Gebruiker:  Login

Camping Camping Enz

WebsitearrowCamping Enz
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Gütlestraße
Plaats A-6850 Dornbirn
GPS Coördinaten N 47° 23' 44'' , E 9° 45' 51''
(47,39542 / 9,76406)
Telefoon +43/(0)5572/29119
Email camping.spiegel@vol.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 100 / 100
Open van/tot 6-april / 30-september
            Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Enz De camping ligt aan de rand van Dornbirn – en biedt een natuurlijke beschutting door fraaie eiken, linden en ahorns. Op de grens van het vakantie-gebied Ebnit gelegen, is de camping een ideaal uitgangspunt voor voettochten en fietstoeren. Voor liefhebbers van baden en zwemmen ligt het prachtige openluchtbad van Dornbirn vlakbij. De Rappenlochschlucht nodigt u uit tot het maken van avontuurlijke wandelingen. De Karrenseilbahn brengt u naar de 500m hoger gelegen huisberg van Dornbirn en biedt vandaar een schitterend uitzicht over het Rijndal tot aan het Bodenmeer.

Meningen over Camping Camping Enz

Mening nr: 2095
Datum: 27-08-2009
Geplaatst door: Van der Hoorn    Stuur Van der Hoorn een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Eenvoudige, maar sfeervolle camping aan de rand van de stad Dornbirn. de camping is verdeeld in een tenten en een caravan / camper gedeelte. De tenten staan volledig op gras, de caravans op een terrein met gravel in het midden, waaromheen grasstroken. De weg langs de camping loopt naar een paar touristische trekpleisters (Rappenlochschlucht en het Rolls-Royce museum) en is redelijk druk. Prachtige omgeving. Aan de ene kant de bergen, aan de andere kant op een kwartiertje rijden de Bodensee. De camping heeft toch wel een water probleem. Bij langdurige regenval kan het water niet meer weg en ontstaan er kleine meertjes op de camping. Tijdens ons verblijf werd hieraan gewerkt, weet niet of dat resultaat heeft gehad. Sanitair is eenvoudig maar schoon. De eigenaar bakt zelf lekkere maaltijden in de Stube. Veel lokaal volk op het terras wat al vroeg aan het bier zit. Verder een prima sfeer op de camping, veel kinderen. Wij hebben er een prima tijd gehad.
Mening nr: 1420
Datum: 08-08-2006
Geplaatst door: Kersten   
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij hebben er een hele fijne vakantie gehad, een hele nette camping zonder herrie en mooie plaatsen.Het verkeer op die weg is helemaal niet zo erg. Het sanitair was goed en schoon, heel belangrijk en het eten ook prima!!
Mening nr: 691
Datum: 21-08-2004
Geplaatst door: ravatar    Stuur ravatar een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een mooie en rustige camping; Er is altijd plaats en ze is goed aangegeven vanaf Dornbirn centrum. Alles is er aanwezig maar vergeet niet je broodjes voor ontbijt s'avonds te bestellen. In het keine cafe kan je heerlijk eten en drinken en in de omgeving zijn er enkele mooie dingen te zien. Een kaarrt met wandel en moutenbike routes kan je bij de campingbaas verkrijgen en vergeet vooral een bezoekje aan de rappenslucht niet. Het is een kleine wandeling door een mooie kloof. Een echte aanraader voor enkele dagen.
Mening nr: 658
Datum: 16-08-2004
Geplaatst door: Hugo Wilhelmus    Stuur Hugo Wilhelmus een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Eerste bezoek aan deze camping. Een eenvoudige camping die erg mooi is gelegen. Bewegwijzering prima, plaats genoeg, ook in het hoogseizoen, sanitair dik in orde. Vriendelijke beheerder, 10% korting met de CampingCard ! Wel een storende verkeersweg, die veel wordt gebruikt (ook 's nachts) ondanks dat de weg doodloopt ! Verder een prima uitgangscamping om de weide omgeving te verkennen. Aanbevolen is de toch met de kabelbaan omhoog (vlak tegenover de camping) en van daaruit een heerlijke wandeling te maken naar Ebnit, aldaar genieten van de heerlijke vlees en kaas-schotel en met de post-bus terug naar de camping te rijden (Deze komplete tocht is te verkrijgen bij de kabelbaan, alles inclusief).
Mening nr: 482
Datum: 04-06-2004
Geplaatst door: j.koning    Stuur j.koning een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: april - juni  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Na dat we haden gebeld voor een plaats Al gauw dat we welkom waren. Tot 21.00 uur was de beheerder Wender aanwezig. We hebben veel plezier gehad in de bergen hierom de hoek En in het prachtige Wldbad tegen over decamping. En genoten van de kookkunst van Werner.
Mening nr: 470
Datum: 20-05-2004
Geplaatst door: m,hartmans    Stuur m,hartmans een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
deze camping is door ons reeds vele malen bezocht van hier uit zijn dagtochten naar alle windstreken te maken,, de oude beheerder van de camping,de heer herbert spiegel was ons zeer bekent sinds 1965 waren wij steeds 3 weken zijn gast, de jongere beheerder ;werner spiegel' heeft aan herbert een goede leermeester gehad
Mening nr: 374
Datum: 16-01-2004
Geplaatst door: J.N.van Druten    Stuur J.N.van Druten een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: april - juni  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Relatief kleine, rustige camping aan de rand van Dornbirn. Route naar camping is prima aangegeven. Camping wordt door ons af en toe gebruikt als doortrekcamping, er is altijd plek; op de camping is niets te beleven, sanitair is overigens uitstekend onderhouden. Dornbirn zelf heeft ook niet veel te bieden, behale wellicht het enorme winkelcentrum (Messegelände).
Mening nr: 223
Datum: 02-08-2003
Geplaatst door: M.Vink    Stuur M.Vink een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze Camping ligt aan een storende verkeersweg waar Dag en Nacht Verkeer overheen vliegt van en naar het bergdorpje Ebnit.
Mening nr: 17
Datum: 04-11-2002
Geplaatst door: wilja    Stuur wilja een e-mail over Camping Camping Enz
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
We zijn lags deze camping gereden. Het ligt heel mooi en rustig in een dal met veel schaduw. Ligt vlakbij de Rappenpalochschlucht,die ook de moeite waard is voor een bezoek. We hebben het sanitair niet bekeken. In het hoogseizoen was er plek zat. Het ligt wel aan een weg maar die weg loopt bij de Schlucht dood
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[15]