Gebruiker:  Login

Camping Camping am Waldbad

WebsitearrowCamping am Waldbad
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Dellach 18
Plaats A-9772 Dellach im Drautal
GPS Coördinaten N 46° 44' 22'' , E 13° 4' 49''
(46,73955 / 13,08041)
Telefoon +43/(0)4714/234 18
Email info@camping-waldbad.at
Camping.infoarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 215 / 215
Open van/tot 30-april / 1-oktober
    Zwembad    Wifi beschikbaar     Honden toegestaan   Verhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner.
Camping Camping am Waldbad In het zuidwesten van Kärnten, direkt aan de Drauradweg gelegen en vlakbij het modernste avonturen zwembad ligt in een mooie omgeving de mooiste camping van Oostenrijk – “Camping am Waldbad” omgeven door bos en weiden ligt de familie vriendelijke camping ver van verkeerslawaai enz in een parkachtige sport en vrijetijds centrum. Het gehele complex is fraai beplant en verzorgd. Het miditerrane klimaat nodigt u uit in het verwarmde avonturen zwembad met waterglijbaan. Whirlpool en massagebank. Het ultra moderne uitgeruste avonturenbad met 2 zwembaden, 2 kinderspeelbaden en een kinderspeelplaats staan kostenloos ter beschikking van onze gasten.Verdere vrijetijds bestedingen verzorgd door een animatie team.

Meningen over Camping Camping am Waldbad

Mening nr: 1933
Datum: 07-08-2008
Geplaatst door: Martine    Stuur Martine een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn hier twee jaar geleden geweest, en dit jaar stonden we eerst op een andere camping, maar toen die camping ons niet beviel zijn we meteen naar Camping am Waldbad gegaan. Deze camping bevalt ons heel goed. Het sanitair is heel schoon. Veel jongeren, maar ook kleine kinderen. Het is er vaak warm, zodat je heerlijk kan afkoelen in het zwembad. Super gaaf zwembad voor alle leeftijden. Mooie glijbaan. Mooie omgeving. Er is ook heel veel te doen voor alle leeftijden. Supermarkt is dichtbij, waar je zo heenloopt. Pingpong tafels overdekt en gewoon buiten. Zeker een aanrader!
Mening nr: 1835
Datum: 03-01-2008
Geplaatst door: Jennifer Ahrend    Stuur Jennifer Ahrend een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ik stond dit jaar voor het eerst op deze camping en ik wist al gelijk dat ik nooit meer weg wou ! het is er supernetjes en schoon het zwembad is leuk en de activiteiten zijn ook leuk vooral voor de wat jongere kinderen. De mensen zijn hier heel aardig en beleefd.
Mening nr: 1834
Datum: 03-01-2008
Geplaatst door: Jennifer Ahrend    Stuur Jennifer Ahrend een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik ben dit jaar voor het eerst in Dellach geweest op de camping en ik wou al gelijk nooit meer weg zo leuk vond ik het daar.Het zwembad is super! de activiteiten zijn ook leuk vooral voor de wat jongeren kinderen.Het is daar verder superschoon en het speeltuintje is ook leuk voor de kinderen.
Mening nr: 1792
Datum: 11-09-2007
Geplaatst door: r de bruin    Stuur r de bruin een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode:   2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
eind augustus begin september op deze camping doorgebracht in een sta caravan van vacansoleil. De camping was toen grotendeels uitgestorven behalve deze sta caravans die erg dicht op elkaar staan (ongeveer een meter tussenruimte) De camping zelf is prachtig maar inderdaad ook kleine plekken. De omgeving is gweldig, de mensen zijn er uiterst vriendelijk en het uit eten is er goed te doen. Het zwembad was rond de 21 graden maar ligt er wel perfect bij en er is een schitterende speeltuin en er is gelegenheid tot tafeltennissen etc. Verder iedere dag een beetje animatie in het nederlands. Ik zal er niet snel meer boeken maar dat komt door de te kleine plekken bij de huurcaravans, kan de camping op zich best aanbevelen !
Mening nr: 1733
Datum: 16-08-2007
Geplaatst door: Fam. Bakker    Stuur Fam. Bakker een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Mooie camping in prachtig gebied. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Op de camping een heel mooi zwembad. Sanitair is keurig en eigenlijk altijd schoon. Heerlijk warme douches met normale straal. Er wordt veel georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Met Karnten card kun je na een stukje rijden heel veel gratis bekijken en wandelen. Supermarkten op loopafstand van de camping. Het enige minpunt is dat bij een regenbui er veel wateroverlast is op sommige plekken. Hiervoor zijn houten vlonders beschikbaar gesteld door de camping, maar helaas worden die niet altijd eerlijk verdeeld. Een systeem van bijvoorbeeld een maximum van 5-6 per tent/caravan zou heel veel oplossen, maar dit moet dan van de bezoekers zelf uitgaan. (en dat gebeurt dus helaas niet!) Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad!
Mening nr: 1686
Datum: 05-08-2007
Geplaatst door: sc   
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
prima camping,net sanitair ,wordt ook goed schoon gehouden,dit was ons twee jaar hier,er staan ook oudere mensen die komen al in april/mei tot oktober,houden de jeugd in de gaten ,gebeurd er iets dan spreken zij de jeugd daar op aan,de ouderen zitten de gehele dag voor hun tent.misschien was het verstandig deze vaste ouderen in het hoofdseizoen een plaats achter aan de laan te geven.zo blijft de vakantie voor iedereen leuk.
Mening nr: 1681
Datum: 03-08-2007
Geplaatst door: A. van den Berg    Stuur A. van den Berg een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
22 jaar geleden was ik voor het laatst in Dellach geweest. Als kind kwam ik daar bijna iedere zomer en vond het altijd moeilijk om weer naar huis te gaan. Nu was ik met vriend, dochter met camper onderweg en had een route uitgestippelt. Van Dellach door naar italie en dan naar huis. Het liep anders. Het werd een week Dellach, een weekje Italie en toen wilden we alledrie toch nog een paar dagen terug naar Dellach. Het is daar zo mooi en de tijd heeft daar stil gestaan. Ook nu kwam ik mensen van "toen" tegen en was het of ik nniet weggeweest was. Mijn vriend en dochter vonden het zo mooi dat we in augustus nog even 10 dagen terug "moeten".
Mening nr: 1666
Datum: 30-07-2007
Geplaatst door: Eric    Stuur Eric een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
In juli 2007 voor de eerste keer geweest gedurende twee weken met 30+ temperatuur met gezin met drie tieners. Mooie, zeer nette en gezellige familie camping met heel vriendelijk personeel. Sanitair is altijd zeer netjes, camping is schoon. De plaatsen zijn aan de kleine kant (caravan met voortent en 1 bijtentje kan net) waardoor auto op P-plaats buiten camping staat. Rond 24.00 uur is het rustig, geen rondhangende jeugd, geen disco etc. Drie mooie nette zwembaden met mooi en dagelijks onderhouden ligweide op de camping. Wel veel Nederlanders, maar in ons straatje, zeker geen kliekjesvorming. Wordt veel animatie op en vanaf de camping georganiseerd. Elke ochtend verse broodjes op de camping, voor meer boodschappen moet je naar het dorp (10 min wandelen). Kortom, we hebben er een fijne vakantie gehad.
Mening nr: 1601
Datum: 22-05-2007
Geplaatst door: Mw. Möls    Stuur Mw. Möls een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: april - juni  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
In 1970 ( ! ) kwam ik voor het eerst, als 10 jarig meisje op de camping te staan. 10 fantastische zomers, telkens 6 weken, heb ik als kind daar doorgebracht. Elk jaar zagen we weer dezelfde gezinnen terug, het was een feest ! Vele lieve vrienden hebben we leren kennen en daaruit is een mooie lange vriendschap ontstaan. Het contact bleef maar ik was er niet meer geweest sinds 1982. Ik ben net terug uit Dellach en heb mijn ogen uit gekeken ! Wat is het mooi geworden ! Het is een echte aanrader, niet alleen vanwege nostalgie maar vanwege de enorme gastvrijheid en de lieve mensen in dit dorp die het voor een ieder naar de zin wil maken.Dit plaatsje met die geweldige mooie camping, voor jong en oud, moet je meegemaakt hebben, echt !
Mening nr: 1487
Datum: 02-09-2006
Geplaatst door: KJ    Stuur KJ een e-mail over Camping Camping am Waldbad
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Voor het eerst met de kinderen geweest, zelf al 19x op deze camping geweest, ben altijd zeer tevreden geweest en nu nog steeds, de kinderen vonden het ook prachtig en willen volgend jaar weer naar Dellach. Ik vind sommige klachten echt ongegrond (groepjes vorming, lawaai), sommige mensen klagen ook om het minste of geringste. Wel zou het beter zijn dat de houten vlonders verdeeld werden onder de mensen, dus 4 of 5 stuks per caravan of tent en niet een heel podium, zodat enkele mensen helemaal niets hebben.
Eerste 1 2 3 4 5  ... Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[13]