Gebruiker:  Login

Campings in bundesland Wien

 CampingPostcodePlaatsMeningen
Camping Neue Donau Camping Neue Donau
Activ Camping Neu Donau ligt in een geliefd vacantie gebied, aan een zijarm van de donau ligt een 40 km lang strand met talrijke zwemmogelijkheden, ligweiden, en sport en spel plaatsen, De modernste sanitaire voorzieningen en een goed verzorgde keuken ( E-Haard,Koelkast, diepvrieskast) Ontspanningsruimte en Wasgedeelte maakt het geheel kompleet. Verder bied Activ Camping Neue Donau Chemie toiletten, en een service station, Een aparte parkeerplaats voor Tenten. Ruime kampeerplaatsen met stroomaansluiting, Luxe parkeerplaatsen met afvalwater en wateraansluiting. Voor de nodige ontspanning is vlakbij het “Copa Kagrana” met talrijke restaurants, disco’s en bars, etc
A-1220Wien1
Camping Wien-Süd Camping Wien-Süd
De camping Wien Süd ligt in het voormalige Wiener slotpark – omgeven door (25000 m2) bos en weide. Niet alleen op grond van de ruime aangelegde kampeerplaatsen vind u hier de optimale mogelijkheid voor een ontspanning en siteseeing programma in en rond Wenen. En voor een verzorgde maaltijd staan er vele leuke restaurants in wenen ter beschikking, of de gezellige grillplaats op de camping. 100 tentplaatsen. Talrijke bezienswaardigheden zoals het slot Schönbrunn, Mayerling en de Zeegrot Hinterbrühl zijn in de naaste omgeving te vinden. Op warme dagen is het goed vertoeven aan het strandbad Brunn. Bij elk ander weer vind u in het grootste inkoopcentrum van Oostenrijk voor ieder wat wils, en op elk gebied.
A-1230Wien1
Camping Wien-West Camping Wien-West
Camping Wien west ligt aan de rand van het Wienerwald in de nabijheid van wandel en mountainbike wegen. Op grond van zijn ligging en goede verbinding met het openbaar vervoer is het maar net 20 minuten naar de stad, onze camping is dus zeer geschikt voor stadsliefhebbers. Direkt in de omgeving bevinden zich bezienswaardigheden zoals het Slot Schönbrun, de Otto Wagner villa, de kerk aan het Steinhof en de Lainzer diergaarden. De camping beid verwarmde sanitaire voorzieningen, keuken, Ontspanningsruimte, Grillplaats, Was en droogmachines, en een service plaats voor het legen van chemie toiletten en afvalwatertanks. Op de camping Wien West is ook de mogelijkheid om van April tot Oktober in een kleine bungalow te overnachten.
A-1140Wien2
      1      
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden. (disclamer)
Bezoekers online:[265]