Gebruiker:  Login

Camping Seecamping

WebsitearrowSeecamping
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Hechtweg
Plaats A-6900 Bregenz-Mehrerau
GPS Coördinaten N 47° 30' 17'' , E 9° 42' 47''
(47,50475 / 9,71316)
Telefoon +43 (0)5574-71895
Email geisselmann.guenter@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 525 / 500
Open van/tot 15-mei / 15-september
   Direct aan meer         Honden toegestaan  Klik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Seecamping Seecamping is gelegen op loopafstand van het plaatsje Bregenz. Dit is een gezellige familiecamping en is gelegen aan de rand van het natuurgebied. Door de bomen zijn er plaatsen met zon en schaduw. U hoeft hier niet te reserveren en kunt u zelf een plaats uitzoeken. De camping beschikt over 2 grote moderne sanitairgebouwen waar voldoende douches zijn, er is ook een ruimte voor gehandicapten. Bij de receptie zijn tips verkrijgbaar over uitstapjes in de omgeving.

Meningen over Camping Seecamping

Mening nr: 1753
Datum: 20-08-2007
Geplaatst door: kees    Stuur kees een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Leuke, relaxte camping. Prima sanitair. Word goed schoongehouden. Na 22.00 uur nachtrust. Dit word aardig goed gehandhaaft door security.Heel veel muggen, maar ja, waar waren die niet? Een prachtige zonneweide en kiezelstrand waar ook de hond (aangelijnd) mag komen. Iedere ochtend verse broodjes. Supermarkten en restaurants vlakbij. Als je niet te hoge eisen stelt aan allerlei voorzieningen, zoals animatie, restaurant, uitgebreide campingwinkel, tennisbanen, wellness enz. dan is dit een heerlijke en betaalbare camping, met vriendelijke campingbaas en personeel.
Mening nr: 1739
Datum: 17-08-2007
Geplaatst door: Ineke    Stuur Ineke een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
De camping was vanwege het wisselvallige weer medio augustus half leeg. Daardoor ruimte in overvloed voor vouwwagen, tent en auto. We stonden op het onbeschutte deel, maar het was nooit heet. In het weekend komen er wel groepen mensen plezier maken, maar in het algemeen is het redelijk op tijd rustig op dit terrein. Vertier moet je zelf voor zorgen. Er is veel te doen op korte reisafstand. De Bodensee is heerlijk fris na een dag op pad te zijn geweest. De toegang is100 meter lopen van de camping. De douches zijn verrukkelijk! En altijd warm/heet water, ook voor de afwas. Alles bij de (vrij royale) prijs inbegrepen.
Mening nr: 1525
Datum: 11-12-2006
Geplaatst door: john    Stuur john een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Een prachtige camping,van geluidsoverlast is echt GEEN sprake. Er is bewaking op de camping die er voor zorgd dat er geen overlast komt. jeugd zonder begeleiding onder de 18 zijn niet welkom. i.v.m. overlast van voorgaande jaren.de toiletten en de douches werden 4 x per dag schoon gemaakt,niks vies en geen wachttijden.parkeren naast de caravan. we hebben de laatste 3 weken van juli daar campeerd.een perfecte camping voor de hele familie, heeft een centrale liggen waardoor je zo naar zwitserland of duitsland kunt gaan een ECHTE aanrader. alleen HEEL VEEL LAST VAN MUGGEN
Mening nr: 1278
Datum: 05-03-2006
Geplaatst door: J.A.Bron    Stuur J.A.Bron een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:7
Zijn op deze camping gekomen met als doel hier enige dagen te blijven. Is bij 1 nacht gebleven.Veel geluids overlast.Containers voor vuil waren overvol dus er lag net zoveel naast. Gras in geen weken gemaait. Sanitair wel mooi ( redelijk nieuw) maar niet schoon.Camping erg vol en hier niet op berekend.
Mening nr: 684
Datum: 20-08-2004
Geplaatst door: S. van Renssen    Stuur S. van Renssen een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Drukke camping direct aan de Bodensee. De kinderen kunnen daar heerlijk zwemmen. We stonden op het (beschutte) hoofdgedeelte. Er zijn geen afgebakende plaatsen, dus het is elke dag weer afwachten of je je auto bij de tent kwijt kunt. Het sanitair was vrijwel nieuw en van een zeer hoog niveau. We hebben niets van wachtrijen gemerkt. Onbeperkt warm douchen. 's Avonds na 21.00 uur is er geen beheerder op de camping. Er zijn wel veel jongeren en die zorgen soms voor geluidsoverlast. We zijn er op goed geluk heengegaan en de hele vakantie gebleven.
Mening nr: 619
Datum: 10-08-2004
Geplaatst door: Han Theunisse    Stuur Han Theunisse een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:5
Gelukkig hadden we de laatste beschutte plaats. Het merendeel staat op een groot grasveld, zonder enige beschutting, geen afgebakende plaatsen. Dus aanschuiven en prakken maar. De plaatst voor de auto moest je daarom bij afwezigheid met stoelen en tafel veiligstellen anders liep je de kans dat er weer een tent tussen geplaatst werd. Geen georganiseerd vertier, maar wel geluidsoverlast door medecampinggasten: autoportieren open en gratis meegenieten. Sanitair niet schoon en volstrekt ontoereikend voor de grootte van de camping: files voor de douches. Niet aantrekkelijk voor langer verblijf, tenzij je een besproken plaats op het hoofdveld kunt krijgen.
Mening nr: 255
Datum: 15-08-2003
Geplaatst door: Monique    Stuur Monique een e-mail over Camping Seecamping
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:4
Erg drukke camping aan de bodensee. De camping bestaat voornamelijk uit een groot weiland. Toen wij er waren was het gras in tijden niet meer gemaaid. De camping stond vol met Nederlanders en de toiletten en de douches waren erg vies. Maar de geluidsoverlast was het ergst; overdag en 's nachts !
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[14]