Gebruiker:  Login

Camping Camping am Waldbad

WebsitearrowCamping am Waldbad
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Dellach 18
Plaats A-9772 Dellach im Drautal
GPS Coördinaten N 46° 44' 22'' , E 13° 4' 49''
(46,73955 / 13,08041)
Telefoon +43/(0)4714/234 18
Email info@camping-waldbad.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 215 / 215
Open van/tot 30-april / 1-oktober
    Zwembad    Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping am Waldbad In het zuidwesten van Kärnten, direkt aan de Drauradweg gelegen en vlakbij het modernste avonturen zwembad ligt in een mooie omgeving de mooiste camping van Oostenrijk – “Camping am Waldbad” omgeven door bos en weiden ligt de familie vriendelijke camping ver van verkeerslawaai enz in een parkachtige sport en vrijetijds centrum. Het gehele complex is fraai beplant en verzorgd. Het miditerrane klimaat nodigt u uit in het verwarmde avonturen zwembad met waterglijbaan. Whirlpool en massagebank. Het ultra moderne uitgeruste avonturenbad met 2 zwembaden, 2 kinderspeelbaden en een kinderspeelplaats staan kostenloos ter beschikking van onze gasten.Verdere vrijetijds bestedingen verzorgd door een animatie team.

Meningen over Camping Camping am Waldbad

Mening nr: 1467
Datum: 19-08-2006
Geplaatst door: Appie    Stuur Appie een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Prima camping. Schoon netjes en vriendellijke medewerkers. Wij zijn hier voor de eerste maal heen geweest. Als er toch iets op aan te zijn merken is het wel de kleine campingplaatsen. Maar wanneer iedereen zijn auto op de zeer dichtbijzijnde parkeerplaats zou stallen heeft een ieder meer ruimte. Voor onze kinderen 8 en 12 jaar was er genoeg te doen: Voetbal, een zeer mooi zwembad, tafeltennis enz enz. Het enige minpunt is dat je overal wel ver van af zit, wat betekend dat er veel gereden moet worden.
Mening nr: 1445
Datum: 12-08-2006
Geplaatst door: Fam.Aben    Stuur Fam.Aben een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Mooie camping voor jong en oud, sanitair is oké en de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, dit geld ook voor de plaatselijke bevolking die zijn heel verweven met de camping dat is een groot pluspunt. Zeer waarschijnlijk gaan we volgend jaar weer naar deze camping (derde keer) Nog wat tips: Neem voldoende verlengsnoer mee dit jaar had ik de volle 20m nodig Schaf de Karinthiekaart aan je kan dan in een hoop dingen gratis of voor een fikse korting er is genoeg te doen/zien. Fam.Aben
Mening nr: 1396
Datum: 05-08-2006
Geplaatst door: Nico    Stuur Nico een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Prima camping, erg mooi zwembad voor (heel)jong en oud! Sanitair is prima. Kom je echt voor je rust, reserveer dan een plaats in het midden van de rijen 171-206. Geen last van zwembad en veger en ook geen last van sommige stamgasten die in kleine groepen aan het einde van de laantjes staan. Reserveringsproblemen hadden we niet en ook niet gehoord. Camping leiding is erg behulpzaam. Voor uitjes in de directe omgeving moet je gewoon de stamgasten vragen. Zij hebben inmiddels de leukste, mooiste en spannenste plekjes / routes gevonden. Nog bedankt voor de tips!
Mening nr: 1367
Datum: 28-07-2006
Geplaatst door: Marije     Stuur Marije  een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij hebben vier keer op deze camping gestaan. Wij vinden het een hele mooie camping . Heel erg schoon, mooi zwembad en het staat in een mooie omgeving. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Deze camping is zeker aan te raden !
Mening nr: 1341
Datum: 11-07-2006
Geplaatst door: Cindy    Stuur Cindy een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ik kom dit jaar voor de 14e x op de camping dat wil zeggen dat ik daar al vanaf me 2e sta. Nog nooit problemen ergens mee gehad! inderdaad moet ik toegeven dat dit jaar met de camping de reservering een beetje fout zijn gegaan, maar dat komt door de overname en dat is met dit jaar al een groot stuk verbeterd. Dat er geen toezich is op het zwembad is ook onzin die loopt er altijd rond en dit jaar wordt dit zelfs weer meer omdat vrienden van mij uit dellach zelf hun diploma's hebben gehaald en als badmeester gaan werken. De jongeren drukte valt ook mee. 's avonds zijn er inderdaad irritante bij maar die worden ook echt wel op hun plaats gewezen en anders wordt de politie gewoon ingelicht daar zijn ze ook neti moeiljk in hoor. Als er nou echt mensen zijn die ervoor zorgen dat mensen het naar hun zin hebben zijn het echt wel de dellachers, ze proberen het altijd aangenaam te maken voor iedereen. Ook zag ik dat er iemand iets zei over de vaste mensen die daar komen en dat je daar niet tussen kon komen. Onzin ieder jaar zijn er nieuwe mensen waaronder ook jongeren en die worden gewoon meegenomen in de groep. Maar sommigen mensen hebben ook geen eigen iniatief. Het enige wat ik slecht vond dit jaar is dat er een Nederlandse familie het restaurantje regelde op de camping dat hoort niet dat moeten inderdaad oostenrijkers zijn, maar dat is hun ook wel duidelijk gemaakt en zoals ik heb vernomen komen die mensen ook niet meer terug en staan er weer oostenrijkers in. zo dit wou ik even kwijt. Dellach is in de winter herfst en zomer mijn thuis en iedereen is daaar aardig voor je en proberen alles voor je te doen.
Mening nr: 1319
Datum: 08-06-2006
Geplaatst door: bjorn groenewegen    Stuur bjorn groenewegen een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ik ben al een aantal keer op de camping geweest en weet dat er altijd dingen zijn dat je over kan klagen, vooral wij hollanders. Maar je moet niet vergeten wat hun gewoontes zijn. Wij hebben daar een aantal kennissen in en om dellach. dus ik weet waar ik over praat. De mensen op de camping doen hun best en ze hebben het goed voor elkaar, het is er gezelllig, er hangt een goede öosterijkse sweer.... Waarom is het zo'n probleem met reserveren?? iedereen vind het een top camping!!! Tot in dellach am drautall
Mening nr: 1234
Datum: 01-01-2006
Geplaatst door: Bram    Stuur Bram een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode:   2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hiebij wil ik even reageren op de ingezonden mening van Dhr. A.M.v.Harselaar. Wij staan zelf al zo'n 8 jaar in Mei en in de zomervakantie op de camping bij Dellach. In de herfst in een appartement om toch de gezelligheid mee te maken. Het is inderdaad nog nooit slechter geweest als dit jaar met reserveringen, maar dat komt vooral door de vernieuwingen en de nieuwe beheerder. De gemeentewerkers ( Gunther, christiaan enz.. )die de camping als het ware runnen kunnen hier niks aan doen. Ook spreekt Dhr. Harselaar van clanvorming onder de jeugd. Wij ( de jeugd die er al veel vaker komen ) hebben dit jaar veel meer nieuwe gezichten gezien als anders naar mijn idee, en deze zijn ook allemaal wanneer ze behoefte hadden opgenomen in de gezelligheid. De drukte na 20.00 vindt ik wat overdreven. Het is logisch dat jeugd wat drukker is als er voor hun niks te doen is op de camping op die tijd. HIerdoor gaat bijna alle jeugd om 21.00 van de camping en richting het dorp Dellach. Om hier bij Robert in de plaatselijke pizzaria een biertje te nuttigen etc. of op woensdag, vrijdag of zaterdag in de Holle waar het ook altijd wel gezellig is. Op de camping gelden regels dat het tussen 22.00 en 6.00 stil moet zijn op de camping, en dan is de slagboom ook dicht. over 21.00 valt na mijn idee dus niet te klagen. Maar aangezien de jeugd weg gaat moeten ze ook op een bepaalde tijd weer terug komen dus ja, af en toe is daar wat geluid bij op een laat tijd stip. Echter wanneer dit te erg is is de nachtwaker snel buiten en stuurt iedereen weg. Het bijkomend probleem waar deze meneer van spreekt over dat de jeugd uit Dellach zelf ook tot last zorgt, lijkt mij wat overdreven. Persoonlijk ken ik redelijk wat jeugd uit Dellach die overdag komen zwemmen of tafeltennisen enz, en dit maakt de camping alleen maar gezelliger omdat je zo ook eens andere contacten maakt. Voor deze jeugd geldt hetzelfde ( als ze savonds nog op de camping zijn) dat ze om 21.00 met de groep nederlanders mee gaan naar het dorp of richting huis keren. Van mij krijgt de camping dus niks als lof en wij zullen zeker nog jaren terug komen ( al heeft dat ook andere redenen dan de super camping ;) ) Ik wil nog wel even zeggen dat ik natuurlijk begrip heb voor mensen die voor hun rust komen. Maar die mensen moeten wel snappen dat daar waar jeugd is, lawaai kan zijn. Op zo'n populaire en super gezellige camping 3 weken rust willen hebben is gewoon onmogelijk. wanneer iemand zo'n vakantie wenst kan hij/zij beter niet naar Dellach gaan maar een kleinere camping zoeken. Dat geeft mensen die voor de gezelligheid komen teminste de gelegenheid om zo'n tijd te blijven.
Mening nr: 1155
Datum: 31-08-2005
Geplaatst door: Guus Weisscher    Stuur Guus Weisscher een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
De folder gaf ons de indruk terecht te komen op een redelijk rustige camping. Het tegendeel was waar! Kinderen (maar ook volwassenen) waren (soms erg) luidruchtig tot een uur of 23.00. Om 07.00 reed het veegwagentje al rond op de camping. Op zich erg goed dat de camping zo schoon wordt gehouden, maar die herrie duurde telkens een half uur. Wij sliepen in ieder geval nog op die tijd, of deden een poging daartoe. Bij reservering stelde men ons dat we bij aankomst een plaats konden uitzoeken. Het tegendeel was waar! We kwamen dan ook op een te kleine plek terecht waarop onze forse vouwwagen (had dit speciaal bij de reservering wel aangegeven) amper paste, op een lokatie die ons helemaal niet zinde. Op de folder is een mooi grasland naast de camping te zien. In werkelijkheid liggen er twee voetbalvelden, en een grote plaat asfalt waarop een basketbalveld en skateboard voorzieningen. De parkeerplaats voor de camping was rommelachtig en stoffig. Onze verwachting was een camping in "Oostenrijkse" stijl. Het tegendeel was waar! Erg 'clean' opgezet en nauwelijks "Oostenrijkse" gezelligheid. De optredens van de lokale blaaskapel en dansclub maakten dat deels goed. Wel is de camping van alle gemakken voorzien, een prachtig zwembad, prima voorzieningen voor (kleinere) kinderen en erg schoon sanitair.
Mening nr: 1114
Datum: 17-08-2005
Geplaatst door: W.Evers    Stuur W.Evers een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een mooie camping. Goede voorzieningen. Weinig gemerkt van groepsvorming. Dat de jeugd naar elkaar toetrekt is een vanzelfsprekendheid. Deze schijnen het hele jaar contact met elkaar te hebben via de mail (msn). Heb daar persoonlijk geen last van gehad. Ook mijn eigen kinderen hadden snel aansluiting. Staanplaatsen zijn veel te klein. Caravan en tentje wordt meten. Alle voorgaande schrijvers spreken over auto's op het terrein. Wat mij betreft horen deze daar in principe al niet thuis. Dus wat dat betreft mogen ze de camping autoloos maken. Veder hoorde ik van een actie van campinggasten richting burgemeester ivm reserveren, en het niet eens zijn met het beleid. Domme actie. Dat geeft weer eens aan dat wij nederlanders overal iets over te melden hebben. Kortom leuke camping voor misschien nog eens een bezoek.
Mening nr: 1111
Datum: 16-08-2005
Geplaatst door: cramer    Stuur cramer een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
wij komen er voor het 2e jaar en over de omgeving zijn we niet uit- gekeken . Helaas is het met een karintie kaart een vrij verre uithoek tegen oost- tirol aan waardoor je redelijke lange stukken moet rijden om in het midden en oosten wat te zien maar dat even ter opmerking. Camping was weer aardig verandert zoals leuke nieuwe speelplekken (tokkelbaan/strandvolleybalveld/taveltennistavels etc) Helaas ging onze reservering helemaal fout en kende ze ons niet terwijl we in december iets hadden vastgelegd.Met enig geluk kwam het goed. Grootste nadeel was inderdaad de wat karige plekken maar een fikse de waard tent kan er makkelijk op maar die bijzettent is een probleem. Verder het aansluitpunt van de electra zit erg ver van je plek als je pech hebt dus neem lange snoeren mee!!(tevens gewone stopcontact) Maar mijn algemene mening is goed te noemen zoals ook voor het sanitair trouwens . Een bezoek dus zeker waard!!
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[17]