Gebruiker:  Login

Camping Camping Alpenfreude

WebsitearrowCamping Alpenfreude
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Wertschach 27
Plaats A-9612 St. Georgen im Gailtal
GPS Coördinaten N 46° 36' 24'' , E 13° 35' 25''
(46,60659 / 13,59033)
Telefoon +43/(0)4256/2708
Email camping.alpenfreude@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 170 / 155
Open van/tot 1-mei / 30-september
    Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Alpenfreude Camping Alpenfreude is gelegen in het plaatsje Wertschach, aan de zuidkant van de Gailtaler Alpen met uitzicht op de omliggende bergen biedt deze camping U alle mogelijkheden om te genieten va een onbezorgde vakantie. Door haar ligging biedt onze camping de ideale gelegenheid om te wandelen, fietsen en vissen of om uitstapjes naar Italie (12km) Slovenie (15km). Op de camping worden voor de kleintjes aktiviteiten georganiseerd zoals knutselen, lampionnenoptocht, mini disco etc. Vanaf de camping zijn er bustochten naar Tarvisio, Venetie, de grotten van Postanja of naar andere bezienswaardigheden in Karinthie.

Meningen over Camping Camping Alpenfreude

Mening nr: 1457
Datum: 15-08-2006
Geplaatst door: Jeannet    Stuur Jeannet een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:6
Wij hebben deze camping als matig ervaren. Het zwembad is mooi, maar ook erg koud. De plekken op het 1e gedeelte zijn bijzonder klein. Met een beetje caravan sta je klem tussen de hekjes. Wel met een mooi uitzicht. Omgeving is ook mooi. Je moet veel kilometers rijden als je gebruikt maakt van de attracties met de Karnten Card. De toitetten zijn verouderd en ruiken niet fris. Douches en wastafels zijn wel netjes. In de 2e week van aug. stroomt de camping leeg. Receptie en winkeltje zijn beperkt open. Ook wij hebben ervaring met oud brood! Er is iemand die animatie verzorgt, maar erg spectaculair is dat niet. Er is weinig te doen voor jongeren van 16, zodat ze met z'n allen voor de camping hangen. Geen internet mogelijkheid, ook misten we een weerbericht op het prikbord. Veel van de gasten komen hier al jaren, alsof deze camping de enigste van Oostenrijk is. Niet dus! Wij zullen hier niet snel meer terugkomen, ook vanwege het slechte weer. In het restaurant was de kachel uit toen we wilden schuilen voor de regen en de kou (11 gr, ondergelopen tent)
Mening nr: 1404
Datum: 06-08-2006
Geplaatst door: gj kleinhaneveld    Stuur gj kleinhaneveld een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
wij hebben deze camping beslist niet als fijn en leuk ervaren. De camping eigenaren zijn niet aardig, laten je merken dat je al gauw te veel vraagt. Wij hadden een caravan gehuurd van hen, toen wij kwamen was de caravan erg vies en het ontbrak aan veel dingen zoals glazen, afvalemmer, dienblaadje of iets en nog veel meer. Bij mooi weer ging het nog maar toen begon het te regenen en bleek alles lek te zijn .De caravan en de voortent lekten en na drie dagen regen hadden we dus ook echt allles maar dan ook alles drijfnat . Er was geen oplossing voor het probleem dus zijn we maar vertrokken naar huis. Ik wil niet zeggen dat de camping slecht is, er is een mooi zwembad en er wordt best wel wat georganiseert maar voor jeugd tot 16 jaar'. het is ook moeilijk voor nieuwe gasten om er bij te komen want iedereen kent elkaar. Dus voor ons geen alpenfreude weer.
Mening nr: 1322
Datum: 16-06-2006
Geplaatst door: Demi   
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hallo, ik ben Demi ! Ik ben al vanaf mijn geboorte op deze camping geweest en vind het super leuk. Mijn ouders hebben dit jaar (als we dus gaan) een jubileum en dat wordt vast heel leuk. Het is een super camping -voor mij dan- en we maken er elk jaar weer een spectaculair jaar van. Ik kan geen jaar over slaan, om eerlijk te zeggen denk ik dat ik er als ik later groot ben er ook vast een keer heen zal gaan. Het is gewoon gaaf daar. We hebben het zo ver gekregen, mensen uit ons eigen dorp ermee toe te sleuren en nu dit jaar gaat familie van hun ook mee.! Zelfs mijn opa gaat mee, ook al is ie alleen, we agaan hem allemaal aanmoedigen want hij gaat dit keer alleen kamperen, want mijn oma is pas overleden. Maar dit jaar wordt het weer een feest !! Zeker weten !!!! Groetjes Demi (10jr.)
Mening nr: 1300
Datum: 26-04-2006
Geplaatst door: kelly    Stuur kelly een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hallo ik ben kelly en ik ben 12 jaar. Ik zal mijn mening geven over deze camping: Ik vind de camping harstikke leuk!! Er is veel te doen, het zwembad is heel erg opgeknapt. Voor jongeren van 15 en ouder is ook veel te doen in de omgeving. Wij gaan dit jaar voor de 7e keer naar de camping alpenfreude!!! en ik moet zeggen ik verheug me er altijd weer heeel erg op!!!! Groetjes kelly
Mening nr: 1183
Datum: 14-09-2005
Geplaatst door: Lidia Bakker    Stuur Lidia Bakker een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
wat een kutcamping! Beheerders, want dat zijn het, gedragen zich niet als gastheer en gastvrouw. Zijn erop uit om in korte tijd zoveel mogelijk geld te vangen.
Mening nr: 1117
Datum: 18-08-2005
Geplaatst door: Yvonne de Meer    Stuur Yvonne de Meer een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:7
Robert moet niet zeuren, dat had hij ter plekke moeten gaan doen.
Mening nr: 964
Datum: 23-06-2005
Geplaatst door: lotte van rhenen (15jr)    Stuur lotte van rhenen (15jr) een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
hallo allemaal. ik ben in 2002 op deze camping gewees. samen met de familie vd heuvel ook met hetty en ruud inda en emie die kennen jullie vast wel ik vond het zeker een geslaagde vakantie heb het supper naar me zin gehad. ik hoop toch nog een keer terug te komen op deze camping. het is bijv al best langgeleden dat ik camilla heb gezien. iedereen de groetjes daar. hier krijgen jullie de groeten uit leersum!!
Mening nr: 941
Datum: 02-06-2005
Geplaatst door: Kim de Groot    Stuur Kim de Groot een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: april - juni  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:6
Ik ben vroeger 13x op deze camping geweest en ga er zeker nog een keer naar terug. Heb het als kind altijd heel erg naar mijn zin gehad en ja de camping is echt Nederlands, sanitair is wat verouderd, plaatsjes misschien niet groot, maar het is wel altijd heel gezellig. Op dinsdag de BBQ avond, veel vertier op het terras op bepaalde avonden, groot zwembad en een goed restaurant. De pluspunten wegen toch zwaarder dan de mindere punten van deze camping vind ik en daarom keer ik er zeker nog een keer naar terug. Omgeving is echt super als je van wandelen houdt! Kortom, een geweldige camping als je niet hele hoge verwachtingen hebt van luxe (ps mijn ouders komen er al 21 jr)
Mening nr: 660
Datum: 16-08-2004
Geplaatst door: Gerard Flater    Stuur Gerard Flater een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Naar aanleiding van de reactie gegeven door de fam. Sanders wil ik het volgende kwijt: * De camping heeft wel degelijk een receptie * De berg afval hebben "wij" er zelf neer gegooid en wordt geregeld verwijderd * Het zwembad is elke dag tot 20.00 uur geopend * De broodjes waren elke dag vers al zou ik persoonlijk liever hebben gezien dat er twee verkooper/sters aanwezig zouden zijn * De rioollucht is naar aanleiding van de veranderingen binnen Europa verbetert * Wat betreft het animatie-team, er heeft er zich een teruggetrokken waardoor alles door een persoon moest worden geregeld Verder valt mij op dat binnen dit forum vreemde dingen gebeuren. Wanneer ingezonden brieven zijn geplaatst en deze worden door uw team niet gehonoreerd dan verdwijnen ze als lucht voor de zon... Naam: Dhr. Fam. Sanders Mening over het jaar: 2003 E-mail: efkes@tiscali.nl Periode van het jaar juli-augustus Datum van inzending 9-8-2003 Algemene indruk: 6 Reactienummer 237 Technische staat van het sanitair: 6 Wij zijn dit jaar voor het eerst aan het kamperen geslagen. Lieseregg (Seeboden) en Alpenfreude (Wertschach) hebben we hiervoor uitgekozen. Lieseregg was een toppertje. We reden over de prachtige Windische Höhe naar Alpenfreude maar het is wel even chillen als je aankomt en op de parkeerplek een enorme berg troep vindt. Afval wel te verstaan. Niet bepaald een mooi welkom. Dan zoek je een receptie die er niet is, ook vreemd natuurlijk. Verder is er een gigantisch groot (en koud) zwembad. Voor de kids top natuurlijk. De campingwinkel is maar een paar uur per dag open, we waren misschien verwend met "allways open" bij Lieseregg, maar dit is toch wel erg vreemd. Trouwens hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar de broodjes zijn 's-morgens niet vers wat erg jammer is want die sämmeln zijn altijd zo lekker. De toiletten krijgen van ons een 6 want het rook er niet fris en de spinnewebben komen op je af zogezegd. Op de camping hangt trouwens altijd een beetje een stank lucht van alle septic tanks die onder de camping gegraven zijn en waar je de putdeksels op de camping van ziet (in ons geval zelfs onder onze tent!). Voor de kinderen was er animatie, maar dat vond ik niet veel voorstellen, maar dat kwam misschien ook door de hitte. De omgeving is prachtig, maar binnen wandelafstand is er niet zo veel te doen (8km naar Nötsch) je hebt er echt wel de auto bij nodig. Op de camping komen 100% Nederlanders, ze hebben er patat, fricadellen ed. voor de echte die-hards. www.activeholland.com
Mening nr: 424
Datum: 20-03-2004
Geplaatst door: Geert Fluitsema    Stuur Geert Fluitsema een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wanneer je alle berichten achter elkaar door leest kom je tot de eindconclusie dat we te maken hebben met een redelijk tot goede camping waar je een prettige vakantie kunt gaan vieren. Soms zijn mensen enorm enthousiast, een enkele keer teleurgesteld. Je kan het nooit een ieder naar z`n zin maken. Campinggasten zijn over het algemeen gauw tevreden. Wel moet ik opmerken dat we "thuis" best verwend zijn. Dit kan je eenvoudig weg niet verwachten van deze camping. Neem de soberheid voor wat het is. En geniet van de drie weken vakantie. Vriendelijke groeten, G. Fluitsema Roermond
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[47]