Gebruiker:  Login

Camping Camping Alpenfreude

WebsitearrowCamping Alpenfreude
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Wertschach 27
Plaats A-9612 St. Georgen im Gailtal
GPS Coördinaten N 46° 36' 24'' , E 13° 35' 25''
(46,60659 / 13,59033)
Telefoon +43/(0)4256/2708
Email camping.alpenfreude@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 170 / 155
Open van/tot 1-mei / 30-september
    Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Alpenfreude Camping Alpenfreude is gelegen in het plaatsje Wertschach, aan de zuidkant van de Gailtaler Alpen met uitzicht op de omliggende bergen biedt deze camping U alle mogelijkheden om te genieten va een onbezorgde vakantie. Door haar ligging biedt onze camping de ideale gelegenheid om te wandelen, fietsen en vissen of om uitstapjes naar Italie (12km) Slovenie (15km). Op de camping worden voor de kleintjes aktiviteiten georganiseerd zoals knutselen, lampionnenoptocht, mini disco etc. Vanaf de camping zijn er bustochten naar Tarvisio, Venetie, de grotten van Postanja of naar andere bezienswaardigheden in Karinthie.

Meningen over Camping Camping Alpenfreude

Mening nr: 414
Datum: 26-02-2004
Geplaatst door: hans .anja.van.gool@ hetnet.nl   
Periode: juli - augustus  2000
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:3
Volledig eens met de heer van deThoorn. Ik heb ook slechte ervaringen op deze camping niet oostenrijk waardig. Slecht sanitair vooral 2e gedeelte, zeer onvriendelijke beheerder op het 2e gedeelte. Animatie team en zwembad een plus maar dat is ook alles, omgeving prachtig. Maar ga zeker naar een andere camping in de buurt er zijn er genoeg en stukken beter dan deze fricandellen camping.
Mening nr: 410
Datum: 08-02-2004
Geplaatst door: Fam.Slooten    Stuur Fam.Slooten een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: april - juni  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij komen vanaf 1975 al op deze camping, vroeger met het hele gezin nu nog met z'n 2-en. Ook vaak naar Spanje, Frankrijk en Italie maar komen de laatste jaren altijd weer naar Alpenfreude vanwege de gezelligheid en de mooie natuur. Kortom een heerlijke camping waar we ook dit jaar in Juni weer naartoe gaan. Jan en Yvonne Slooten
Mening nr: 403
Datum: 02-02-2004
Geplaatst door: Jan Kuit    Stuur Jan Kuit een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:5
Leuke gezinscamping met groot fraai zwembad, goed en betaalbaar restaurant en een uitnodigend terras (heerlijke cappuccino). Het sanitair op deel 2 is echter toe aan renovatie. De standplaatsen zijn niet groot (ca. 60 m2) maar wel goed afgebakend en veelal met schaduw. Vooral op deel 1 (bij het hoofgebouw) tref je vrij veel vaste gasten aan. De camping is een goed uitgangspunt voor dagtochtjes. Tip: op de camping kun je een Kärnten-Card kopen (volw. eur 32, kind. eur 13, anno 2003) Daarmee heb je 2 weken gratis toegang (of interessante korting) tot heel veel attracties ( Bergbahnen, rondvaarten, musea, enz.) in heel Karintië. Na een paar dagen heb je die kaart er al uit.
Mening nr: 334
Datum: 08-12-2003
Geplaatst door: Mascha    Stuur Mascha een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:6
Wij komen nu al 4 jaar op deze camping,en dat bevalt ons prima. Volgend jaar zijn wij weer van de partij. Lekker 4 weken lang luieren bij het zwembad en af en toe eens een uitstapje ergens naartoe.Er is genoeg te doen in de prachtige omgeving. 's Avonds na het eten even lekker wandelen in het bos aan de overkant of door het Gailtal. Onze kinderen 15 en 10 jaar willen graag weer terug naar deze camping waar ze ook dan een hele leuke vriendengroep hebben. In het restaurant is het eten prima. Inderdaad is het sanitair wat veroudert, maar als iedereen gewoon zijn eigen troep opruimt en de vloer droogtrekt dan blijft het al een stuk netter. Groetjes van Mascha.
Mening nr: 326
Datum: 23-11-2003
Geplaatst door: A. Sonneveld    Stuur A. Sonneveld een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2000
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Zijn hier geweest in 2000 en 1999. Het zwembad is te gek, fris maar aangenaam. Wel een eind lopen. De plaatsen zijn krap en het sanitair, zeker op het tweede gedeelte, een drama. Als het een paar dagen regent wordt alles klam en het droogt nauwelijks. Ligging is mooi. De spooktocht s'avonds was een knaller!!! Rustige camping. Heeft niet een indruk gemaakt waarvan wij zeggen: daar wil ik nog eens terug. Wel aardig als overnachting op weg naar bijvoorbeeld Italie/Yoegoslavie. Omgeving fraai en goede uitvalsbasis.
Mening nr: 305
Datum: 20-10-2003
Geplaatst door: Grietje Huisman    Stuur Grietje Huisman een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Prachtige camping, goede accomodatie en geen stinklucht waargenomen. Verder vraag ik Robert (animatie), Ga de volgende keer bij de directie van de camping klagen en doe dit niet via een forum/gastenboek. Dit is niet netjes en je bereikt er niets mee. Het zwembad had een constante lekkere temparatuur. Het afval op de parkeerplaats is meestal de volgende dag weer weg. Heeft er mee te maken dat de gasten hun afval zelf niet goed verwijderen. Vriendelijke groeten, Grietje.H
Mening nr: 303
Datum: 19-10-2003
Geplaatst door: Fam. Kalkman    Stuur Fam. Kalkman een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij komen al 5 jaar op de camping. Worden altijd erg hartelijk ontvangen maken veel uitstapjes. Onze kinderen zijn nu 13 en 15 het zou leuk zijn als er voor deze leeftijd wat meer georganiseerd zou worden(bijv een disco vanaf 12 tot 16 jaar. De broodjes zijn volgens ons niet taai!!!
Mening nr: 268
Datum: 30-08-2003
Geplaatst door: Robert Wantia    Stuur Robert Wantia een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:5
Ik heb er gewerkt deze zomer met mijn vriendin (anitmatieteam), en aan het eind kregen we een week te weinig uitbetaald, want ja "het had ook wel s een dagje geregend". Dat is niet netjes. Ook had mijn vriendin haar been gebroken daar tijdens het werk, maar er is door de werkgever niet 1 keer naar het ziekenhuis gereden. Alleen door gasten van de camping. Alles moest gewoon doorlopen alsof er niks gebeurd was, terwijl wij toch maar met zijn tweeen waren, en op dat moment ik dus alleen. Indirect is mij zelfs gezegd dat ik niet naar het ziekenhuis mocht als ik de spelletjes niet door kon laten gaan. Ook dat is een beetje jammer. De enige reden dat wij daar door hebben kunnen werken is alle hulp die we van gasten op de camping gehad hebben. Ik las hier beneden iets over taaie broodjes? klopt! broodjes die 's ochtends niet verkocht werden werden 's avonds op de grill avond alsnog verkocht, en daarna zelfs gewoon weer in de bak teruggegooid waar de rest ook nog in lag. Vers is anders....
Mening nr: 261
Datum: 25-08-2003
Geplaatst door: v.d. toorn    Stuur v.d. toorn een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:4
Geen camping voor oosterijkse begrippen, slechte sanitair te weinig douche's, kleine plekjes. Het is een echte frikandelle camping.
Mening nr: 251
Datum: 14-08-2003
Geplaatst door: Linda Vrolijk    Stuur Linda Vrolijk een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Camping is op zich is niets mis mee. Leuk zwembad, goed en niet te duur restaurant, eenvoudig, maar acceptabel sanitair. Wij vonden persoonlijk dat er wel erg veel Nederlanders waren. Ik had het idee dat het voor velen een soort tweede "thuis" was. Ook niets mis mee, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar. En inderdaad waren de broodjes behoorlijk taai! De omgeving is schitterend.
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[56]