Gebruiker:  Login

Camping Camping Brunner am See

WebsitearrowCamping Brunner am See
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Glanzerstraße 108
Plaats A-9873 Döbriach
GPS Coördinaten N 46° 46' 8'' , E 13° 38' 53''
(46,76887 / 13,64805)
Telefoon +43(0)4246/7189
Email camping.brunner@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 240 / 240
Open van/tot 1-januari / 31-december
   Direct aan meer     Wifi beschikbaar   Winter camping   Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Brunner am See DIRECT AAN HET MEER – MIDDEN IN DE BERGEN! Enige, direct aan de Millstätter See/ Döbriach gelegen camping met ADAC-AANBEVELING. De te overziene grootte van de camping maakt het u mogelijk, uw kinderen in het oog te houden. Er is geen weg tussen de camping en het zandstrand. Het gebied om de Millstätter See varieert van 560 m tot 2100 m en behoort toe aan het NATIONALE PARK NOCKBERGE, één van de mooiste wandelgebieden van de Alpen. Van Pasen tot in de late herfst biedt camping Brunner rond 100 gratis begeleide bergwandelingen aan. Met de zeer gunstig te verkrijgen KÄRNTEN CARD heeft u toegang tot rond 100 top bezienswaardigheden (bergstraten, liften, musea, kinderattracties …)

Meningen over Camping Camping Brunner am See

Mening nr: 2343
Datum: 05-08-2013
Geplaatst door: Fam. Vermeulen    Stuur Fam. Vermeulen een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2013
Samenstelling: (Echt)paar

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:7
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:8
Leiding v/d camping:6
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
5
Het sanitair was heel schoon en netjes, ook meer dan voldoende. De gezinscabines voor douchen zagen er schitterend uit. Voldoende wasmachines en drogers en afwas-gelegenheden, met zelfs een afwasmachine, voor 1 euro was in 4 minuten de afwas schoon. De staan plekken variëren in grootte, bij het reserveren kun je goed overleggen om zo een goede plek te hebben. Deze camping ligt direct aan het meer. Bij mooi weer wordt het gazon goed gesproeid, zodat het er ook goed uitziet. Voldoende bomen aan het meer om ook uit de zon te kunnen zitten. Wel snap ik niet dat de eigenaars dit een gezinscamping noemen. Kinderen mogen geen kasteeltjes bouwen aan het meer, de eigenaresse komt op het midden van de dag met een hark alle bouwwerken van de kinderen weghalen, de tranen stonden in mijn ogen. Dat je telkens als je het water uitkomt met een boot of kano deze in de hekken aan de zijkant moet leggen, is ook niet prettig, maar enigszins wel begrijpelijk, omdat anders het strand vol met boten ligt. De eigenaars plakken overal A4-tjes op met dit mag niet en dat mag niet, jammer. Als je de bergen in wilt dan zit je aan dit meer helemaal goed, geweldige uitstapjes vanaf hier. Voor ons als echtpaar zonder kinderen een geweldige camping, wel aan de dure kant, je betaalt echt de hoofdprijs, omdat je vast aan het meer ligt.
Plus
Liggin direct aan meer en dicht bij uitstapjes in de bergen
Min
Regeltjes en verboden op de camping
Mening nr: 2035
Datum: 12-04-2009
Geplaatst door: I. Wilhelm    Stuur I. Wilhelm een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Vorig jaar hebben wij gecampeerd op deze camping, het is ons heel goed bevallen.. bij de receptie waren de mensen heel erg vriendelijk, en stonden je altijd te hulp.. Het sanitair is boven verwachting, zo heb ik het nog nooit mee gemaakt.. best lux voor een camping ! Nu dit jaar gaan we weer terug en hebben we een huisje gehuurd.. hoe dat gaat bevallen moeten we nog afwachten maar zal na mijn vakantie zeker een reactie daar over plaatsen.. kan niet wachten tot ik weer heen ga...!! kijk er enorm naar uit !!
Mening nr: 1822
Datum: 07-11-2007
Geplaatst door: Bianca te Witt    Stuur Bianca te Witt een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
We hebben enorm genoten! Ons zoontje van 2,5 jaar heeft heerlijk over de camping kunnen fietsen. Het sanitair was boven verwachting, de lamp gaat uit na een tijdje, zodat er geen onnodige stroom wordt verbruikt. Familie doucheruimtes, kinderdoucheruimtes, heel erg netjes. Er werd regelmatig voor volwassenen looptochten, bezichtigingen of andere activiteiten op touw gezet. De kinderclub hebben we niet ervaren, onze zoon was nog te klein, maar we hoorden enthousiaste verhalen van andere kinderen. Het strandje was prima, het groen werd keurig onderhouden. ook bij de receptie alleen maar vriendelijke mensen die je altijd te woord staan en interesse tonen. Echt een aanrader, misschien komen we a.s. jaar weer terug!
Mening nr: 1809
Datum: 30-09-2007
Geplaatst door: Rob van de Bunt    Stuur Rob van de Bunt een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: september - oktober  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben dit jaar 10 dagen in een appartement van deze camping geslapen. Wij zijn geen mensen die overal over vallen of zich aan storen. Maar voor ons zal het een eenmalige actie zijn. De appartement zijn van binnen op zijn zachts gezegd spartaans. Het uitzicjt is zeer mooi overigens. In tegenstelling tot de vermelding op de website moet je je kleine balkon delen met de buren. De keuken grensde daarbij aan de slaapkamer zodat we iedere morgen ook nog eens wakker werden van de afwas. Tot rust komen was er dus niet bij. We zijn hierdoor eerder vertrokken. Het was ons bekend dat we het appartement schoon achter moesten laten. Helemaal niets mis mee. We moesten ons echter melden bij de schoonmaakster wanneer we klaar waren, en laten conrtoleren of we het goed hadden gedaan. We stonden er net als twee kleine kinderen bij. Bij doorvragen bleek notabene dat na ons vertek de schoonmaak er ook helemaa niets meer aan deed. De appartementen zijn verdeeld over de 1e en 2e verdieping en uit hout opgebouwd een nooduitgang is hier niet aanwezig. De camping heeft best een mooie ligging en de Millstatter See is een mooi schoonwater waar je heerlijk kunt zwemmen. De Appartementen doen de camping echter geen eer aan.
Mening nr: 1800
Datum: 22-09-2007
Geplaatst door: Antoinette    Stuur Antoinette een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
nog even een opmerking nav alle negatieve dingen die men schrijft over de camping eigenaresse/eigenaars; ze zijn wel super vriendelijk en doen alles voor je en ik weet waarover ik spreek zowel van vroeger als nu wij hebben nu 4 generaties van de eigenaren mogen leren kennen en allen zijn even lief en aardig. tenzij je je niet aan de regels houdt, maar dat lijkt me zeer terecht er moet orde blijven mijn dochters ( 10 en 14) hebben zich super vermaakt en mochten gewoon tussen 13.00 uur en 15.00 uur in de speeltuin dus ik begrijp niet dat andere mensen andere ervaringen hebben. fam. Brunner is super misschien dat idd de jongste telgen van de familie wat aan hun pr uitstraling mogen doen maar goed dat leren ze vanzelf. Traudi Brunner is echt een lieverd haar vader en oma (zaliger) en moeder (zaliger) idem.
Mening nr: 1799
Datum: 22-09-2007
Geplaatst door: Antoinette    Stuur Antoinette een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
ik hou niet van camperen maar deze camping is super. ben er als kind heel wat jaartjes geweest en dit jaar na ongeveer 20 jaar weer terug geweest met mn eigen kinderen. het is nog steeds geweldig. direkt aan het meer veel wandel en excursie mogelijkheden. heel vrienddelijk personeel en voor weinig geld heerlijk eten in de buurt.
Mening nr: 1424
Datum: 08-08-2006
Geplaatst door: lamerikx    Stuur lamerikx een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:6
Zeer kleine plaatsen en met 4 kampeerplaatsen 1 waterpunt dus niet zoals gezegd iedere plaats een eigen waterpunt. Ook het reinigen van het toiletgebouw vond plaats om circa 9 uur 's morgens als de meeste mensen gebruik willen maken van het toilet. Het sluiten van de camping tussen 1 en 3 uur 's middags is toch ver uit deze tijd. Zelfs de kinderen mochten niet spelen in het kleine speeltuintje!!!!! De eigenaresse is zeer onvriendelijk. Voor teeners is er weinig tot niets te doen op deze camping. Na 12 uur 's avonds is er geen lampje meer te vinden dat brand en kun je op goed geluk naar je eigen caravan toe. Het is misschien wel een veilig idee dat hier en daar een lamp aanblijft voor de mensen die ergens anders hun vertier moesten zoeken of naar het toilet moesten. Al met al is deze camping zeker niet voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 1376
Datum: 01-08-2006
Geplaatst door: L Ritmeester    Stuur L Ritmeester een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Het is een top camping sijn er nu 2 jaar geweest en hij verveeld je niet het was lekker weer en de hele camping word goed onderhouden en er is veel jeugd het strand en meer sijn super! Ik (15)zou er zo weer heen willen maar me ouders willen nuuw naar een ander land of een andere gedeelde van oostenrijk. Deze camping is echt een aanrader!!!
Mening nr: 1228
Datum: 22-12-2005
Geplaatst door: Kampschreur    Stuur Kampschreur een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
1e indruk was wel goed, de natuur is , natuurlijk, schitterend en het meer prachtig. Maar oh wat een feest van herkenning deze site! De leiding van de camping blinkt niet uit in hartelijkheid, de jongere garde van de familie is eigenlijk nog het ergst dus dat belooft wat voor de toekomst! De opmerkingen over de ruime parkeerplaatsen aan de overkant van de camping heb ik met verbazing gelezen, ik heb mijn al eens op de parkeerplaats van de buurtsuper moet parkeren (was volgens mij ook van de familie, en inderdaad ook daar niet erg vriendelijk) Verder stonden we er gewoon "hutje-mutje". Oostenrijk is prima bevallen, de camping iets minder.
Mening nr: 1073
Datum: 07-08-2005
Geplaatst door: Leon Stolk    Stuur Leon Stolk een e-mail over Camping Camping Brunner am See
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Een fijne camping met een prachtig strand. Sanitair ook prima. Rustig na 23:00 ik vond dat zelf eigenlijk wel fijn, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit niet prettig vinden. De plaatsen waren wel aan de kleine kant. Een parkeerverbod op auto's (vooral van die hoge busjes) op de campingplaats zou eea nog aantrekkelijker maken. Ik snap ook niet waarom iedereen die kar recht voor de snufferd geparkeerd wil hebben terwijl er aan de overkant van de weg volop parkeerruimte is. Kijk maar eens op de webcam. Geen porum al dat blik naast en voor die tenten geparkeerd. Zo af en toe stond het zo vol met auto's langs dat smalle pad dat we het idee hadden op de parkeerplaats bij Albert Heijn stonden te parkeren. Al met al waren de camping en de Milstatter See ons zo goed bevallen dat we er nog een paar dagen aan vastgeplakt hebben
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[255]