Gebruiker:  Login

Camping Familiencamping Reiter

WebsitearrowFamiliencamping Reiter
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Hauzendorf 3
Plaats A-9761 Greifenburg
GPS Coördinaten N 46° 44' 54'' , E 13° 9' 50''
(46,74838 / 13,16376)
Telefoon ++43 / 4712 / 389
Email campingreiter@gmx.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 50 / 50
Open van/tot 1-januari / 31-december
    Zwembad        Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Familiencamping Reiter Familiencamping Reiter is een echte familiecamping en heeft 50 staanplaatsen op een verzorgd grasveld, en in een prachtige omgeving met uitzicht op de bergen. Het sanitair is modern en goed onderhouden. Er is een restaurant, zwembad en een speeltuin. De camping is centraal gelegen voor modelvliegers, deltavliegers en hanggliders, vanaf de camping is er een busverbinding naar de startplaats van de modelvliegers. In de omgeving kan men fietsen, wandelen, paardrijden, museumboerderij en diverse evenementen.

Meningen over Camping Familiencamping Reiter

Mening nr: 2362
Datum: 17-08-2014
Geplaatst door: J. Porte    Stuur J. Porte een e-mail over Camping Familiencamping Reiter
Periode: juli - augustus  2014
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:9
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:8
Leiding v/d camping:9
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Leiding wilde alles wel voor je doen en evt hulp bieden waar nodig. De weg is vrij druk (begint zo s`morgens rond 6.00 uur). Na 2 nachten hadden wij er geen moeite meer mee
Plus
Persoonlijk contact met de eigenaren
Min
Camping ligt langs een vrij drukke weg (went echter wel)
Mening nr: 2360
Datum: 08-07-2014
Geplaatst door: Wim Dekkers    Stuur Wim Dekkers een e-mail over Camping Familiencamping Reiter
Periode: april - juni  2014
Samenstelling: Senioren

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:6
Faciliteiten:3
Accomodatie/Plaats:3
Comfort:3
Leiding v/d camping:2
Animatie / activiteiten:1
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
2
Vooraf geïnformeerd naar de prijs van de camping. Mij werd medegedeeld, dat bij zeven dagen kamperen in het voorseizoen de 7e dag gratis zou zijn. Bij het afrekenen blijkt dat niet het geval te zijn. Niet de nachten maar de komende dag wordt geteld, zodat de zevende dag in het hoogseizoen valt. Zeer ongebruikelijk en onjuist. Als je daar iets van zegt, wordt de eigenaresse zeer onvriendelijk en nors. Haar vriendelijkheid tijdens ons verblijf blijkt maar schijn te zijn. Advies: Controleer zelf de KWh meter bij aankomst en vertrek, daar na een gedegen berekening blijkt dat ik teveel voor gebruikte stroom moest betalen. Dus een keer camping Reiter, nooit meer camping Reiter.
Plus
Mooie omgeving, schoon sanitair.
Min
Het gevoel dat je belazerd wordt
Mening nr: 1468
Datum: 19-08-2006
Geplaatst door: R van der Meijden    Stuur R van der Meijden een e-mail over Camping Familiencamping Reiter
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Na 22 jaar weer eens terug gegaan nar deze camping. Geweldige gastvrije mensen en de camping is ook voorzien van een nieuw toilletgebouw en en nieuw zwembad, wel niet zo erg groot bad maar toch heerlijk. Omdat het tarief niet zo hoog is vond ik de doucemuntjes van 1 euro geen enkel probleem. Ook werd het sanitair prima onderhouden. Klein schalige camping met veel jaarlijks terug kerende gasten, dit zegt genoeg over de camping. Erg mooi gelegen aan de achterkant tegen de maisvelden ket bergen op de ahtergrond.
Mening nr: 1021
Datum: 24-07-2005
Geplaatst door: Nugter    Stuur Nugter een e-mail over Camping Familiencamping Reiter
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:8
Verzorgde camping met mooi uitzicht. In het midden van de camping staan de caravans "rug aan rug" hierdoor kan je precies volgen wat de buren doen. De buitenkant heeft mooie plaatsen. Het sanitair is keurig verzorgd. Er zijn geen individuele wascabines en maar 2 douches voor de dames en 2 voor de heren. Maar druk is het daar niet, 1 euro voor een douchemuntje om 5 minuten te kunnen douchen is voor veel mensen toch wat aan de hoge kant. Ze springen liever in het zwembad!! Veel hinder van drukke verkeersweg. Het tarief als je een week verblijft is zeker gunstig maar PAS OP!! Als je in het voorseizoen 1 of 2 nachten verblijft betaal je het tarief van het HOOGSEIZOEN!! Ook wordt er niet, zoals aangegeven naar verbruik betaald 50 cnt per Kwh, maar een vast tarief. Een vervelende verrassing als je gaat afrekenen en je koelkast draait op gas omdat 220 V niet werkt en je gebruikt alleen maar ´s avonds een lampje. De eigenaresse wordt gewoonweg grof als je haar hiermee confronteerd. Oke, dat van het hoogtarief hadden we kunnen opmaken aan de hand van het epistel, in hele kleine lettertjes in het Duits dat in het badhok hing, waarin verstopt stond dat het laagtarief alleen geldt bij verblijf van drie dagen of langer. Terwijl de tarieven in grote letters waren aangegeven. Over het stroomverbruik was de dame ronduit bot: heeft u bij aankomst de meterstand genoteerd??? Sinds wanneer is dit de taak van de kampeerder??? De dame heeft zich niet laten zien bij het aansluiten van de stroom en nu was het ineens onze verantwoording?? Tel hier nog bij op dat zij de avond ervoor in het restaurant "per ongeluk" een rekenfoutje, in haar voordeel, maakte plus 2 euro per dag extra voor de douche en je hebt een veel duurdere vakantie dan je van te voren had bedacht. Het restaurant was overigens prima. Het is jammer dat de campingbaas schijnbaar alleen maar gasten wil ontvangen die langer verblijven en haar vooral niet lastig vallen (wanneer die duurbetaalde stroom ook nog eens uitvalt).
Mening nr: 912
Datum: 16-04-2005
Geplaatst door: gk    Stuur gk een e-mail over Camping Familiencamping Reiter
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Leuke kleine camping, zeer behulpzaam en gastvrij. nadeel vind ik dat er veel vaste gasten jaarlijks terugkomen en dat dat 1kliek bij elkaar vormt. Je hebt geen afgebakende plaatsen en de beheerster heeft de neiging wanneer het druk is in het hoogseizoen de plaatsen vol te drukken. dus dat betekend wanneer je terug komt van een dagje uit dat de plek voor je auto verdwenen is en je de auto maar ergens anders neer moet zetten.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[43]