Gebruiker:  Login

Camping Camping Alpenfreude

WebsitearrowCamping Alpenfreude
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Wertschach 27
Plaats A-9612 St. Georgen im Gailtal
GPS Coördinaten N 46° 36' 24'' , E 13° 35' 25''
(46,60659 / 13,59033)
Telefoon +43/(0)4256/2708
Email camping.alpenfreude@aon.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 170 / 155
Open van/tot 1-mei / 30-september
    Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping Alpenfreude Camping Alpenfreude is gelegen in het plaatsje Wertschach, aan de zuidkant van de Gailtaler Alpen met uitzicht op de omliggende bergen biedt deze camping U alle mogelijkheden om te genieten va een onbezorgde vakantie. Door haar ligging biedt onze camping de ideale gelegenheid om te wandelen, fietsen en vissen of om uitstapjes naar Italie (12km) Slovenie (15km). Op de camping worden voor de kleintjes aktiviteiten georganiseerd zoals knutselen, lampionnenoptocht, mini disco etc. Vanaf de camping zijn er bustochten naar Tarvisio, Venetie, de grotten van Postanja of naar andere bezienswaardigheden in Karinthie.

Meningen over Camping Camping Alpenfreude

Mening nr: 2210
Datum: 12-08-2010
Geplaatst door: anoniem    Stuur anoniem een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:5
Gezellige, gemoedelijke camping! De mensen die al jaren komen zijn vriendelijk en je hoort er meteen bij! Sanitair is oud, maar wel goed schoongemaakt. De douches heerlijk warm en je hebt een goede straal! Animatie team dit jaar, super slecht! Ze mogen wel betere aannemen, spokentocht werd georganiseerd door vaste gasten van de camping. Wat ze goed deden. Verder super mooie omgeving en zeer aan te raden om naar toe te gaan!
Mening nr: 2209
Datum: 11-08-2010
Geplaatst door: Van Dyck Eddy    Stuur Van Dyck Eddy een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik heb even de meningen door gelezen, van al dit negatieve heb ik zelf niets van gemerkt. Ik ga zelf terug op 14/08/2010 voor mijn 2e maal en hoop dat het zo tof is als in 2009. Groetjes
Mening nr: 2207
Datum: 04-08-2010
Geplaatst door: bezoeker alpenfreude   
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:2
Kwaliteit v/h sanitair:3
Het is een prachtige omgeving en er is veel te doen. Maar daar is ook alles mee gezegd ook. De camping gaat met het jaar achteruit. Met stip op 1 is dit jaar het slechtste animatieteam in tijden. Weinig leuke dingen, een spokentocht met maar 5 posten, een recreatieboekje wat er niet uit ziet. Dit is echt het slechtste jaar van de afgelopen tijd met het grootste dieptepunt: Het animatie team! Verbeter en vernieuw de boel. En zorg voor een goed animatie team. Het is ongelooflijk als je hoort dat 1 van de 2 dames een kind heeft uit gescholden omdat het niet helemaal luisterde. Je kan een kind op verschillende manieren wat bijbrengen maar niet zo!
Mening nr: 2200
Datum: 01-08-2010
Geplaatst door: hanneke en jean-paul    Stuur hanneke en jean-paul een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
wij zijn net weer terug in nederland en door deze site was ik best wel wat huiverig van wat ik daar zou aantreffen nou ik kan jullie zeker zeggen dat al die negatieve reacties hier grote bullshit zijn ! iedereen was daar vriendelijk en zeer zeker de beheerders alles was schoon en netjes de bediening in het restaurant was top zeer snel en het eten lekker wij hebben daar een hele fijne week gehad een grote pluim voor de fam.van de linden hoor en voor al die negatievelingen hier blijf gewoon thuis voortaan !!!
Mening nr: 2072
Datum: 09-08-2009
Geplaatst door: Erna van der Lee    Stuur Erna van der Lee een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Dit jaar was onze huldiging voor de 20ste keer, de klok hangt op een duidelijke plaats in de woonkamer.Mijn ouders, onze buren op de camping, zijn zelfs gehuldigd omdat ze er voor de 40ste keer zijn. Het sanitair is best oke, in Engeland daar is het smerig. Het eten in de kantine was prima in orde.Wanneer je op het terras een pizza besteld, ja dan duurt het wel een tijd. De grootte van de plekjes valt best wel mee, de mensen kopen echter steeds grotere caravans. De omgeving is werkelijk fantastisch, ik wou dat ik thuis zo'n uitzicht had. Dat het sanitair soms niet zo netjes is komt vaak door de mensen zelf, als je ziet wat er soms gebeurd, doen ze dat thuis ook ? Wij willen volgend jaar zeker weer terugkomen.
Mening nr: 2040
Datum: 04-06-2009
Geplaatst door: pjotter    Stuur pjotter een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:2
Wat een drama camping is dit, het zwembad wordt vast gevuld met smelt water, voor je plezier ga je hier niet zwemmen of je wil graag aan zelf kastijding doen. De plekken zijn afgezet met een gammel oud houten hekje, veel grass is er niet te bekennen en het sanitair is jaren oud en echt fris kan je het er niet noemen. mensen er is zoveel moois in Oostenrijk.
Mening nr: 2039
Datum: 03-06-2009
Geplaatst door: De Groot    Stuur De Groot een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping is echt een aanrader de omgeving is schitterend en camping is gemoedelijk en mooi. Zwembad is mooi en er is een animatie team aanwezig.
Mening nr: 2037
Datum: 12-05-2009
Geplaatst door: Geerdink    Stuur Geerdink een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
Mijn vriend komt al zolang hij zich kan herinneren naar Alpenfreude, sinds een aantal jaren ben ik ook 'verslaafd' geraakt aan Oostenrijk en Alpenfreude. Ieder jaar hebben we een heel leuke vakantie en genieten we van de prachtige omgeving, de heerlijke keuken en de camping. Het zwembad is super! Vanuit de camping kun je veel mooie en interessante tripjes maken. In de voorgaande reacties wordt gesproken over een vies en oud sanitair; dit is achterhaald, want het sanitair is onlangs goed opgeknapt en wordt voldoende schoongemaakt. Wat veel mensen vaak vergeten is dat je het ZELF natuurlijk ook schoon moet achterlaten, anders kan men er ook niet tegen poetsen... kortom; een geweldige camping met leuke gasten en personeel!
Mening nr: 2025
Datum: 06-03-2009
Geplaatst door: Sonja Rondberg    Stuur Sonja Rondberg een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Afgelopen jaar op deze camping geweest, vond het echt een familie camping. Wat ik jammer vind is dat mensen altijd wel iets te klagen moeten hebben. Al heb je een camping met 8 sterren. Een feit is dat mensen niet door hebben dat ze zelf het sanitair VIES maken of niet op hun kinderen letten. Ik heb zelf ook kinderen en ze altijd van kleins af aan geleerd bij het toilteren achterom te kijken. Dit doe je thuis toch ook ? Het is maar net hoe je het bekijkt .Dat het personeel onvriendelijk moet zijn volgens mensen, spreek ik tegen ze zijn uitermate vriendelijk en spannen zich altijd in om dingen te verhelpen waar mogelijk is en blijven ten alle tijden rustig en vriendelijk !!! Mensen die altijd wat te zeuren hebben moeten zelf maar eens een camping beginnen en dan nog eens goed hun eigen mening lezen op deze site als blijkt dat ze het beter kunnen! Sorry, dat ik misschien zo fel reageer maar moest het wel even kwijt. Nu over de camping .... het sanitair is misschien wat oud maar wel schoon echter wc papier wat er niet hangt, is denk ik om reden gedaan dat vaak kinderen ermee aan de wandel gaan waardoor de wc verstopt kan raken. Toch moet men ook stil staan bij een familiecamping en geen massa camping. Ik vind het een gemoedelijke camping en ga er zeker nog een keer terug en de sfeer moet je zelf maken met de mensen om je heen en een positieve instelling !!
Mening nr: 2023
Datum: 15-02-2009
Geplaatst door: Fam M    Stuur Fam M een e-mail over Camping Camping Alpenfreude
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:3
Deze camping verdient niet het predicaat ANWB camping te zijn. De opsomming van feiten zoals onder vermeldt kan ik mij bij aansluiten. Zonder meer is het zwembad schoon te noemen. Echter de water temperatuur is dusdanig laag dat je je kinderen hiernaar mijn idee niet in mag sturen.Ikzelf ben duiker van professie maar ook voor mij was dit te fris. De plaatsen zijn nauwelijks groot genoeg voor hedendaagse caravans en de voorzieningen op het animatie team na zijn niet meer van deze tijd. Kortom na een 4 tal dagen zijn we vertrokken naar een andere camping. Voor mij geen Alpenfreude meer im Gailtal.
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[64]