Gebruiker:  Login

Camping Camping Alpenfreude

WebsitearrowCamping Alpenfreude
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Wertschach 27
Plaats A-9612 St. Georgen im Gailtal
GPS Coördinaten N 46° 36' 24'' , E 13° 35' 25''
(46,60659 / 13,59033)
Telefoon +43/(0)4256/2708
Email camping.alpenfreude@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 170 / 155
Open van/tot 1-mei / 30-september
    Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Alpenfreude Camping Alpenfreude is gelegen in het plaatsje Wertschach, aan de zuidkant van de Gailtaler Alpen met uitzicht op de omliggende bergen biedt deze camping U alle mogelijkheden om te genieten va een onbezorgde vakantie. Door haar ligging biedt onze camping de ideale gelegenheid om te wandelen, fietsen en vissen of om uitstapjes naar Italie (12km) Slovenie (15km). Op de camping worden voor de kleintjes aktiviteiten georganiseerd zoals knutselen, lampionnenoptocht, mini disco etc. Vanaf de camping zijn er bustochten naar Tarvisio, Venetie, de grotten van Postanja of naar andere bezienswaardigheden in Karinthie.

Meningen over Camping Camping Alpenfreude

Mening nr: 2012
Datum: 04-01-2009
Geplaatst door: Fam Z    Stuur Fam Z een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:4
Wij zijn in augustus 2008 met 2 kleine kinderen op de camping geweest. Stonden op een extra grote plek. Helaas stonden de bomen in de weg waardoor de luifel er niet aan kon, erg jammer. Sanitair slecht en weinig, op ons gedeelte was maar 1 douche per +/- 8 caravans. Helaas was er schijnbaar ook een probleem met de boiler waardoor we geen normaal warme douche hebben gehad die 3 weken.geen hokjes om je te wassen, wat met kinderen handig is,m geen wc papier en zelfs GEEN warm water voor de afwas terug naar 1900. Animatie was echter prima!!! Stefan en Marieke hebben de kinderen erg goed vermaakt en zelfs buiten de animatietijden hadden ze aandacht voor de kinderen. en dan ook heel jammer een KOUD zwembad. de kinderen hebben er bijna niet in gezwommen en als ze dat deden kwamen ze er met blauwe lippen uit. Was schijnbaar ook iets aan kapot (maar het xwembad maken, ho maar). Restaurant zeijn we zelfs niet eens binnen gegaan na al deze ervaringen.De omgeving was prachtig., heerlijk klimaat en veel leuke dingen te doen. Ook restaurantjes genoeg waar je lekker een hapje kan eten, allen hebben speeltuintjes. Dit njaar weer terug mnaar wel op een andere camping.
Mening nr: 1981
Datum: 23-08-2008
Geplaatst door: Bums    Stuur Bums een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:2
Kwaliteit v/h sanitair:2
Nog nooit eerder heb ik Oostenrijk ZO SLECHT vertegenwoordigd gezien als op deze camping. Binnen een uur hadden wij de naam Alpenfreude al veranderd in AlpenBAGGER. Het is er armoedig, vies, alles scheef (neuswiel moet ingegegraven worden om echt te kunnen staan, als je al op de plek kunt komen...), als je tegen een hekje blaast, valt het om, de wasbakken zien eruit alsof er door 10 man uitbundig in overgegeven is na een avond fors stappen, toiletpapier ontbreekt, voor afwassen moet je muntjes kopen, de eigenaren zijn SUPER onvriendelijk en ongeinteresseerd, de horeca smerig, onderhoud van terrein heeft men nog nooit gehoord, etc., etc. Het enige waar men de hele dag druk mee bezig was, was het onderhoud van het zwembad (bleek echter voor een gedeelte van de gemeente te zijn, dus ze moesten wel). En dan zwijg ik nog over het afval: de dag van aankomst lag er zoveel afval dat wij dachten "Goh, dit zou best eens opgeruimd mogen worden", maar tot onze verbazing werd deze vuilnisbelt pas 6 dagen later leeggehaald... En dan begrijpen ze niet dat wij - ECHT WAAR - krankzinnig zijn geworden van de vliegen (op enig moment heb ik er 47 doodgeslagen in een uur tijd). De keer dat we in het restaurant gegeten hebben, zijn we kokhalzend vertrokken, omdat overal en met name op ons eten de vliegen zaten. Toen wij bij vertrek (de enige reden dat we niet meteen rechtsomkeert hebben gemaakt, is vanwege de kinderen. We hadden ze een camping met zwembad beloofd en de teleurstelling zou echt te groot zijn geweest als we ze dit afgenomen hadden) melding maakten van al het bovenstaande, werd er zeer ongeinteresseerd gedaan. Met mijn mededeling dat wij nooit meer op deze camping terug zouden komen, was de reactie van de eigenaar: "Gelukkig". Meneer en mevrouw moeten eens een voorbeeld nemen aan hun Oostenrijkse collega's, vol hoffelijkheid, vriendelijk en behulpzaam. Anders kan hij zijn vuilstort snel sluiten...
Mening nr: 1948
Datum: 13-08-2008
Geplaatst door: Frans de Graaf    Stuur Frans de Graaf een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:4
Via de ANWB gids hadden we deze camping gevonden, het leek ons leuk, maar hadden wel twijfels omdat het sanitair door de ANWB slecht beoordeeld was. Eenmaal aangekomen troffen we een houten gebouw aan waarin de receptie, snackbar, restaurant en campingwinkel bevinden. Het zag er allemaal wat als vergane glorie uit, met name omdat de vlaggen van de verschillende landen verbleekt waren en er een geknakt was. De plaatsen waren naar onze mening veel te krap. Ode aan alle mensen die hun caravan tussen die hekjes hebben weten te manoeuvreren. Het sanitair dateert uit de jaren 80 en er is géén wc-papier. We zijn dan ook niet op deze camping gaan staan, maar op de boerencamping die er vlakbij ligt. Deze stond vol met mensen die niet op Alpenfreude zijn gaan staan. Wel hebben we gebruik gemaakt van het zwembad (tegen betaling) het water was erg koud, maar dat went snel. De campwinkel hebben we niet gebruikt, want die was meer gesloten dan open. En de kwaliteit van de snackbar was ronduit slecht. Vraag je een patat met kroket en frikadel, dan wordt alles opeenvolgend gebakken en als je dan aangeeft dat de patat na 8 minuten wachten koud en slof is geworden, wordt doodleuk aangegeven dat dat best meevalt?!?. Via de snackbar had ik ook een doorkijk naar de keuken van het restaurant en dat heeft mij ertoe besloten geen gebruik te maken van het restaurant. Kortom vergane glorie, wat wel de potentie heeft om een topcamping te zijn. Maar zolang de heg met een bosmaaier wordt gesnoeid verwacht ik niet dat dit snel gebeurd.
Mening nr: 1857
Datum: 24-02-2008
Geplaatst door: Ko en Suzan Overbeeke, Bartjan en Els Luteijn    Stuur Ko en Suzan Overbeeke, Bartjan en Els Luteijn een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:6
We hebben verschillende meningen gelezen op deze site. We vonden dat we niet langer konden wachten om ook even onze mening te uiten. We hopen dit jaar(2008) voor de 3de keer naar Alpenfreude te gaan. We werden zo gastvrij ontvangen op een warme dag in 2007! Er werd de tijd genomen om een mooi plekje te kiezen. Daarna kregen we een frisdrank aangeboden. We kozen een plek op het oude gedeelte, waar je kon kiezen uit zon/schaduw en kleine/grotere plaats. We hebben leuke kontakten gehad met Joop en Riet, SUPER! Het sanitair was in het oude gedeelte verouderd, maar zou eind 2007 aangepast worden. Het schoonmaakpersoneel was twijfelachtig. Wat een rust en ruimte op ons plekje,'s nachts nooit warm.. In de omgeving is veel te doen en te beleven. Zeker met zo'n Kärntencard! Dus hebben we nu weer al zin om te gaan.......! Groeten uit het Zeeuwse!
Mening nr: 1831
Datum: 25-12-2007
Geplaatst door: mooij c    Stuur mooij c een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:2
zer slechte ervaring voor ons zwembad ijskoud sanitair stonk altyd ,ook na schoonmaak ,kwam ook door de regen . kom er nooit meer
Mening nr: 1829
Datum: 17-12-2007
Geplaatst door: Mia Klein    Stuur Mia Klein een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij komen al een aantal jaren naar deze camping, het bevalt heel erg goed! super ligging voor diverse uitstapjes, heel mooi zwembad, vriendelijke mensen en de vernieuwde sanitair is echt een pluspunt! restaurant op de camping en in naastgelegen dorpje zijn erg goed, veel keuze en goed bereid. vooral de grillavonden (woensdag) zijn gezellig, onder het genot van een lekker stukje vlees en een drankje met elkaar naar de livemuziek luisteren. onze kinderen vermaken zich er net zo goed als wij, dus we gaan aankomende jaren zeker weer terug naar Alpenfreude! we hebben er nu al weer zin in!
Mening nr: 1725
Datum: 14-08-2007
Geplaatst door: Fam van Amstel    Stuur Fam van Amstel een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hallo vakantiegangers, Het was weer toppie op deze camping. Het is een eenvoudige camping en je moet het echt zelf doen. Daarom is het voor mensen die hun eigen plezier maken een perfecte camping. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden, maar gelukkig geen druk gedoe met allerlei spelletjes en animatie die de gehele dag duurt. Kom nu al regelmatig terug op deze camping en heb veel contacten bij de lokale bevolking. Maak veel uitstapjes maar ga ook vaak relaxen op het terras of bij het zwembad. Er is een winkeltje die voldoet voor deze camping, het leuke is dat er regelmatig nieuwe mensen komen waarmee ik in contact kom. Met andere woorden hou je van gezellig, leuk en niet complex dan is dit perfect.
Mening nr: 1718
Datum: 12-08-2007
Geplaatst door: Fam. Lancee    Stuur Fam. Lancee een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Dit jaar voor het eerst op vakantie geweest op camping alpenfreude wij hebben ons prima vermaakt op deze camping en gaan zeker volgend jaar weer .het klopt dat de huurcaravans oud zijn maar ze zijn wel in prima staat en goed onderhouden het winkeltje is klein en vrij duur maar ook dat is niet bijzonder dat is over het algemeen het geval bij winkeltjes die op campings en attractieparken gevestigd zijn maar ook logisch omdat deze winkeltjes bij de groothandel in minder grote hoeveelheden inkopen en dus ook minder korting krijgen dan grootwinkelbedrijven die in bulk kunnen inkopen (ben zelf werkzaam bij een groothandel) maar op korte afstand in het dorpje notch kan je al je benodigde boodschappen doen bij verschillende supermarkten (3) wat betreft het zwembad dat is niet verwarmd maar dat word gewoon netjes vermeld bij het inchecken ' de beheerders waren erg vriendelijk en ik kon bij hun terecht met al mijn vragen. en ja het is een camping met meerendeels nederlandse gasten waar ook veel typisch nederlandse producten te krijgen zijn maar daar kies je vantevoren voor . kortom wij hebben een topvakantie gehad en wij gaan zeker weer
Mening nr: 1645
Datum: 19-07-2007
Geplaatst door: jan de vries    Stuur jan de vries een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping is echt gezellig elke woensdag avond speelt er een bandje en voor kinderen wordt er elke dag wat georganiseert wc en douches zijn allemaal vernieuwd en schoon zwembad is ook nieuw en heel erg mooi en kind vriendelijk de receptie is niet altijd open maar je kunt altijd terecht bij het personeel en die helpen je direct de caravans en het bungalo huis die je kan huren is niks maar als je gewoon met eigen middellen gaat camperen is alles perfect de camping is 100% nederlands er zijn zelf frikandellen en kroketten te koop.. het restaurant is niet geweldig maar het eten is wel goed in de omgeving is heel veel te doen Italie en Slovenie ben je zo en uitzicht is prachtig. Er zijn veel mensen die elk jaar weer komen maar dat vind ik niet gek want ik denk dat ik ook weer ga volgend jaar Groetjes jan
Mening nr: 1523
Datum: 03-12-2006
Geplaatst door: wilgenborg    Stuur wilgenborg een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:2
Kwaliteit v/h sanitair:3
Nou ik wil nog even wat kwijt voor dat iedereen weer gaat boeken. Ga niet naar deze camping,want het is waardeloos. wij hadden een zomerhuisje gehuurd de enige op de camping op een paar oude caravans na wat ze verhuren. Nou je hebt beslist geen plekje waar je kunt zitten dus ben je genoodzaakt binnen te zitten. het is verschrikkelijk afthans en oud en vies. De campinghouders zijn erg onaardig vooral mevr, vind al gauw dat je te veel vraagt. de eerste kennismaking is aardig maar daarna moet je niet meer wat vragen. Annimatie is niks. Zwembad alleen lekker bij 30 graden, anders veel te koud. Wnkel is niets en wat er is is superduur.Brood is taai en zacht. Het restaurant is ook niets waard. je krijgt alles ongeveeer 10 min. na elkaaar zodat je allleen zit te eten. Wij gaan nooit meer naar Alpenfreude en ik hoop dat U dit leed bespaart blijft.
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[24]