Gebruiker:  Login

Camping Camping Schönblick

WebsitearrowCamping Schönblick
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Gschwendt 33
Plaats A-5342 Abersee
GPS Coördinaten N 47° 43' 29'' , E 13° 26' 16''
(47,72466 / 13,43776)
Telefoon +43(0)61377042-14
Email laimer.schoenblick@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 65 / 65
Open van/tot 1-mei / 15-oktober
   Direct aan meer         Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Schönblick Camping Schönblick is gelegen aan de Wolfgangsee tussen St Gilgen en Strobl. De camping is grotendeels verdeeld over een terrassencamping, op 50m van de Wolfgangsee. De camping heeft een eigen strand en ligweide aan de Wolfgangsee met een schitterend uitzicht op St. Wolfgang. Hier kunt U heerlijk zwemmen, zeilen, surfen, vissen(hengels zijn op de camping te verkrijgen). Door zijn centrale ligging zijn de plaatsen Salzburg (36km) en Bad Ischel (15km) makkelijk te bereiken. In de omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, fietsen etc

Meningen over Camping Camping Schönblick

Mening nr: 1754
Datum: 20-08-2007
Geplaatst door: Janet Milne    Stuur Janet Milne een e-mail over Camping Camping Schönblick
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik was hier met mijn gezin (ik, mijn man, zoon 13, dochters 11 en 10) begin augustus 2007. Wij hebben de dag van tevoren gebeld om een plaatsje te reserveren, omdat wij wat later in de dag zouden aankomen. Achteraf niet echt nodig denk ik - als je in de buurt bent tussen de middag, probeer maar. Het was niet echt vol, ook in de drukste eerste twee weken van augustus. Het is grotendeels een terrassencamping, de plaatsen zijn niet al te groot, en je moet vaak een pad vrij laten zodat je buurman met zijn auto in en uit kan. Dus het zal niet altjid lukken om een grote caravan, voortent, bijzettentje en auto allemaal op de plaats te zetten. Wij hebben het opgelost door de ons tentje niet op te zetten, en de auto op de parkeerplaats te zetten, maar wees gewaarschuwd, als je de ruimte echt nodig heb. Er zijn vrij wat bomen, dus vele (maar niet alle) plaatsen hebben schaduw. Seizoensplaatsen en touristenplaatsen zijn door elkaar, en er is ook een veld met niet afgebakende plaatsen voor tenten. De seizoensplaatsen zijn bescheiden - gewone tourcaravans, wel vlonders en zware parasolpoten, maar geen tuinkabouters, hekjes en heggetjes enz. Vanaf de hogere achterkant van de camping kan je de weg een beetje horen, maar lager en dichterbij de meer helemaal niet. De privestrand is klein, maar heeft een mooie grasveld met bomen zodat je altjid een keuze hebt tussen zon en schaduw. Als het echt te druk wordt, kan je beter terug naar je caravan gaan, gewoon de straat oversteken en ben je d'r al. De strand heeft wel gemene stenen en kiezels, dus vergeet je waterschoenen niet. Verder is het een mooie camping, sanitaire netjes en schoon, maar je moet 80 cent betalen voor 6 minuten douchen, en de enige wasmachine was altijd bezet wanneer ik hem wilde gebruiken. Naar onze mening is het de beste van de campings in Abersee - wij zijn ze allemaal langs geweest, en bij de anderen zit je nog erger hutjemutje op elkaar, hoewel hun stranden soms groter zijn. Neem je fietsen mee. De campingwinkel heeft broodjes maar verder niet veel, en de stadje Strobl is tien minuten langs het meer fietsen - verse bakker, grote supermarkt, fiets/sportwinkel, drogist enz. Er zijn ook veel heerlijke fietspaden, geschikt voor gewone toerfietsen. Een mountainbike hoeft niet. Conclusie - een aanrader.
Mening nr: 1712
Datum: 11-08-2007
Geplaatst door: joosten    Stuur joosten een e-mail over Camping Camping Schönblick
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Deze camping is echt een aanrader. Het is een mooie verzorgde camping,santair is oud maar wel schoon. De camping ligt bijna aan het meer je kunt er ook mooi wandelen. Wj gaan zeker nog een keer terug.
Mening nr: 1082
Datum: 10-08-2005
Geplaatst door: Sandra Hanstede    Stuur Sandra Hanstede een e-mail over Camping Camping Schönblick
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Het is een zeer nette camping. Het sanitair is goed (wel wat oud) maar schoon. De plaatsen zijn niet heel groot en je staat nogal dicht op elkaar. Maar dat is niet zo erg als je vroeg in het seizoen gaat (we waren begin juli 2005). Kortom hebben we een fijn verblijf op deze camping gehad.
Mening nr: 339
Datum: 17-12-2003
Geplaatst door: erwin    Stuur erwin een e-mail over Camping Camping Schönblick
Periode: juli - augustus  2001
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Dit is een mooie camping met eenvoudig, maar schoon sanitair. De camping is niet pal aan, maar wel heel vlak bij de wolfgangsee gelegen, en heeft een eigen strandje. Lekker zwemwater, alleen de bodem is stenig. De paatsen op de camping zijn in orde, de eigenaar is niet bijzonder gastvrij. Wel jammer dat het tentenfeest in de eerste week van augustus voor lawaaioverlast zorgde. De feesttent stond ong. 1 km verderop, maar ondanks die afstand. Verder is de ligging van de camping zeer goed (normaal gesproken rustig) en het prijsniveau is zeer redelijk. De wolfgangsee is ook echt een aanrader: leuke plaatsjes, mooie excursies. Alleen het weer wil aan de noordkant vd alpen wel eens spelbreker zijn...
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[13]