.000 m2 grote oppervlakte zijn slechts 80 kampeerplaatsen ingericht, reden genoeg voor iedere kampeerders om zijn rust te vinden. Een natuurlijke door oude planten en bloemen omgeven vijver nodigt uit tot ontspannen. Een liefdevol ingericht verzorgingsgebouw met ontspanningszaal, twee zandtennisbanen met clubhuis en een kinderspeelplaats staan eveneens ter beschikking, Talrijke wandel routes die langs verzorgende blokhutten leiden, een golfplaats en een paardrij manege zijn in de nabije omgeving, Onze camping is voor Campers en in de winterperiode ook zeer geschikt

Meningen over Camping Camping Murinsel

Mening nr: 2263
Datum: 01-12-2010
Geplaatst door: Jan Hasselo    Stuur Jan Hasselo een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wat een heerlijke camping. Rust, ruimte, zwemmen, eten, wandelen, fietsen enz. enz. We werden vriendelijk ontvangen en kregen info over de camping en de gang van zaken. Super sanitair. Alles wat op de website staat is waar. Alleen maar superlatieven. Sommige pubers zullen zich vervelen, geen disco etc. Wat eerder vermeld is klopt echt.
Mening nr: 2016
Datum: 06-01-2009
Geplaatst door: Ryan Smits    Stuur Ryan Smits een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn op de terugweg van Kroatie op deze camping terecht gekomen. Wat een supervriendelijke en gastvrije campingeigenaar. De hele camping straalt luxe en rust uit en dat voor een overnachtingsprijs die je zelden ziet. De ontspanningsruimte is erg luxe ingericht en men gaat daar nog uit van de goede kant van de mensen. Zelf afrekenen en wisselgeld terugnemen. Heerlijk ontspannen een wijntje drinken en ondertussen naar een megagroot TV-scherm kijken naar de Olympische spelen. Een echte aanrader. We zullen deze camping zeker nog een keertje bezoeken.
Mening nr: 1818
Datum: 22-10-2007
Geplaatst door: Fam.Ooijndijk    Stuur Fam.Ooijndijk een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn 26 nachten op deze geweldige camping geweest. Fijne ontvangst door dhr.Hopf met goede uitleg hoe alles werkt op de camping. Verse broodtjes uit de vriezer kan je s,morgens zelf afbakken in de kleine oventjes, en betalen doe je door geld in het daarvoor bestemde mandtje te doen. Ook klein boodschappen kan je kopen op deze manier. Wij hadden een mooie plaats aan het zwem/vismeer, en dat in het drukke hoogseizoen. Geweldig om zo vanuit je voortent het meer in te duiken. Het sanitair is werkelijk schitterend en zeer schoon, er is ook een mooie ontspannings ruimte met TV en sateliet ontvangst. Ook is er veel informatie over wandel en fiets tochten in de omgeving voorhanden. Deze zomer was er een mooie actie zodat wij van de 26 nachten er maar 20 betaalden. Vlak naast de camping (eigenlijk op de camping) kun je heerlijk eten voor weinig geld in een gezellig restaurant. Al met al een zeer gezellige en fijne vakantie gehad op deze camping, niets dan lof voor de fam.Hopf die er alles aan doet om het een ieder naar de zin te maken.
Mening nr: 1197
Datum: 03-10-2005
Geplaatst door: j.stoelhorst    Stuur j.stoelhorst een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: september - oktober  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Perfecte camping, sluit me helemaal aan bij de andere meningen. Onze ontvangst verliep ietwat vreemd omdat we voor de gesloten poort stonden, volgens de instructie aanbelden, maar door een storing steeds maar geen contact kregen. We waren al bijna (achteruit!) weer weggereden toen er eindelijk iemand aan kwam. Verder alleen maar positieve ervaringen!
Mening nr: 1061
Datum: 06-08-2005
Geplaatst door: Guido van Riet    Stuur Guido van Riet een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Zij die van een mooie omgeving, een schitterende accomodatie en hele vriendelijke mensen houden is deze camping helemaal top. Sanitair is helemaal af, alles is heel schoon, zeer vriendelijke eigenaar, je voelt je reuze welkom. Met kinderen kan het wat problemen opleveren daar de camping daar niet helemaal op ingericht is, maar de eigenaar doet zijn uiterste best om het iedereen toch naar de zin te maken. Alles gaat op basis van goed vertrouwen en dit zul je op deze manier zeker niet beschamen.
Mening nr: 733
Datum: 02-09-2004
Geplaatst door: Ludo Vossen    Stuur Ludo Vossen een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Eind augustus een week op deze camping geweest. Zelden zo iets meegemaakt. Fantastische plaatsen, super sanitair, mooie fietsomgeving. Je krijgt een magneetsleutel waarmee je het terrein op kunt, en die tevens toegang geeft tot het " versorgungsgebaude". Diverse soorten broodjes liggen in de diepvries klaar, er zijn oventjes om ze te ontdooien Voor slecht weer een ruimte met open haard en een gigantische TV. De wijn en het bier liggen op de juiste temperatuur klaar. Vers eitje nodig, of vlees voor de bbq, alles is er. Wel even netjes afrekenen in het daarvoor bestemde mandje. Wat een vertrouwen heeft de familie Hopf. Niet beschamen dus! Op het terrein een meer met drinkwaterkwaliteit waarin gezwommen en gevist kan worden. Hond mee:een groot hondenuitlaatveld is er ook. Even verderop is in Fishing een camping voor alleen 50+-ers. Staat dus vol met alleen Nederlanders die een arrangement uit de KCK hebben geboekt. Murinsel is heel wat leuker met verschillende nationaliteiten. Eind augustus was er plaats genoeg. Toen we weggingen kregen we nog een leuk cadeautje mee van de zeer attente en vriendelijke eigenaar,de heer Hopf.
Mening nr: 430
Datum: 28-03-2004
Geplaatst door: Marty Smit    Stuur Marty Smit een e-mail over Camping Camping Murinsel
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ongeloofelijk dat dit in deze tijd/wereld nog bestaat. Geweldig sanitair, fantastische plaatsen en de eigenaar heeft een nog groter vertrouwen in de gasten. Niet beschamen a.u.b.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[49]